אני גאה בעצמי!

אני גאה בעצמי!

שלום לכולם,

אנחנו חיילים ביום ראשון שבועיים! למדנו ואנחנו בניי 20. טוב, הוא בן 20, אני בת 44. אבל למה להתקטנן? אני פעילה בפורום הורים למתבגרים. ומספרת בפעם השניה שהוא חזר מהטירונות. ופתאום חשבתי לעצמי, רגע בכל התפוז המדהים הזה, אין פורום הורים לחיילים ?! חיפשתי ואכן מצאתי.
אז, אני חדשה פה. אבל, בגלל שהוא דחה את הגיוס ולמד, אחותו בת ה-18, תתגייס בעוד כ-3 חודשים. כך שיהיהו לי שניי חיילים במקביל. לא חשבתי על זה לעומק. אני מודה. פוחדת, חוששת. אבל, לפחות הוא ישרת במקצוע שלו - הנדסאי. והיא, כמו שזה נראה כרגע תהיה הקרבית יותר מבין השניים. חוץ מזה יש עוד אחת שעולה לכיתה י'. ובעל מן הסתם. ושניי כלבים. וחיים באופן כללי. בעיקר משתדלת לשמור על שפיות ולא לדאוג. אשמח לשמוע עוד עצות מוותיקות.
שבת שלום ושיחזרו הביתה בשלום כולם כולם!

49צהוב

New member
ברוכה הבאה- אמא טריה (וצעירה)

לחיל ועוד מעט לשניים
חיפשת- ומצאת את הפורום הטוב והתומך ביותר בפרדס...

נשמח שתשבי איתנו ותשתפי ותשתתפי בכל....

שבת שלום

colibri

New member
אור(ה) ברוכה הבאה!

אכן, החיילים שלנו בהחלט עדיין מתבגרים... אבל זהו הפורום המתאים, שבו מבינים ומכירים את כל הדקויות של - יצא, סוגר, שעת ת"ש, שעות ביציאה, כביסה, עוגיות, שפצורים, געגועים... ומה לא

שני חיילים במקביל - בדיוק ככה היה אצלנו... הבת (הנסיכה) התגייסה ארבעה חודשים אחרי אחיה (המנומר). (גם היא היתה כמעט-קרבית, עכשיו היא כבר משוחררת, ולו נשארו עוד כמה חודשים
.)
כך שבאמת, הגעת ממש בזמן הנכון ולמקום הנכון!

הי אורה

גם אני ביקרתי פעמים בודדות בפורום הנהדר שלכם שם במתבגרים, וגם המנהלת שלכם פוקדת אותנו לא פעם. אכן, יש לא מעט חפיפה.... אני אמא לחייל שזה עתה השתחרר, לאחד נוסף שכבר שנתיים חייל, ולבת שמתגייסת בעוד פחות מחודש. סף ההתרגשות גדל. ספרי באיזה חייל הבן ואיזה סוג שרות צפוי לו. הבת מיועדת לקרבי? ספרי קצת עליהם... ונפלא לראותך כאן איתנו, נלווה אותך צמוד. שבת שלום!

katam

New member
היי מתגייסת

איזה יופי שהסגול השתחרר כבר. "הילדה " מתגייסת בקרוב. איך הזמן רץ

לדעתי חייל הוא גם מתבגר .

פולי44

New member
הי אור אורה, ברוכה המצטרפת

בצל קורתנו, אני ממש שמחה שאת פה והגעת לפורום המקסים שלנו, את תראי שתוכלי פה לספר הכל, גם אם כבר סיפרת, ותמיד יהיה מי שיקשיב ויתמוך ויציע עזרה
גם אני אהיה אמא לשני חיילים בעוד 5 חודשים, התאומים שלי מתגייסים בנובמבר, אז נוכל להחליף חוויות על זה. והחייל הבוגר שלי יוצא בעוד שבוע לחפש"ש
שיהיה בהצלחה!

katam

New member
היי נעים מאד

אני אורלי

כאן בסיבוב שני .

הבת שרתה כטכנאית מטוסים בחיל האויר אז אם הבן בחיל האויר ויש לך שאלות את מוזמנת בפרטי כי עדיף לא לקשקש על זה כאן.

בנובמבר האחרון הבן התגייס לתותחנים.

