אני בשוק

AdiAll

New member
אני בשוק ../images/Emo2.gif

בתחילת הספר השישי ומגלה שסנייפ לא מי שחשבתי. אבל זה לא כל כך מסתדר לי, כי הרי בספר החמישי סנייפ הוא זה שלימד את הארי כיצד להתמודד עם החלומות הרעים שלו. כיצד הצליח סנייפ כל כך הרבה זמן להונות גם את הארי וגם את דמבלדור? לא כל כך מסתדר לי לפי כל המידע שהיה עד כה בעלילה. אני עכשיו כועסת. יש נוכל בהוגוורטס!!!

רק עכשיו סיימת לקרוא ת'שישי?

אם כן, כל הפורום מדבר רק על זה.. נמאס כבר.. נטחן עד אינסוף..
ואת זה אגב, נגלה בשביעי..

AdiAll

New member
לא סיימתי. רק בתחילת הספר

אבל אני רוצה לציין שני דברים: הפרקים הראשונים בספר מצוינים לדעתי. לא רק שיש בהם עלילה, הם גם מצליחים להכניס בתוכם מעין תקציר של כל אירועי העבר של הארי. אהבתי את הדרך היצירתית שבה רולינג עשתה את זה. אין ספק שרולינג השתפרה פלאים. הדמיון שלי פשוט פורח כשאני מדמיינת את הסיטואציות שהיא מעלה לפעמים לפרטי פרטים.

פחחחח...

2 הפרקים הראשונים של הספר, הם הכי גרועים בכל ההיסטוריה. הפרק הראשון ממש משעמם, במיוחד. תגמרי לקרוא את כל הספר ואז נדבר טוב? *מתפקעת לי על ההודעה שלך* XDDD

AdiAll

New member
לדעתי הם טובים מאוד

לא יודעת מה מצחיק אותך. לא התכוונתי להצחיק.

The Knight Girl

New member
את רעהה..

ועל סמך מה את אומרת שכולם חושבים ככה? הפרק הראשון באמת היה משעמם אבל השני היה אחד היותר טובים של הסדרה...

Evil T

New member
למה להיות רעים?

אם היא אוהבת אז שתאהב, לא צריך לצחוק. *חוזר למקום שממנו באתי, מטיף מוסר שכמוני*

חחח, כדאי באמת שתחזור../images/Emo8.gif

אבל פשוט רוב האנשים בגלקסיה, אאל"ט, מחזיקים בדיעה הזאת, והם כ"כ משעממים, כ"כ כ"כ.. אזזזזז..

Evil T

New member
זה בערך הפרקים היחידים ללא הדמות

שהורסת את העלילה אהםהאריאהם

צח, תיזהר!

אני באמת עלולה בטעות להתקשר ל144 ולברר איפה אתה גר סתום ת'פה על הארי שלי!

rds15

New member
וואו, כל כך לא.

הפרק השני בספר הוא אחד הפרקים היותר טובים בסדרה. סוף סוף רולינג מסבירה איך סנייפ מסביר לוולדמורט את כל מה שהקוראים רואים כעבודת ריגול, אבל אוכלי המוות רואים כשירות נאמן של וולדמורט. ולזאת שפתחה את השרשור - עצה שלי, תתרחקי מהפורום עד שתסיימי את הספר. פרטים מהספר השישי הם מזמן לא ספוילר פה, חבל שתהרסי לעצמך את סוף הספר.

AdiAll

New member
תודה ../images/Emo45.gif חשבתי אולי לא קראתי נכון

הפרק השני בהחלט ענה על הרבה שאלות והצליח לרתק אותי להמשיך לקרוא.

ToryMaster

New member
זה לא יפה ../images/Emo10.gif

רק בגלל התגובה ההו כה מפורטת של רן אני לא מוחקת. להבא, אנשים זכאים לחשוב שהפרקים טובים, את יכולה להביע את דעתך, אבל לא באופן מעליב ומזלזל כמו זה. אני בטוהח שלא התכונת, אבל ככה זה נשמע, קיי?

skaramoosh

New member
הפרקים הראשונים הם משעממים

(לדעתי) הם פשוט נמרחים כל כך... ווף
.

למעלה