אני בתל השומר בעניין הכאב

בז נדיר

New member
אני בתל השומר בעניין הכאב

מרגיש כמו שפן נסיונות.

אולי ימצאו משהו .... ואולי לא.

Sigal H

New member
הו, מכירה את התחושה

אני הייתי קוראת לזה "ניסויים בכימיה"... זה מגוחך ומייאש באותה מידה

&nbsp
אז מה מציעים לך הפעם?
&nbsp
(בהצלחה!)

בז נדיר

New member
שוכב בתל השומר ליד אישה קשורה

על מנת שלא תפגע בעצמה !!

ד כ א ו ן.

אין לזה גבול וסוף.

בז נדיר

New member
שוכב בתל השומר ליד אישה קשורה

על מנת שלא תפגע בעצמה !!

ד כ א ו ן.

אין לזה גבול וסוף.

Sigal H

New member
היה היה פעם

בארץ רחוקה רחוקה, איש שידע לספר סיפורים. הוא לא ידע קרוא וכתוב, והיה יושב מול הספרים הפתוחים מבלי לדעת באיזו שפה להקריא את הסיפור. לכן כל סיפוריו נפתחו בארץ רחוקה רחוקה, שאין בה אותיות אלא רק מילים, האנשים שם באים בצורת חתול והצבע האהוב עליהם היה תמיד שקוף כהה. בעוד האיש יושב מול הספרים הפתוחים בשפות שאינו מכיר, התכנסו כל קטני הדור - אחד אחד חכמים ונבונים - והחליטו שהמצב הזה הוא בלתי נסבל. האיש מעולם לא סיפר אותו סיפור פעמיים, תמיד היו הפרטים מתעקלים קצת בקצוות כמו חיוך, אבל כל פעם אחרת, וזה באמת עובר כל הגבול. ובכן, ישבו שם כולם והקרינו על המסך קטעים נבחרים מסיפוריו, הקטעים הפחות מוצלחים. יש בו יותר מדי היגיון בלתי מנוצל, אמר ילד אחד וקימט את זנבו במחשבה. שנלמד אותו לקרוא? תהתה בקול ילדה מהגדולים שבחבורה. לא, נרעש אחד אחר וסימר את פרוות כף ימינו, הרי מאיזו שפה נתחיל, ובכלל, איש שיודע לספר סיפורים לא צריך לקרוא אותם. ואם הוא רוצה? שאל קטנטן שחור-פרווה ומולל את זנבו באצבעותיו. הייתה שתיקה בשעה שכולם חשבו על כדורי טניס, והחליטו שזה הרעיון הכי מטופש שיש להם, ולפיכך הטוב ביותר.
&nbsp
סליחה, שאל האיש את סיפורו, מה עניין טניס לאבקת כביסה?
עוד רגע תבין, ענו לו.
&nbsp
ואז עבר רגע. מוסיקה חרישית החלה עולה מהדפים, וילד אחד אמר מיאו וכולם הסכימו. כדור הטניס דחף את עצמו לתוך עמוד 47, ואת זה האיש כבר מכיר - מספרים הם לא אותיות ו-47 בא תמיד אחרי 2, גם אם לפעמים קשה לזכור כמה אחריו. בכל אופן, הוא היה שם, הכדור, והתגלגל בכל הדף עד שכל האותיות חסרות הפשר נמלטו לשוליים, ממלמלות משהו על נימוס ושאצל שיבקו זה לא היה קורא.
&nbsp
האיש החל להקריא סיפור מדמיונו, וכרגיל היו בו זרעי אקליפטוס ננסיים ונעלי-בית-פנקייק, אבל אף לא מילה אחת. הרעש שהכדור עשה בתוך הנייר כבר די הפריע, והאיש עצר את סיפורו לומר זאת לכדור, כשזה ניצל את ההזדמנות והכריז על תחרות קריוקי, ואני - כך אמר הכדור בגאווה - אצביע לך בדיוק אילו אותיות מהסיפור לשיר. האיש היה מבולבל, אז הוא הציע לספר שוקולד מריר, כנהוג. אחרי שאכלו בהנאה, וקטני הדור ניתחו את ההרכב המולקולרי של השוקולד, המשיך האיש בסיפורו, עם כדור טניס מקפץ ובלי לדעת באיזו שפה הוא דובר.
&nbsp
יודע מה, אמר האיש בסופו של דבר לדף, טיאטא אותו והשיב את האותיות למקומן כמיטב יכולתו, אבל כיוון שלא ידע איזו אות הולכת לאן הוא עשה את הדבר היחידי האפשרי - הצמיד כמה שיותר מהן ביחד וקרא לזה "צרפתית".
&nbsp
הידד! קראו קטני הדור ומחאו זנבות. ועכשיו, הבה נהנדס לנו שוקולד... עמלו ועבדו, בילו דקות שלמות במעבדה על הדשא, ובסופו של דבר יצאו עם המצאה נהדרת: משקפת. יפה ונוצצת, היא הסתכלה לכל אחד מהם בעיניים, עד שהגיעה פתאום לזוג עיניים מאוד משונה, עצום. כל כך גדול היה החתול שזנבו נתקע בין האותיות של המילה השלישית! השוקולד הממושקף התקרב, אחר כך זימן את אבקת הכביסה לייעוץ דחוף. הם נאנחו ופנו את האיש.
&nbsp
אני לא יודעת איך לומר לך את זה, אמרה האבקה בעדינות, אבל הוא... אוי לאימה!... ישן. ומיד פרצה בבכי. כמה מביך. מזל שכל זה קרה בארץ רחוקה רחוקה.
&nbsp

