אני בשוק

Queenati

New member
אני בשוק

משה טוען שאני סנובית / פולניה. לא ירדנו מזה כבר?
 
../images/Emo12.gifאני מזועזע

אבל מוש צודק. איך ירדנו קוויני..אם לא עלינו בכלל ?? קוויני אנחנו פתוחים בדעתינו.. תוכיחי לנו שאנחנו טועים....עד אז נשארנו תוהים. קפיש?
 
למשה יש הוכחות שאת פולניה!!!

אם נתבונן בשירשורים שניכתבו....ותתגובות שלך... מישו כותב ככה מהלב שלו על אהבה סוערת וכואבת...והתגובה שלך....בובה עם ידיים פרוסות... חוצמזה...תראי לי משו נועז אחד שרשמת או עשית אהה? רק ליידך אני באוגוסט שם מעיל! ומכבה את המזגן... לדעתי קווינקי אם בא לך לשבור את המיתוס...בואי נשדר אני ואת במבוגרים.. שידור אירוטי...נעשה להם ככה טוב על הלבלב...ניזכה בטיסה לקוטב....יהיה סבבה מה דעתך? סבעמק מי התגעגע לפולניה שלו מי??????????????????????????
 

Queenati

New member
קודם כל כחול צודק

אתה בכלל לא משדר במבוגרים ואני בספק באם לך יש את האומץ לעשות זאת.... וחברי הפורום יסכימו עימי על כך!! ובשעות שידורי הלילה, אני בהחלט במיטה אבל בשינה עמוקה וסופרת כבשים
. וכמנהלת אתה לא באמת מצפה ממני להיות בוטה... ובכלל זה לא יהיה כיף.... וכמובן שאני חייבת לסיים את המשפט עם
 
קווינקי אני מצפה ממך להיות בוטה!!!

מי שמעצבן אותך...דפקי לו טפוווו על הווצ שלו!!! מי שמטריד אותך...שלחי עליו את הפוליסים שלך!!!! ושאת ישינה תחלמי על הגורו שלך!!!! מה את סופרת כבשים אהה? חוצמזה..לגביע שידור במבוגרים... יש לי אומץ...ו..אם אחד מחברי הפורום יצודד בך...קפוט הלך עליו.. עכשיו קווינקי תוכיחי לעם שאת לא סתם אחת שלוכית תעשי אותי כחול נו.. תראי פה זימה סקס ותועבה.. קונדומים יטוסו פה חופשי.. שחף..תתעבר אחת לשנה.. יהיה פה סבבה...משו משו..
 
ענת..ממתי בכלל מתיחסים למה שמשה

טוען או אומר? עוד לא למדת פשוט לשמוע ולא להפנים? הרי המילה שלו שווה בדיוק כמו האישיות שלו...לכלום!
 
קווינקי תלמדי משחף!! בלי שאלות!!!

ישר מתפשטת ו...לעסק!! קווינקי תראי איזה שחף אש....שומעת סקס באה בריצה....
 
משה אבל איזה בעסה זה שאתה בכלל

לא נהנה מזה אה.? איזה בעסה לך שאתה לא יכול לנצל את המצב...הרי גם אם תיהיה הגבר היחיד עליי האדמות אני לא אגע בך. בעסה להיות גבר אבל שלא שווה כלום.. פשוט החולייה החלשה...שלום!
 
שחף בראש של קווינקי אני אופטימי!!

את תתמסרי לי על אפך וחמתך!!! (היא כוסית?) ומאחר שאת טוענת שאני "החוליה החלשה" ידוע לכל שהעיינים נשואות תמיד לחוליה החלשה...כי היא כל כוחה של "השרשרת"!! מאחר שאת מרוקאית רדודה וסתומה אני אסביר.. כוחה של השרשרת..נימדד בכוחה של החוליה החלשה ביותר.. מכאן שהיא החוליה החשובה.. וראי כמו צחלה מקצועית ורדודה...את מוצאת את עצמך מפרגנת לי בחושניות.. שחף..צאי מרוקאית נו....רדי ל 4... אב לי קודם!! אוחחחחחחחחח מי גורו מי?
 

Queenati

New member
אמממממ../images/Emo4.gif

קראתי נכון? הוא באמת קרא לך "סתומה"???(
)
 
למעלה