אני גאה להיות המפרסמת הראשונה

Gilmore Fan

New member
יפה!!!!!!!

הכי הצחיק אותי כל הקטע עם בארי מאנילו !! הוא היה גם באלי מקביל, אני לא זוכרת למה, אבל זה משעשע כל פעם מחדש =)

יפה שמרית!

אהבתי את הקטע עם המקלחת ואת הקטע של "טוד זה לא השועל מהסרט השועל והכלבלב?" ואת כל ההמשך של השיחה הזאת (גם אהבתי את הסוף עם "את רוצה ששום שערה לא תקפוץ לך כשתזרקי את הכדור נכון?" "איזה כדור?" "בבאולינג". חחחחחח
).
גם אהבתי את הקטע עם "השקר" הקטן של רורי לטריסטן. ואיזה מגעילה היא, היא הבטיחה ללורליי שהיא תלך איתה ועכשיו היא סתם ביאסה את אמילי. אמממ.. זה מצחיק מאוד וזה באמת נראה כאילו זה תסריט מהסדרה (אני ממש מצליחה לדמיין את לורליי ורורי אומרות את זה! זה פשוט, זה!) אבל זה פשוט השתנה, כי בפרק עצמו של בנות גילמור תמיד רואים שיש שנינות בכל סצנה. והיא קצת נעלמה אחרי הקטע עם זה שרורי הלכה. כאילו, הקטע הזה עם אמילי ולורליי, היה דרמטי כזה. יש קטעים כאלו בבנות גילמור, אבל למשל, בפרק "תהרוג אותי עכשיו" היה כזה קטע דרמטי וכמה גיחוכים כאלו..

z O e i

New member
*סוגדת*

כל הכבוד שמרית
(שימי
בלי י´
) אהבתי. ממש הצלחתי לראות אותן מדברות... (גם אני תרגמתי לאנגלית בכמה קטעים), אבל הקטע עם אמילי, היא היתה קצת רכרוכית מדי. ז"א היא מן "התחננה" ללורליי שתסבול... אהבתי מאוד את הקטע עם המקלחת, עם השועל, וכמובן עם הבאולינג... lol זה ממש ממש יפה
*מחיאות כפיים סוערות* כולנו מחקים להמשך

ניסיתי קצת לשנות את הקטע עם אמילי

כשאני אסיים עוד סצנה-שלוש סצנות אני אוסיף וכל הכבוד על השמרית

טוב אני פשוט אוסיף. מיכל ולירון-פה!

בואו לכאן.. ניסיתי לשנות (באמת שניסיתי..) זה מה שיצא, אם זה גם לא מספיק אמין אני פשוט.. אמצא משהו אחר לסיים את הסצנה..: ---------------------------------------------------------------- [בחדר שאמילי הכינה לרורי] (לורליי מסתובבת בחדר ומסתכלת על הפוסטר של אן סינק) אמילי: (נכנסת לחדר) לורליי, רדי מיד למטה. אנחנו אוכלים. לורליי: אמא, איך קוראים לו (מצביעה על אחד הזמרים מהלהקה)? אמילי: מה זה חשוב? לורליי: סתם, סתם. את יודעת.. אמילי: את פשוט סובלת פה בלי רורי, הא? לורליי: את האמת אמא? כן, אני סובלת. תמיד כשאני באה לפה בלי רורי או שבאים האורחים "החביבים" שלך או שאת משדרת לי איזה חנון שבונה אתר על הדרך הטובה ביותר להשקות צמח- אמילי: (קוטעת את לורליי) לורליי, מספיק. לורליי: לא, לא מספיק. ואת לא אשמה בזה, אני פשוט.. שונאת את זה. אמילי: לורליי. לורליי: אני שונאת את הגורל שלי. אמילי: לורליי. לורליי: העיקר שרורי נהנית לה. היא לא צריכה לסבול את האורחים האלה.. אמילי: (צועקת) לורליי! לורליי: מה? אמילי: את לא יכולה לסבול כמה שעות פשוטות?! לורליי: (מסתכלת על אמילי במבט בוחן) אמילי: אני רואה שאני כבר לא יכולה להחזיר אותך לחיים שאת צריכה להיות בהם. לורליי: אמא, טוב לי איך שאני. תפסיקי לנסות להחזיר אותי כל הזמן! אמילי: את פשוט עקשנית. לורליי: ככה אני. אמילי: טוב, אני חייבת לוותר ואני מזהירה- זאת הפעם האחרונה! לורליי: למה את מתכוונת? אמילי: אני מבטיחה שאני לא אזמין את האורחים "האלו" יותר. לורליי: באמת? אמילי: כשתהיי פה לבד. לורליי: אה. אמילי: רק בבקשה, רק היום. לורליי: בסדר אמא. אמילי: תודה. לורליי: אבל אל תצפי שאני אתנהג אליהם יפה. אמילי: רצוי שתתנהגי יפה. אבא הביא אותם רק בשביל לסגור איזושהי עסקה. לורליי: אוּוּוּוּ נשמע חשוב. אמילי: אז, לורליי. את יודעת שיש הופעה של בארי מנילו מחר? פה, בהרטפורד? לורליי: (צוחקת) כן. אמילי: אבא שלך עסוק מאוד, רציתי שהוא יבוא איתי, אבל הוא עסוק. מה דעתך לבוא איתי? זה הדבר היחיד שירשת ממני, האהבה לסוג מוזיקה שלו.. לורליי: לא אמא, גם את העקשנות קיבלתי ממך. אמילי: אז? לורליי: אני הולכת עם רורי. אמילי: עם רורי? חשבתי שהיא אוהבת את אן סטינק וכל אלו.. לורליי: (צוחקת) אן סינק אמא. אממ, הצלחתי לשכנע אותה. אמילי: טוב. (דממה) אמילי: אז, את באה לאכול? לורליי: כן. (לורליי יוצאת מהחדר, ואמילי מסתכלת על הפוסטר של אן סינק לרגע ויוצאת.) -------------------------------------------------------------------- אזאז

