אני בת 35- אני צעירה???

s u z a n a

New member
אני בת 35- אני צעירה???

לא בדיוק ילדה אבל אוטוטו מצטרפת לבעלי התואר המלהיב "גרושה" דבר אחד עובר לי בראש היום- אני כל כך רוצה מערכת זוגית אמיתית וטובה בעתיד. אני מאמינה בזה ורוצה בזה. אבל אני יודעת שעם שני ילדים ועבודה תובענית זה הולך להיות לא קל... מה אתם אומרים?

מה אנחנו אומרים? אני אומרת ש...

החיים לא קלים, אבל הם בהחלט שווים את זה
ברוכה הבאה

ברוכה הבאה! /tapuzforum/images/emo140.gif

אולי לא קל, אבל משתדלת להאמין שאפשרי. (עדיין בודקת את זה /tapuzforum/images/emo8.gif) בהצלחה בדרכך החדשה. /tapuzforum/images/emo39.gif

סליחההההההההההההה

סוזאנה??? החליפי ניק במיידי....חחחחחחחחחחחחחחחח נסי, יוני יולי... בהצלחה.

../images/Emo174.gif ברוכה הבאה

קבלת התואר והתקופה שלאחריה הן לא מהנעימות בעולם. נראה לי שלא הולך להיות קל מדי (עוד לא התרביתי והעבודה לא תובענית באופן חריג). אבל בסופו של דבר זה יבוא. או שלא. מה שבטוח : אולי
שיהיה בהצלחה מותק. והישארי אופטימית. לא יודע, יש כאלו שאומרים שזה טוב למשהו ועוזר.....

אילית14

New member
את שואלת בפורום הלא נכון!!!

אז אני אורחת פה לרגע כי הכותרת שלך הגיעה לדף הבית של תפוז אני נשואה פעם שניה ככה שאני מרשה לעצמי להתחצף ולהדחף כאן לשרשור אחרי נישואים מאוד רעים ובודדים מצאתי אוצר. זה לא היה קל התקופה הראשונה אחרי הגירושים היא קשה מאוד אבל אל תשכחי שהיום זה לא כמו פעם ולפי הסטטיסטיקה שליש מתגרשים. לדעתי בקרב החילוניים זה כמעט חצי יש לך סיכוי נהדר למצוא זוגיות מצויינת אין פורום של פרק ב', לפחות לפי מה שאני יודעת, אם היה פורום כזה היית מקבלת תשובות אחרות. אני רוצה לחזק ולעודד אותך, להגיד לך שאני זוכרת כמה היה לי קשה אחרי ההחלטה להתגרש, החוסר וודאות והפחד מהעתיד הלא ברור. אל תתייאשי....

למה את חושבת שהפורום הזה הוא הפורום הלא נכון?

יש כאן אנשים במצב של suzana, כל אחד כאן נמצא בשלב אחר של החיים שלו- לפני, אחרי, תוך כדי. יש כאן אנשים שמצאו זוגיות- יש כאן זוגות שחוגגים שנה ויותר, ולכתוב כאן שבפורום אחר היא היתה מקבלת תשובות אחרות, זה נורא הגיוני כי בפורום אחר יהיו אנשים אחרים. לפחות היא קיבלה כאן תשובות אמיתיות...

את נשואה פעם שניה ועדיין לא יודעת הכל

יש פורום פרק ב'. בנוסף יש פורום משפחות מורכבות. דבר אחרון - סימני הקריאה שלך בכותרת סתם מרגיזים. אפשר גם אחרת... אל תתיאשי :)

ayb1

Well-known member
ראשית קיים פורם של פרק ב והוא די פעיל

ולפותחת השירשור זוגיות טובה אינה ענין של גיל . בכל גיל ישנה אפשרות לימצוא בן זוג מתאים. ברור לכל אחד שבגילך הצעיר (35) את עדיין בוסרית כפנויה חדשה. עלייך לעבור תהליך עבודה עצמי עד שתתגבשי ותדעי מהי הזוגיות המתאימה לך. בשלב הזה בחייך להערכתי יש לך מושג כלשהו רק מהי הזוגיות שלא מתאים לך. בהצלחה

סוזנה יקירתי

אני בעלת תואר גרושה מזה שמונה שנים, כבר ארבע שנים יש לי זוגיות נהדרת.. וכל זה שיש לי שלושה ילדים קטנים וגם לו.. אבל למען גילוי נאות.. אנחנו לא גרים יחד, שזה עושה הרבה מאוד לזוגיות .. בריא ומרענן בכל פעם מחדש. אנחנו ארבע שנים כמו ביום הראשון. אז סוזנה, בטח שאפשר לרצות זוגיות טובה ובריאה ואפילו לחיות בה.. ואנחנו בזוגיות שלנו בחרנו שלא לנהל בית משותף, כי לדעתנו הצנועה,ומבלי לפגוע במי שחושב אחרת, ששיגרה הורסת את הזוגיות בשלב כשלהו, עומס היום והליך יום יומי עם ילדים זה לא משהו קל .. ולכן החלטנו שכל אחד בביתו, ואנחנו המון יחד, בזוגיוות נהדרת, אבל ללא מערבות של הילדים של כל אחד מהצדדים. , גם מתוך כבוד רב לאביהם של ילדיי שהוא אבא מדהים. הכל טוב והכל כייף ואני מאחלת לך למצוא אהבה.. והכי חשוב- תעשי מה שהכי טוב לך בלי פשרות, אין צורך להתפשר, להיות גרושה עם שני ילדים זה לא מום , זה כוח!!!! שלך דנדוש

למעלה