אני בשפעת החזירים...

ariane

New member
אני בשפעת החזירים...

בהתחלה אמרתי, מה כולם נרגשים מהשפעת הזאת, סך הכל יש פחות חולים ומתים מהשפעת הזאת מאשר משפעת רגילה בחורף. למשך כל הזמן המשכתי לשמוע על מקרה פה או שם של שפעת ובאופן מאוד נדיר אל סיבוכים שלה... עדיין לא התרגשתי. אמרו יום אחד שלפי הארגון הבריאות העולמי עד סוף החורף(אם זוכרת נכון) שליש מאוכלוסיית העולם תחלה מהשפעת.. או קיי גם ככה קצת חום ונגמר הסיפור גם אם נשמע קצת מפחיד על פניו. ביום שישי בעלי קיבל הודעה דרך פייסבוק מחבר אנגלי שלנו שביקש מבעלי להתקשר אליו דחוף. מייד התקשרנו ואז נודע שאשתו קרול כבר שלושה ימים מונשמת בבית החולים מסיבוכי שפעת החזירים והרופאים נותנים לה חמישים חמישים. כבר נהיו לשפעת הזאת פנים אחרות. פנים של אישה עדינה, יפה, ומתוקה כל כך מונשמת אי שם באנגליה. והיום באחד עשרה בבוקר הפנים האלה השתנו שוב, פנים של מפלצת נוראית, פנים של כאב ועצב. היום באחד עשרה בבוקר קרול הפסידה את מלחמתה נגד המחלה ונפטרה. לא הספקתי הרבה להיפגש פיזית עם קרול בגלל המרחק אבל תמיד היינו עם המשפחה הזאת בקשר טוב ובמעט הפעמים שפגשתי את קרול היא עשתה עלי רושם של אישה רגועה, טובת לב, מאמינה ומלאת אהבה ורגישות. חושבת עכשיו על שני הילדים שלה ועל בעלה שצריכים להמשיך בחיים בלעדיה. עכשיו רוצה להדליק
לזכר קרול.

mic75

New member
אריאן

אני מצטערת לשמוע אני חושבת זה ניהיה כבר ממש מפחיד לא יאומן מה זה עושה , ואיז פחד נהיה פה. אני משתתפת בצערכם מיכל

כמה עצוב

אכן כשלמחלה יש "פנים" בדמות שמכירים, גם אם לא באופן אישי, זה מתחיל להיות יותר מוחשי, יותר מאיים. מדליקה נר לזכר קרול. כוחות למשפחתה, נורא.

פאקא

New member
משתתפת ../images/Emo16.gif

קשה מאד לשמוע ולקבל אני כבר התחלתי "לטפח" חרדות לקראת החורף מנסה להדחיק וזה לא תמיד קל תשמרו על עצמכם! פאקא

עדיקים

Active member
לאריאן ../images/Emo201.gif

לזכר קרול
. אני משתדלת לטמון את ראשי בחול ולא להאמין שיש שפעת שכזו. אני גם משכנעת את הסובבים אותי שזה ממש כמו שפעת רגילה אבל כנראה שזה לא וזה ממש ממש מתחיל להפחיד.

דיא

New member
../images/Emo16.gif כל כך עצוב

כל כך מפחיד. זה כל כך קשה, כל כך לא הוגן, שהמוות ממשיך לדפוק בדלתות שקרובות לך. משתתפת בצערך

למעלה