אני בשוק!

jenni frost

New member
אני בשוק!

ראיתי עכשיו באתר הרשמי את הקליפ החדש של אטומיק קיטן:לוב דייזנט... ואני ממש בשוק! למה גני הסתפרה? זה ממש לא מתאים לה ומכער אותה! נטשה, היה עדיף שהיתה נשארת עם החום.. וליז, די בסדר עדיף היה הלוק הישן שלה.. אגב, גם אני שינתי לוק! אבל הקליפ והשיר יפים.. *אבל הכי בסדר זאת נטשה, וגני, פשוט זעווה...

Fairy Vicky

New member
?

טאהש שינתה לוק? היא לא עם החום אדום? והתספורת של ג'ני מדהימה

ak sum41 ak

New member
סוף סוף

סוף סוף ג'ני נראת כמו בן אדם זה ממש מתאים לה היא מהממת והקליפ של לאב דוסנט... שולט!!!

jenni frost

New member
נראה לי שמעכשיו

אני הכי אוהב את נטאשה, כי גני עכשיו ממש מגעילה! אני לא יכולה אפילו להסתכל עליה ביגלל התספורת,ועכשיו היא כבר לא ממש יפה.. נטאשה עכשיו יותר יפה ממנה, השיער השחור בעצם ממש יפה, והיא ממש חמודה..

Dani Ryan

New member
את אוהבת אותה רק בגלל המראה?../images/Emo4.gif

כנראה שאת לא אוהבת אותה בכלל אם אכפת לך רק המראה.. חוץ מזה שג'ני מהממת עכשיו עם התספורת החדשה! אני מעדיפה את נטאשה עם התספורת הקודמת שלה...השחור לא הכי יפה אבל עדיין היא יפה... וליז בכלל

jenni frost

New member
לא, אני לא אוהבת אותה רק ביגלל זה

אני אוהבת אותה גם ביגלל הקול שלה, וביגלל איך שהיא.. אבל איך אני אוכל להמשיך לאהוב אותה אם המראה שלה ממש מגעיל אותי? היא עכשיו לא מוצאת חן בעיניי... עכשיו אני אוהבת יותר את נטאשה.. את גני אני לא יכולה לאהוב יותר..
אגב אני לא מבינה, מה כל כך יפה בתספורת החדשה? חוץ מזה, מי רוצה תמונות מהקליפ החדש? אני יכולה לצלם ולשים פה!

Dani Ryan

New member
מראה משתנה...

אישיות לא..... תתגברי על זה..היא אוהבת את זה..

למעלה