אני בשוק!!!!

אני בשוק!!!!

היום אחה"צ ירדתי לגינה הציבורית,על הספסל הצטרפו אליי 2 אימהות עם בנותיהן, אמא 1 לאמא 2 - הבת שלי בת 3 ובגמילה עכשו מטיטול. שבועיים הילדה לא פיספסה..{פיפי-וקקי} היום הילדה פיפסה פיפי,ואני "צרחתי" עליה, והכנסתי את הילדה לעונש ל---שירותים. כן בנות מה שאתן שומעות עונש בשירותים חצי שעה.. אמא 2 את לא נורמלית- אצלי אין כאלה עונשים...אין כמו לשוחח עם הילד. ושמתי לה תוכנית שהיא אוהבת ב.T.V בכוונה שתשמע בשירותים,ואז היא בכתה בשירותים בגלל התוכנית והיא יודעת שאסור לה לצאת, כי אם תנסה לצאת אבוי לה. הצילו... עדיין בהלם אני מהשיחה, אלוהים ישמור.

down under1

New member
אוףףף, איזה דפיקות

אני שמעתי אמא בקבוצת משחק מספרת שהיא מרביצה לילד שלה שבורח לו!!
לא התאפקתי ואמרתי לה שאפילו לכלב לא מרביצים שבורח לו. למה אנשים כל כך מטומטמים? התגובה שלה היתה שאין לי זכות דיבור כי הבן שלי נגמל לבד בקלות בגיל שנתים ו3 חודשים. מה הקשר? ואם לא היה נגמל היתי מרביצה או צעוקת עליו? דפיקות!

ayala26

New member
להשתגע מהדברים האלו

גם הבן שלי "נגמל" בגיל שנה וחצי ובשבוע שעבר היתה לו עצירות והוא פיתח פחד מהשירותים ולא הסכים עד שיצא לו במכנסיים כמה פעמים. כל יום במשך שבוע! וראיתי את הסימנים (כי אנחנו בוגרי בלי-חיתולים
אבל הוא לא הסכים ללכת לשירותים! האמת שקצת כעסתי והוא התחיל לדקלם "זו תאונה" אז כן אמרתי לו שפעם אחת או פעמיים זו תאונה ולא שבע פעמים ואז הוצאתי את הסיר שלו ושכנעתי אותו רק לשבת להסתכל על מכונת הכביסה מסתובבת
הוא מהופנט מזה עדיין וכנראה בגלל שהוא היה רגוע ושקוע במכונה זה הצליח. הבענו את גאוותינו בו כמובן. . אחרי יומיים עם הסיר עבר לו הפחד.

סימונה13

New member
לא יכולתי להתעלם מההודעה שלך.. ואת באה להגיד

שלא עשית עם זה כלום???? אפילו לא פנית למישהו בעניין?

down under1

New member
כי איפה שאני גרה מותר להורים לתת פליק לילד

עוד לא הוציאו את זה מהחוק. יותר גרועה - בעלה עובד כתובע של המדינה נגד הורים שמתעללים בילדים שלהם!

איזה רשעות!!!

לא מרביצים/מכים/מענישים על פיספוס, לא פלא שלילדים האלה בורח.... ניסיתי לגמול את הבת שלי בשבועות האחרונים והיא לא כ"כ שיתפה פעולה אז פשוט הפסקתי לבנתיים. וגם שהיא פיספסה פשוט הסברתי לה כמה שאני עצובה שאני צריכה לנקות את זה- ולא ח"ו תגובות אלימות

אייבורי

New member
חלקי מילים ודי

זה באמת נשמע מזעזע, אבל את רואה בעצם תמונת סטילס של חיים שלמים.

ayala26

New member
בדיוק, התמונה השלמה יכולה להיות גרועה יותר...

אם אנשים אפילו לא מתביישים לספר על התאכזרותם לילדיהם סימן שזה נורמלי מבחינתם.

אייבורי

New member
או שכן או שלא

סביר יותר להניח שהם מתרברבים במחשבה הזויה שזה מצביע על הורות טובה. בכל מקרה דווקא נראה שיש פה קונצנזוס לצקצק בשיניים ולומר, נורא ואיום, ככה כולם מרגישים פתאום הורים לתפארת.

ayala26

New member
לסגור את הילד בחדר

ולשים לו בטלויזיה בכוונה תוכנית שהוא אוהב כדי שישמע ויתענה זו התאכזרות לשם התאכזרות. למה זה טוב? אני בכלל לא חושבת על ההורות שלי כשאני קוראת את המקרה הזה. המחשבה הראשונה שלי היתה על הילדה והתעצבתי.. בגלל זה בתגובה הראשונה שלי לא היו לי מילים.

אייבורי

New member
אין לי שמץ של מושג

אם זאת התאכזרות לשם התאכזרות, אני לא מכיר את הילדה לא מכיר את יחסיה ואת ההתנהלות מול ההורים. יש המון מאבקי כוח בין ילדים להורים, חלקם נפתר לפעמים באגרסיביות שלא נדבר חלילה על אלימות ממש. אני בספק רב אם יש פה אמא אחת שמעולם לא צעקה על הילד שלה.

זאת לא התאכזרות לשמה../images/Emo35.gif

לדעת שהילדה המסכנה הזו אוהבת את התוכנית הזו, להשמיע לה אותה בכוונה בזמן שהיא בעונש, מה האמא הזו חשבה לעצמה שהילדה תתחיל לרקוד? גם אני לפעמים צועקת על אמונה, אבל יש הבדל עצום בין לצעוק ללהתאכזר. הילדה מספיק מושפלת ופגועה מהעונש, אז למה להוסיף עוד?

למעלה