תודה על קבלת הפנים החמה

לא התכוונתי מלכתחילה להרחיב על התפקידים שלהם. אל דאגה. גם אני הייתי בצבא. ואני זוכרת עדיין שיש דברים שלא מדברים עליהם. אני באמת ירוקה. וצדקה מי שהגדירה אותי כאמא טריה.
יש פה שינוי מפורש בהגדרה של האימהות שלי. לפחות אני מרגישה שאני מחפשת הגדרה חדשה. לאמא של חייל תפקידים שונים בעיניי מלאמא של תיכוניסט או, עתודאי במקרה שלנו. למשל, אינני אוהבת את צורת האכילה של הבן שלי. אני חושבת שהוא לא אוכל מספיק פירות וירקות, לדוגמה. כשהיה בבייתי, כל יום וכל היום. הערתי, שוחחתי והסברתי. היום כשהוא מגיע ל-48 שעות יקרות מפז. מה אבלבל לו את המוח על ויטמינים וכאלה ? אני מפנקת, מגישה ושותקת. זוהי רק דוגמה אחת.

אני מניחה שאתן מכירות זאת את זאת לכן, אספר גם קצת על עצמי. כמו שאמרתי אני בת 44, נשואה ואם לשלושה. כרגע, בסוג של הסבה מקצועית. לומדת לימודיי אנתרופוסופיה בסמינר למורים בכפר הירוק. אם תרצו ארחיב בנושא בOFF. מכירה את תפוז כבר כשש שנים. ולצערי, נמצאת בפורום תומך לא פחות: "בנות ללא אם". ועכשיו הצטרפתי לעוד פורום תומך: "אלצהיימר". חוץ מזה, אני אופטימית ללא תקנה. אחת הבנות בפורום השכן אמרה פעם שאת האופטימיות שלי צריך ללמוד באיזה בית ספר. באמת, אני אופטימית עד כדי תמימות קלה. וזהו לעת עתה גם כדי לא לעייף אתכן.
שוב, תודה על קבלת הפנים, שבת שלום לכולנו.

הי אורה

ברוכה הבאה. הבן יתגעגע לויטמינים שלך. האוכל בצבא לא משהו. מכירה את בית הספר האנטרופוסופי בכפר הירוק. חשבתי לשלוח לשם את הסגלגל שלי. מקום מקסים. הצלחה בדרך החדשה. לא הבנתי, איך התגייס אם הוא עתודאי?

הוא בן 20 וחצי

סיים את הלימודים במאי והתגייס ביוני. גיוס של עתודאים מחד, ובעייתים מאידך. שומע סיפורים שנחשף אליהם לראשונה. אני מקווה שיעריך את מה שיש לו ויחד עם זאת, ילמד לקבל את השנה האחר.

בית הספר האנ', אכן מקום מקסים. אם תרצי לשתף/להתייעץ את מוזמנת לשלוח אליי מסר ונפטפט בפרטיות.

בהצלחה, ושישובו כולם בשלום הביתה, אמן

katam

New member
אני מאד שמחה שהילדים שלנו נחשפים

למה שנקרא ישראל השניה והשלישית , אם אפשר למצוא משהוא טוב בגיוס שלהם זאת החשיפה הזאת.

הסגלגל שלי כבר בן 22

והרי מדובר שם בבית יסודי. כשהייתי שם זה היה לפני ימים רבים מאוד, כשהיה ילד קטן.
ובקשר לבן העתודאי, למה את מתכוונת בעייתיים? היכן הוא עושה את הטירונות?

הת"ש שלהם גבוה

יש להם בעיות כאלו ואחרות. יש כאלו שפשעו והשתחררו מהכלא. פרופילניקים וכדומה. אשר למשפט הראשון שלך, לא הבנתי אותו. אולי חסרה לך מילה ? "והרי מדובר שם בבית יסודי". לא הבנתי...

אורה

עיינתי שוב במה שכתבת, על הסמינר למורים אנטרופוספיים. בכפר הירוק יש גם בית ספר יסודי אנטרופוסופי. לא שמתי לב שכתבת על הסמינר ואני התכוונתי לבית הספר היסודי. מתנצלת. האם הבן עובר טירונות במחווה אלון?

מותר להגיד איפה הוא ?

אתן נכנסת לכאלו פרטים ? אני ירוקה פה (תרתיי משמע). ואין לי מושג. בכל זאת אינטרנט...

תלוי

אם מדובר בבסיס לא מבצעי אני לא חושבת שיש בעיה, כמו מחנה 80, בה"ד 1 וכד'. מחווה אלון זה לא מקום מבצעי, לכן אני לא רואה בעיה.

פולי44

New member
אורה, מותר לכתוב באיזה חיל הוא

אבל לא היכן ממוקם, טוב ששאלת, תודה

אין לי מושג

אל תדאגו, אני יודעת איפה הוא. אני רק לא יודעת אם הבסיס מבצעי או לא. אני חושבת שהוא בטירונות כלל צה"לית. אם יש דבר כזה לבנים. אני באמת לא יודעת מה מותר לי לענות לכן, תשאירו את זה ככה. בסדר ?

למעלה