אני בשוק!

adamkylie

New member
ואם כבר הציטוט שלה שקיילי אומרת שהי

א לא כל כך חכמה זה מראה בדיוק ההפך ממה שהיא כתבה, כי הרי זה רק מראה צניעות וחוסר יהורה, להגיד דבר כזה צריך יותר שכל ממה שנוכל לאסוף מהכתבת, העורך וכל אחד מההפקה של המוסף האידיוטי הזה!!!!!

p i n g o

New member
בדיוק מה שחשבתי

לקיילי יש את הכנות והחוכמה פשוט לומר על עצמה "אני לא מושלמת". הכתב/ת המפגר/ת רואה את זה כמשהו רע, שיבושם לה... רק מראה את הרמה הנמוכה שלה, ככה שאין מה להתייחס אליה יותר מדי ברצינות...

Noopy

New member
נכון...../images/Emo11.gif

עזבו, לא צריך להתייחס לכאלה דברים ברצינות רבה מדי..

p i n g o

New member
../images/Emo41.gifסריקות של השער והכתבה מהעיתון../images/Emo41.gif

השער

תודה....

קיילי ובריטני ספירס שונות בגלל שלקיילי גם יש חשיבה עצמית שונה וגם הדרך שבה היא מופיע לא מראה "היי אניב ריטני כאלו!!!" פחחח....

p i n g o

New member
הדף הראשון בכתבה...

הדף הראשון בכתבה המטומטמת..... מקווה שזה לא קטן מדי (שתצליחו לקרוא..) - נאלצתי להקטין את זה בגלל ההגבלה של תפוז על גודלי הקבצים...

p i n g o

New member
והנה הדף השני והאחרון.... ../images/Emo26.gif

האיכות מאוד נמוכה וזה די קטן.... מי שרוצה את הגרסה המקורית - תפנו אליי באייסיקיו

eyalush001

New member
אני כותב מכתב לבת זו* הזאת!

אני כותב מכתב לכתב/ת האלה ואני אשלח למערכת העיתון! אני יותא מדי זועם על ההשוואה! אני אשמח אם תעזרו לי לכתוב את המכתב ואם יש לכם משפטי מחץ למינהם שאני אכניס בו.

זאת בת קודם כול...

ותגיד לה שזה ממש טיפשי להשוות בים השתיים ושסה לא ביקורת על האלבום אלא אמורה להיות כתבת השוואה ובמקום זה היא יורדת עלק יילי ולא רק זה גם כותבת טעויות ... טוב שהיא לא כתבה קיילי מינו

אה בלההה...אמא אמרה לי שזה אחד הכת

הכתבים החשובים של ידעות אחרונות היא ממש עצבנה אותי"תראי ,קיילי יפה מאוד ממש מדהימה אבל כשמורידים את הכול נשאר רק הכול שלה ות'אמת אין לה קול מדהים כ''כ" זה ממש עצבן אותי........

adamkylie

New member
אפשר להבין למה אנשים חושבים ככה

כי הם רואים את האלבומים האחרונים של קיילי כעוד אלבומי פופ ובגלל החוסר חשק להקשיב למשהו שהם חושבים שהו מוכר ובגלל החוסר מודעות לעבר של קיילי (94-97) הם חושבים את כל הדברים האלו ועל האמינות שלה כאמן בפני עצמו

נכון באמת נמאס שאנשים חושבים ש

קילי עושה רק פופ סטייל ספינינג אראונד !!! הם לא הקשיבו לשירים שלה מנסיכה ולאלבומים אחרים אז הם לא מבינים..... יש לי חברות שחושבות שספינינג זה הראשון שלה חה!!!!!!

tatababa

New member
למה ללכת כל כך אחורה?

מספיק לראות את הכיוון שהיא לקחה עם ה Fever Tour או עם Come Into My World Fischerspooner Remix כדי לראות שהיא לא סתם מסטיק-פופ. הקטע שאת כל הביקורות האלה קיילי מביאה על עצמה. היא הייתה יכולה להיות הרבה יותר מעורבת בסאונד של Body Language ובכל תהליך ההפקה מאשר רק לשיר את האלבום. במסיבת עיתונאים לרגל השקת האלבום החדש היה הבדל כל כך משמעותי על איך שהיא דיברה על השירים שהיא כתבה לשאר השירים. זה היה כל כך ברור לה מה השירים שהיא כתבה סמלו (בייחוד Loving Days שנכתב באותה הנוסחא של השירים מ Impossible Princess דוגמת Limbo - כתיבה על אירועים מהחיים. השיר נכתב בעת חופשה של קיילי והחבר על איזה יאכטה, קיילי כולה מאוהבת כתבה את השיר הזה. מזכיר מאוד מאוד את לימבו וכיעקרון את כל השירים שיש על Impossible Pricness). לגבי הכתבה עצמה - אם מישהו רוצה להציג דברים במגמתיות מסויימת, הוא יראה את החלקים מהאמת שיעזרו לו להראות את המגמה שהוא רוצה להציג. בכתה הזאת בחרו להראות צדדים בקיילי שלא בדיוק מחמיאים לה, אבל קיימים בה. לדעתי הכתבה ממש מאכזבת כי היא רחוקה מלהיות אובייקטיביח או באמת משקפת את המציאות, אבל הרעיון מלכתחילה שלהשוות בין השתיים הוא גרוע אז מה כבר ציפיתם מהכתבה? סופשבוע נעים, רן

כן... אבל מה שמרגיז זה

שהוא כאלחו כתב יותר שטויות על קיילי מאשר על בריטני.... קיימים בה הדברים האלה כפי שאתה אומר אבל לא כולם מתעקסיםב הם ודווקא הוא בחר להתעסק בהם לא יודעת למה......ות'אמת לא מעניין באמת למה ציפנו מהשוואה לבריטני???

Human Nature

New member
יאפ. |טל| †

הוא גם העורך של פיוז, וכותב הביקורות המרכזי שם. זו הסיבה שאמרתי שתלונות עליו לא יעזרו.

למעלה