&nbsp
היי, ביקשת שאכתוב משהו, לא אמרת שהוא חייב להיות רלוונטי. או הגיוני. או בשעה סבירה

&nbsp
ומה איתך? נשארת לאשפוז? נתנו משהו חדש?
&nbsp
(שולחת בלי הגהה, מה שיהיה יהיה)

בז נדיר

New member
מודה מקרב לב ... אבל

סיגלי,
&nbsp
ממש מודה על תשומת הלב והמאמץ ! ............ ת ו ד ה ..........
&nbsp
אבל
אינני מסוגל לקרוא למעלה משתיים שלוש שורות. הטקסט מופיע בבלאגן ואינני מסוגל לפענח.
סליחה ושוב תודה.

Sigal H

New member
טוב, ניסיתי

זה עניין טכני בתפוז או שזה המצב אצלך? שאדע אם להעביר הלאה או לכתוב קצר יותר להבא.
&nbsp
חוץ מזה שזה קצת לא הוגן לבקש ממני להשקיע ולכתוב, ואז לומר שבעצם אתה לא קורא מה שכתבתי, מאיזו סיבה שלא תהיה.

bimbo15

New member
היי סיגלי, קראתי את הסיפור שכתבת ונדהמתי מעושר הדימיון שלך.

בפרוש נהניתי. וכשכתבת על קטנטן שחור פרווה, נהניתי יותר כי יש לי חתולון כזה.
ילדים היו נהנים מאוד מהסיפור(ים) שלך.

שמחתי לקרוא שההליכה השתפרה. האם הבנתי נכון?
מקווה לקרוא עוד על השתפרות ביכולותיך.

Sigal H

New member
תודה, שימחת

ואכן, ההליכה משתפרת. לא בכל יום, אבל לאט לאט יותר. נתתי למישהי משאלה (הבטחה זה גדול עליי, לכו תדעו...) ליום הולדתה לבוא אליה על הרגליים. עד כה הסיכויים משביעי רצון

bimbo15

New member
בז נדיר, אני מקווה שהוקל לך והדיכאון חלף, לפחות בחלקו.

מה עם התרופות שקיבלת? הרופאים הצליחו להתאים לך משהו?
המון בריאות ומצב רוח טוב.

בז נדיר

New member
נכון לעכשיו הצליחו חלקית - פעם עוזר ופעם ממש לא

מחר עוד פגישה עם הרופאה.
&nbsp
סיגלוש - שיהיה ברור, את משמחת אותי כאשר את מגיבה. שלא יהיה ספק.

למעלה