אני בת 13 ו...

bazuka89

New member
אני בת 13 ו...

אני מאמינה בכמה דברים: 1. אני מאמינה שצריך לשבת ליד שולחן הדיונים עד שימצא פתרון פשוט כי המשך הדרך תהיה עוד הרוגים ועוד הרוגיםמשני הצדדים! 2. חומת מגן לא עזרה, עובדה שהפיגועים ממשיכים, מה שהם עשו שם בנוסף "לניקוי" הוא הרג של של תושבים פלשתינאים שלא קשורים כלל וכלל לפעולות הטרור. 3. גדר הפרדה= פיתרון מטומטם,הוצאת כסף. אני חושבת שהיא לא תעזור כי המחבלים ימצאו דרך להיכנס לארץ אם הם באמת ירצו ואת הכסף אפשר להוציא על דברים יותר חשובים!!! 4. כבר רשמתי את זה אבל צריך לפנות את התנחלויות במהרה על ידי מתן עזרה כספית למתנחלים הזקוקים לה. למי שעוד לא קלט את המסר אני שמאלית קיצונית... אשמח לתגובות

אני בן 122 ו.... ../images/Emo13.gif

לפי דעתי את צודקת בכל מה שכתבת. סעיף הראשון שלך,באמת צריך לשבת למשא ומתן ולדבר. אבל מה לעשות שיש לנו עסק עם מחבלים. וכיום אין בעצם רשות פלסטינית,אלא רשות טרור. אז עם מי תשבי בדיוק?!? עם ראש הטרור הפלסטיני יאסר ערפאת. סעיף שני שלך,לא רק "חומת מגן",היה מבצע סתמי. אלא גם המבצע שיש כעת יהיה מבצע סתמי. הרי כמו שאמרת בסעיף 3 שלך. "אני חושבת שהיא לא תעזור כי המחבלים ימצאו דרך להיכנס לארץ אם הם באמת ירצו". לכן עוד מבצע ועוד מבצע ועוד מבצע וכו... לא יעזור לאף אחד. כי הפלסטינים רוצים עצמאות,והמבצעים האלה רק גורמים להם להיות יותר נחושים בעצמם. ואלא שהיו עד לפני שנה חצי שנה נגד הטרור,כיום הם תומכים נלהבים של הטרור. סעיף שלישי שלך,גדר הפרדה אומנם לא תחסום אותם 100%. אבל יש לי שאלה אליך: איך את חושבת שיהיה יותר קשה למחבלים לבצע פיגועים. כיום כמו שהמצב,שהם חודרים לא"י בלי שאף אחד יעצור אותם. או להרים מכשולים,ושהמחבל ישבור את הראש איך הוא עובר את המכשולים. אני חושב שהאפשרות השנייה תהיה יותר קשה למחבלים מאשר האפשרות הראשונה. ואגב גדר לא עולה הרבה כמו שהימנים אומרים. גדר עולה בסה"כ 350 מיליון ש"ח. תעשי שיקול בטחוני או שיקול כלכלי,איך בכלל מה להשוות לפי דעתי. אני מעריך שאם יעשו סקר האזרחים יעדיפו שיקול בטחוני על כלכלי. סעיף רביעי שלך,אני מעריך שיפנו בשנים הקרובות את המתנחלים לאחר שיסימו את בניית גדר ההפרדה. הבעיה לא תהיה כספית,הבעיה זה איך להוציא 200 אלף משוגעים פנטאים מהשטחים הכבושים.

EverMan

New member
בהתחשב ב"ניהול הגאוני"

של המשק ע"י הוד סילבניותו , תמיד יש לו כסף לתת , השאלה מאיפה זה מתקזז. שבאים לאוצר סילבן תמיד אומר : יש לי לתת ! יש לי לתת ! בעיקר אם זה תואם את האיד´ שלי , אני כבר אמצא מאיפה להחזיר. ומאיפה זה חוזר ? הכיס שלנו ! הילדים שלנו ! והחינוך שלנו !

La Gamba

New member
סתם,

באמת היה לי משעמם! למי שלא שם לב, ואמרת שתהיי שמחה לתגובות. ללא קשר לתוכן ההודעה שאני מסכים לרובה.

Johnny the Doe

New member
לא שמאל מעופף אלא שמאל בתחילת דרכו

כבר נתקלתי בשמאלנים צעירים שעוד לא יודעים מה הם רוצים אבל בוודאי יכולים לירות לכל עבר הכרזות כמה שצה"ל הוא צבא נאצי, מבצע פשעי מלחמה, שאנחנו כובשים, וכל זאת מלשמוע סיסמאות ומנטרות מפוליטיקאים שמאלנים ובלי לבדוק מידע ממשי בעניין. אני מקווה שבמקרה הזה השמאלנית הצעירה לא תאטום את עצמה אלא תדע לשמור על ראש פתוח לדיון פורה.

