אני בשוק !

אני בשוק !

נכנסת לפני כמה דקות בצאט של יוצאים בשאלה , נכנסתי עם ניק לא מוכר , (בא לי להיות חסוי לפעמים) והיה שם עוד עם ניק לא מוכר , אז שאלתי לא בפרטי מי הוא ? והוא ענה לי שהוא דער משכיל , הנה השיחה קצרה איתו (אני הייתי בניק "שבוע טוב" ) מוישלה * בן/בת 0, נמצא/ת ב- וכתבה על עצמו/ה: . שבוע טוב *: היי שבוע טוב *: מי כבודו ? שבוע טוב *: קשור לפורום ? מוישלה *: קוראים לי דער משכיל מוישלה *: כן אני כותב בפורום מוישלה *: אני מניו יורק שבוע טוב *: מאניק שבוע טוב *: מי אתה שבוע טוב *: ? שבוע טוב *: אתה לא המשכיל מוישלה *: אני כן שבוע טוב *: אתה לא מוישלה *: למה למה? שבוע טוב *: כי אני דער משכיל מוישלה *: משכיל למה אתה כותב בכינוי שם? שבוע טוב *: מה זה ענין שלך? שבוע טוב *: מי כבודו? מוישלה *: גדול שבוע טוב *: האאאאא ?????? מוישלה * יצא/ה מהצ'אט והסיפור עוד לא נגמר , הוא עם ניק שלי "דער משכיל" , כמובן עם כוכבית בצד , כועס עכשיו מאוד , כי מי יודע כמה פעמים הוא עשה זה לאנשים אחרים ? ומה הוא אמר אז , לא יודע כמה נזק הוא הזיק כבר הודעה חשובה מהיום והלאה אם מישהו עם ניק לא מוכר , אמר לכם בפרטי , שהוא דער משכיל , אל תאמין , ואתה למתחזה ישפוט אלוהים ביני ובינך !

אתה צודק! הגיע הזמן

לשים קץ לתופעה שאנשים מתחזים לאנשים אחרים בצאט. ותפסיקו להתייחס לאנשים עם ניקים של אורחים כי ברובם הם מתחזים.

הבעיה היא ככה:

כשאני גולש ממחשב נייח רגיל אני עם הניק שלי בפורום. הבעיה היא כשאני גולש מהסלולרי שאז הניק לא יכול להיות מורכב מכל כך הרבה אותיות ואז הניק שלי "שמוליק". אבל אני יכול להבין שאנשים לא מאמינים לי שאני חילוני עם שטריימל כל עוד זה לא הוכח.

rizzo

New member
אתה גולש מהסלולרי?

זה לא ביזבוז אדיר של כסף? הרבה יותר קשה לכתוב מהר ככה? (איך אני יודעת להסיט את נושא ההודעה הראשי) אני תמיד נכנסת בניק שלי, חוץ מבפעמים שאני לא (וזה לא קורה) ואז מי שמכיר אותי ישר יזהה שזו אני, לפי אופן הכתיבה. היו שלום, והיכנסו תמיד בניקים שלכם

rizzo

New member
לגבי העברית הנהדרת שלי

"הרבה יותר קשה לכתוב מהר ככה"- תסלחו לי.

זה עולה יותר מ 9.90 ש"ח לחודש

וזה בדוק אצל אורנג' ! בפלאפון זה עולה יקר באורנג' זה 9.90 לחודש וגלישה חופשית ! זה אכן קשה לכתוב אבל באין מחשב רגיל גם סלולרי זה טוב.

בן הרב

New member
אחרי שתיקה ארוכה

דער משכיל ידידי שמחתי לראות שהעלת את הנושא החשוב הזה. לי באופן אישי הפריע הדבר הזה של ריבוי הניקים, והשמות החדשים. פתאום אתה מוצא את עצמך במקום לא מוכר, אנשים שאין לך מושג מי הם, מדברים פונים ומגיבים לך, ואתה לא יודע אם לנו הם או לצרינו. והכי גרועים הם אלה שמגיבים לעצמם בניקים שונים מה שכן טוב בזה, זה שהם מבינים שבן אדם שפוי לא יגיב, אז הם צריכים להגיב לעצמם לא הכרזתי על פרישה ואני לא פורש אבל בכלל אין לי את ההרגשה הטובה, של להכנס לפורום ולדבר עם החברים כמו שהיה.

MAYA20

New member
אפ אתה בשוק אז אני בשוקיים!!!!

סתם בא לי לכתוב את זה. אין לי באמת מה להגיד על מה שדער משכיל כתב... קורה.

למעלה