אני בשוק!

ifat36

New member
אני בשוק!

קיבלתי פידבק נייטראלי ראשון מלקוחה, על מכנסים שהן כל כך מושלמות שאין דברים כאלה. היא גם לא טרחה לכתוב לי כלום. ישר כתבה לי פידבק נוראי מה עושים? איך מבטלים את זה? ניסיתי לעשות קיס אנד מייקאפ, אבל אני לא מוצאת את הלינק אשמח לעזרה תודה יפעת

milshake

New member
חכי חכי אין מה ישר להלחץ

לפני שאת עושה קיס אנד מייק אפ - פנית אליה? דיברת ושאלת מה הבעיה? לדעתי מאוד חשוב קודם לדבר, מאוד חשוב להיות מבינים וקשובים, ולא ישר לדרוש שינויים. חשוב להסביר את עצמך, אבל לא להטיח האשמות. את הקיס אנד מייק אפ תמצאי בפידבקים: http://www.etsy.com/feedback_received.php

ifat36

New member
כתבתי לה

אמרתי שאני מצטערת שהיא לא אהבה את המכנסיים. שחבל שהיא לא פנתה אלי קודם, כי היינו יכולות לסדר משהו. ואם היא רוצה להחזיר אותן תמורת זיכוי. אני בשוק, כי אלא מכנסי וינטאג' במצב נדיר נדיר נדיר. פשוט מושלם. הפריט האחרון שהייתי חושבת שאקבל עליו כזה פידבק זכותה לא לאהוב את הפריט, אבל שתכתוב לי קודם. גולשת עם 3 פידבקים חיוביים, היא בטח לא מבינה את המשמעות של זה אני יכולה לשלוח לה קיס אנד מייקאפ במקביל, או שאני צריכה לחכות עד שהיא תענה לי?

ifat36

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בינתיים היא לא ענתה לי, אבל אני מקווה שיהיה בסדר לפחות זה לא פוגע באחוז הפוזיטיבים שלי

למעלה