*קליאו*

New member
אאאווו!!

שמרית! זה יפה מאודדד!!!
ממש יכולתי לארות אותן כזה מדברות, בעיקר את רורי ולורליי, חחח.. והקטע עם השועל והכלבלב!!!
גדול!!! בקיצר, אהבתי. ואת ממשיכה את זה, נכון???
-
-

../images/Emo13.gif

ברור שאני ממשיכה את זה, אבל זה לא נראה לי מספיק שנון ההמשך.. אם יש לך אי-מייל או משהו אני אשלח לך ואז תוכלי לתת לי תגובה.. מה דעתך

leeloo

New member
"קופקופ" ../images/Emo6.gif

פאנפיק יפה מאוד. ממש ראיתי את שתיהן מדברות, ובייחוד את לורליי.. עבודה טובה מאוד על הדמויות, הן באמת מדברות ככה! והכי אהבתי: "איזה שם זה טוד?" "שם של מישהו שבמקום לצאת לסרט, שזה דבר נורמלי, הוא יוצא לבאולינג!" חמוד!!! מאוד משכנע. ואהבתי את היציאה עם טריסטן, למרות שזה טיפה טיפה לא אמין..

Fade to blacK

New member
Funny ../images/Emo13.gif

יפה!!!! קראתי את זה באנגלית זה ממש יפה!!! הכי צחקתי בקטע של הבאולינג..זה היה ממש מצחיק!!!

../images/Emo4.gifמה../images/Emo35.gif גמני צריכה לברך../images/Emo35.gif../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif

נכון, לא הייתי פה מהיום הראשון שהפורום נפתח- אבל אני גאה לאמור שאני זו שסייעתי לפתיחת הפורום (
), ולכן, גמני צריכה לברך
אז אחרי שניסיתי לשלוח את הברכה כבר 7 פעמים (והיא לא נשלחה
), ניסיתי לבדוק כל פעם בתצוגה המקדימה אם ההודעה שלי אחלה, ונעזרתי בוורד היקר שלי, אני גאה להציג את הברכה שלי
אז קבלו אותה במחיאות כפיים
*מצטערת שהברכה היא בתור הודעה חדשה... אני לא מצליחה לשרשר את זה*

*קליאו*

New member
בטוחה שרצית לשרשר לפה?

למה לא לשרשור מזל טוב ליומולדת חודש? או שנאי טועה?

הבנתי מה הבעיה../images/Emo70.gif ../images/Emo68.gif

וניסיתי לעשות הכל.. אני מקווה שהכל יצא טוב.

למעלה