אני בת 16..

Pop Ring

New member
אני בת 16..

פגעתי בהרבה אנשים, כאב לי על זה.. אני רוצה להפוך לבן אדם טוב יותר, אין לי לב רע! אני מרגישה שהחיים שלי כל כך ריקים.. רוצה להכיר אנשים חדשים ואין לי תאומץ..כי אין לי מה לספר על עצמי! רק פגעתי ופגעתי.. תעזרו לי להשתנות בבקשה!

די דנסר

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה POP RING

שינויים יש לעשות בהדרגה, ובכך שאת רוצה להיות אדם טוב יותר, כבר עשית חצי עבודה. אין לי ספק, שבשל גילך הצעיר יש לך הרבה קונפליקטים עם הסביבה, וזה לא אומר שאת אדם רע. תנסי לבדוק עם עצמך אילו שינויים היית רוצה בחייך, ותתחילי במשהו קטן. לאחר שתתרגלי לשינוי ותהפכי אותו לקבוע, תוכלי לעשות שינוי נוסף. בכל פעם תעלי מדרגה עד לשינוי המיוחל. אם תרצי לספר, אנחנו כאן. די דנסר

TheVillageIdiot

New member
../images/Emo24.gif אני מבינה אותך!

הרבה שנים הייתי מתנהגת באפאתיות, והייתי כל כך כנה וישירה שהייתי פוגעת באנשים לפני שחשבתי פעמיים על מה שאני אומרת. לא האמנתי שיש אנשים שרגישים כל כך למה שאומרים להם, לא חשבתי שבנאדם יכול להפגע רק כי אמרתי לו שהוא לא מוצא חן בעיני. לא שמתי לב בכלל, ואני עדיין סובלת מחוסר רגישות מסוים לרגשותיהם של אחרים... רק כשבאמת באו ואמרו לי, ודיברו איתי על זה, הבנתי באמת מה אני עושה. עדיין קשה לי לשים לב, אבל אני משתדלת בכל מאודי. אני לא מאמינה שאת מעשייך עשית בזדון, ואני גם לא מאמינה שאת רעה מיסודך. אולי רק לוקה, כמוני, בתשומת הלב שלך לאחרים. זה לא עושה אותך מפלצת.

אנושית~

New member
זה תלוי רק בך

אפשר לכוון אותך וליעץ לך עצות בונות אבל השאר תלוי בך עד כמה הרצון שלך חזק תתחילי מיזה שתרשמי מה הדפקטים שלך ותני לעצמך זמן נניח 3 חודשים שלא פגעת באף אחד ולאט לאט כל דבר רע שהפכת לטוב תמחקי מהרשימה ככה תרגישי טוב עם עצמך וזה גם יתן לך בטחון להכיר חברים נוספים ותשארי איתנו ..נשתדל לעזור כמה ככל שנוכל ברוכה הבאה

למעלה