אני בשוק

שפנפן

New member
זה ישן

וזה טיפשי להאשים את המשטרה. המטורפת הזאת ניסת לגרום לכולם לעבור את המדרכה ולהפר את הסדר של ההפגנה ולכן היה צריך לעצור אותה. היא ממש התנגדה והשוטרים ממש לא רצו לעצור אותה אבל הם היו צריכים לקחת אותה באזיקים ולא לגרור אותו באמצע הכביש כמו בובה. בקיצור המשטרה לא אשמה לדעתי,אלה המפגינה.

omer123456

New member
נו באמת דרור

מטורפת? ומה טיפשי בלהאשים את המשטרה? זה בדיוק מה שעשית. וגם בדיוק בשביל זה הקטע הועלה לרשת

erez1400

New member
../images/Emo45.gif

ובכלל, שמתם לב שאותה תמיד שומעים טוב למרות שאת הסביבה פחות? יכול להיות שזה היה מתוכנן והיתה לה הגברה עליה ?? אגב, אני די מסכים שהמשטרה לא היתה בסדר... אבל אני הייתי בהפגנות ששם הם היו יותר אלימים כלפי אנשים פחות פרובוקטיבים.... באופן כללי צריך להמשיך להאבק במשטרה, אפילו על דברים קטנים. המקרה הזה נראה לי קצת בעייתי, כי היא (כמעט) לא ניסתה לעשות פרובוקציה היא פשוט ניסתה להעצר ולהיגרר... והצליחה...

ד ר ו ר 1

New member
רגע,

נניח לרגע שהיא אכן ניסתה להפר כביכול את הסדר הציבורי היפיפה עליו מנסה לשמור המשטרה - האם זה היחס שהיא צריכה לזכות בו? שכמות לא קטנה של שוטרים בריונים יחסמו אותה ולא יתנו לה ללכת, והכל רק כי היא השמיעה דברים (הרי אתה יכול לראות בעצמך - אף אחד לא יוצא מתחום הגדר פרט אליה). היא גם אומרת שהיא רוצה ללכת ואף מנסה לברוח, ואז נתפסת... זה קצת לא מתקשר לי עם זה שהיא מנסה להעצר...

למעלה