EverMan

New member
אני רק מקווה

שהיא תסתכל על ההודעה שלי , ותראה ששמאל לא חייב להיות כל כך מעופף אם כי קרוב יותר לקרקע.

השמאל החכם התכוונת ../images/Emo13.gif...

הנה ילדה בת 13 שכבר מעכשיו מגבשת לה דעה,יש לה עוד זמן להגיע לגיל שלי עד אז אני מקווה שהיא תמשיך להיות שמאלנית. וגם שהיא תחדד יותר את הדעות שלה.

Johnny the Doe

New member
אולי אתה לא שם לב כי כנראה גם אתה

קורצת מאותו חומר שבזוקה שלנו קורצה. זה אחד הדברים שאני מתעב ביותר ומנסה להימנע כמה שיותר מלהיות כזה. ילדה שגיבשה את דעתה הפוליטית בגיל 13 היא או שקרנית או תמימה. אין לה בכלל מידע מספיק שהיא יכולה להתבסס עליו והתקבעות כזו על הכיוון הפוליטי בו תבחר לתמוך למשך שארית חייך מונעת ממך להפעיל שיקול דעת הגיוני ואובייקטיבי, גם מימין וגם משמאל.

bazuka89

New member
קודם כל אני עדיין שומרת על ראש פתוח

ואתם טוענים שהשמאלנים מדברים מסיסמאות אני לא יודעת מה איתך אבל בכל פעם שראש הממשלה היקר שלנו נואם הוא לא אומר דבר הוא פשוט מדבר מסביב, כך היה גם בתחילת חומת מגן שהעם רצה לדעת מה היא מטרת הפעולה ומה יבוא אחריה אבל הוא לא אמר כלום הוא דיבר בלי לומר כלום!!!

Johnny the Doe

New member
האם הבנת הנקרא היא מצרך נדיר בפורום

אם תקראי טוב את מה שכתבתי תביני שבסיסמאות התכוונתי רק לשמאלנים ה"מתחילים", אלה שכמעט אין להם מושג מה קורה פה אבל קלטו בינתיים רק סיסמאות. לא דיברתי על כל השמאלנים.

אז ג´ימי אתה שקרן...

או שאתה תמים תחליט. אתה ילד שאין לך דעה מגובשת,תראה כבר בגיל שלך אתה מדבר כמו אלא המתנחלים המשוגעים. זאת אומרת בגיל מאוד צעיר אתה מתחיל עם סיסמאות למיניהם וכל מיני שטויות. הקטע אצלכם בימין גם שתהיו בוגרים מספיק בכדי להבין איפה אתם חיים,עדין תשארו עם הסיסמאות האלה ולא יותר. קח לדוגמא את מפלגות הימין,מה הם מציעים לנו?!? הימין לא מציע לנו כלום,אלא פשוט להשאר במצב כיום זהו. לא גדר הפרדה ולא לשבת למשא ומתן,העם רואה לאן הימין מוביל אותנו. מזל שהשמאל מזיז משהו בממשלה הזאת,אחרת שרון היה נשאר בהיסטוריה כראש ממשלה הכושל בכל הזמנים. בדיוק כמו ביבי.

Johnny the Doe

New member
השאלה מועברת אליך

"תראה כבר בגיל שלך אתה מדבר כמו אלא המתנחלים המשוגעים" - רק במשפט אחד אני מוצא שני ביטויים שמראים כמה אתה לא אמין וכמה הדיון איתך לא מוביל לשום מקום: 1. כבר בגיל שלי? בדקת את הפרטים שלי? אז תגיד לי בבקשה בן כמה אני? 2. טוב לדעת שאני מדבר כמו המתנחלים, כבר חשבתי שאני מדבר בשם עצמי. כל מילה נוספת בתגובה אליך מיותרת. אם אתה בוחר להגיב לי מתוך טינה אישית אזי אני מעדיף שלא להגיב אליך יותר כי זה כבר לא שעשוע, זה מטרד.

ג´ימי...

אתה יודע גיל זה רק מספר זה לא מראה כל החוכמה של הבן אדם. אני יוכיח לך שהדעות בהם אתה דוגל הם דעות של ילד קטן. חיים בשטחים כיום 3 וחצי מיליון פלסטינים,אתה אומר שצריכים לעשות להם טרנספר. איך אפשר לעשות ל-3 וחצי מיליון פלסטינים טרנספר?!? לפיכך אני רואה שאומנם אתה בן 19 ואתה יותר גדול ממני,אבל בשכל אתה עדין קטן. מי שדוגל בדעות כאלה רואים או שהוא לא שפוי או שהוא פשוט נשאר קטן בשכל. אגב זה לא רק אתה,אלא כל הימין הקיצוני שתומך במתנחלים.

