אני גאה להיות המפרסמת הראשונה

*קליאו*

New member
יפה מאוד, רחי!!!!../images/Emo45.gif ../images/Emo105.gif

זה בערך מה שאני ניסיתי לעשות רק שאני התעצלתי ורשמתי רק באג..
אניוואי- יפהה!! ולמה רק אצלי התצוגה המקדימה מראה נגיד את השמות של האייקונים שרשמתי ולא איך זה יוצא?
-
-

ובזכותכן, ../images/Emo68.gif

הצלחתי להשתלט על התוכנה המטומטמת של התמונות שלי ועכשיו למדתי משו שלא ידעתי קודם
לכן
ייפי...
לייט אה קנאאאאדל

HaMsTeR

New member
ממש אהבתי!!!!

קראתי את זה כאילו אני ממש רואה עכשיו בנות גילמור... למה אין בנות גילמור פעמיים בשבוע? *בוכה*

z O e i

New member
קשה לחכות שבוע שלם.....

*מצטרפת לבכי* *מתאוששת* רגע, זה ... זה.... מחר|סהדגש|
*פוצחת בשירה* *בורחת מהעגבניות*

z O e i

New member
אוף! שונאת כשזה קורה! סדגש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

קוראים לי כרמל, ואני בת 13 וחצי. אני אוהבת לראות טלוויזיה - בנות גילמור.... (איך לא
).... שמרית
הפנפיק מאווד יפה
אהבתי במיוחד את הקטע עם השועל והכלבלב....

z O e i

New member
היי../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif וואלקם טו אוור פורום

תרגישי כמו בבית

את האמת../images/Emo35.gif

לי זה נראה כאילו הפרק האחרון היה לפני.. שבועיים.. ל יודעת, אני כזה מנסה לחשוב מה היה הפרק האחרון ואז אני נזכרת בפחזניות.. ואני כזה אומרת לעצמי "זה לא הגיוני שזה היה הפרק האחרון, זה היה לפני המון זמן
" אז כנראה, שבאמת, צריך לשים את זה פעמיים בשבוע. אל לא נתחיל להתלונן כי אז לפחות העונה לא נגמרת מהר
...

z O e i

New member
נראה לי ראיתי את הפרק הזה כבר

3 פעמים... וואו, איי הב נו לייף

להפך../images/Emo70.gif

דווקא יש לך חיים
חיים שמראים שאת רוצה להיות בחיים של בנות גילמור
כמוני. בקריאה שניה לא הבנתי כלום ממה שכתבתי. בקריאה שלישית גיליתי שאני צריכה לעבוד על הניסוח. בקריאה רביעית אפשר להבין שיש פה הערות לעצמי ושזה לא מצחיק ושסתם בא לא להאריך את ההודעה.
אוי, מה יעלה בגורלי...

ShiN ShiN

New member
שמרית!!! =))

קראתי- אהבתי! מתי את מסיימת!! אני ממש רוצה לקרוא! =) ממש יפה!!=)

shalti

New member
טוב, אז קראתי

וצחקתי ללא הפסק, רק בעיה אחת, טריסטן ורורי? הרי היא לא סובלת אותו, טוב, אני מניח שלכל אחד יש את החלום שלו, או שלה עוד משהו, כשקראתי הרגשתי שזה טקסט מאחד הפרקים, וזה המחמאה הכי גדולה שאני יכול לתת לך, היחסים בין לור ורורי ובין לור ואמילי דרך אגב, ממש הפתעת אותי עם הקטע של בארי מנילו, אמילי ולור מסכימות על משהו ויוצאות להופעה????? ממש טוב, מצפה לפיניש שאלתי

z O e i

New member
הי שמרית../images/Emo70.gif

נזכרתי במשהו... הקטע של "להחליף את הדפי הסטוריה בספרות" נשמע מוכר... היה משו בבנות גילמור או בתוכנית אחרת?

למעלה