Johnny the Doe

New member
אידיוט

אתה רואה למי יש פה בעיות בהבנת הנקרא?? מתי אמרתי שאני תומך בטרנספר?? אתה בן אדם עלוב שלא יודע להתדיין ושם מילים בפה שלי כדי שיהיה לך מה לומר לי. ואתה העלית את עניין הגיל אז אל תיסוג ממנו פתאום בהודעה שלך חשפת שוב את הפרצוף האמיתי שלך - שקרן.

ג´ימי...

שמת לב מה אתה כותב או שאתה לגמרי מעופף?!? מצד אחד אתה קורא לי בכותרת שלך,"אידיוט",אבל מצד שני אתה כותב לי ושים לב איזה מפגר אתה. "אתה בן אדם עלוב שלא יודע להתדיין ושם מילים בפה שלי". שמת לב עכשיו?!? או שאתה מעופף,או שאתה כותב ואתה לא מבין בכלל מה שאתה כותב. כמו רוב ההודעות שלך כאן. שים לב,מצד אחד אתה אומר לי שאני לא יודע להתדיין. ומצד שני אתה מקלל כמו בהמה. דבר שני,הרי אתה מתנגד לגדר הפרדה,ועכשיו אתה אומר לי שאתה נגד טרנספר. אז במה אתה דוגל?!? או שאתה פה סתם בכדי לזיין לאנשים בשכל.

Johnny the Doe

New member
כי אתה באמת אידיוט

ובניגוד לך אני לא מנבל את הפה. אתה רוצה שאני אזכיר לך איך אמרת לי לסתום את הפה המסריח שלי? אתה יודע למה אתה אידיוט? כי אתה חושב שכל הימנים תומכים בטרנספר. מה אתה יודע עליי? שאני ימני. מה טרחת לברר לגבי במה אני תומך? כלום. ישר הנחת שאני תומך בטרנספר וכנראה בגלל זה אי אפשר בכלל להתווכח איתך כי זה לא מוביל לשום מקום. אתה תמיד תצא מנקודת הנחה שאני תומך בטרנספר ותנסה תמיד לסתור אותי. עוד דוגמה לכך שאתה אידיוט: מילת הגנאי היחידה שכתבתי לך בכל ההודעות שלי היתה בהודעה הקודמת שלי, בניגוד לך, שפיך מפיק מרגליות כמעט בכל הודעה שלך, אז אל תבלבל לי במוח שאני זה שלא יודע להתדיין בגלל שלא הבלגתי על השטויות שלך פעם אחת בעוד שאתה לא יודע להעביר הודעה אחת בלי לנבל את הפה שלך. אני מתנגד לגדר הפרדה אבל אני גם לא תומך בטרנספר. במה אני כן תומך? פשוט מאוד. אני תומך בנקודות הבאות: 1. חיסול הטרור ע"י פעולות צבאיות ולא ע"י ויתורים מדיניים שרק יחזקו אותו. אמצעי אחד שיכול להתברר כמאוד יעיל הוא גירוש משפחות המתאבדים לרצועת עזה שנידון עכשיו בממשלה. 2. ניטרול השלטון הנוכחי ברשות הפלסטינית. 3. הקצאת זמן בלתי מוגדר להחזרת המצב בשטחים לזה שהיה בתקופת טרום-אוסלו כדי לחסל סופית את ארגוני הטרור ולנטרל את תוצאות החינוך הפלסטיני המסית. 5. על מדינה פלסטינית אני אפילו לא מדבר כרגע כי היא לא רלבנטית. התנאים להקמתה רחוקים מלהיות כשרים ויעבור זמן רב עד שדעת הקהל הפלסטיני תתמוך בשתי מדינות לשני עמים, כך שזה לא רלבנטי כרגע. זה באופן מאוד כללי. חוץ מהנקודות הללו אני שומר על ראש פתוח בנוגע לדעתי על המדיניות העדיפה של הממשלה. נ.ב. אני שואל אותך בכנות - האם אתה חושב שחוץ מגדר הפרדה וטרנספר אין אף תוכנית פעולה אחרת? לפי מה שכתבת בהודעה התשובה שלך תהיה חיובית ובמקרה הזה אני מצטער לומר לך, יש לך באגים רציניים בחשיבה אם אתה חושב שכל הימנים תומכים בטרנספר וכל השמאלנים בגדר הפרדה.

למעלה