אני בשוק

veish

New member
אני בשוק ../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה שיש כזה פורום... טוב הנה הסיפור שלי!! הכרתי את השירים של שנאייה טווין מכתה ה' בערך...כששמתי פעם ראשונה את- that don't impress me much מאז קניתי את הדיסק come on over אמממ...לא המשכתי לקנות דיסקים שלה כי הפסקתי את ההערצה המטורפת הזאת באמצע כתה ו' ככה...ומאז התחלתי להקשיב לסגנון מוזיקה שונה לגמריי. עכשיו-זה לא משנה!!!!!!!!! חח השירים האלה זה נוסטלגיה וזה גורם לי לחייך!
ויש את הרגעים שנורא בא לי לשמוע אותה!! שמחה להיות חלק מהפורום הגאוני הזה
-שני-

m L m

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני ממליצה לך לקנות את הדיסק שלה UP! כי הוא באמת מעולה. אם אהבת את come on over את בטוח תאהבי גם את זה. אני מקווה שתהני....

הגר לי

New member
אני בהלם, אני המומה...

עוד לא קנית את UP?? אני בשוק! את לא יודעת מה את מפסידה.... הדיסק הוא פשוט גאוני (אין כמו הגרסא הירוקה). אני יכולה להעיד לגבי עצמי שאין יום שאני לא שומעת את UP, בייחוד בימים לא קלים אלו ויש עוד כל כך הרבה שירים יפים....אבל דיי עם הקמפיין שאני עושה פה לדיסק. אני בטוחה שתהני פה - בכל זאת, הגעת לפורום הכי שווה. אני אנצל את ההודעה ויאמר שיש לי את הקליפ של when you kiss me על המחשב באיכות מעולה...אין לי קישור להביא לכם כי אין אותו רשמית ברשת עדיין אז מי שרוצה (מירי - זה לא מכוון אליך את סתם סנובית!!
) אני אשלח לו את הקליפ.

veish

New member
חחח תבינו...

אני כבר לא מטורפת עליה כמו פעם. פשוט יש רגעים (כמו זה למשל) שממש מתחשק לשמוע!!! דרך אגב עשית לי חשק להוריד קליפים שלה מאיפה

sharabigfan

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

תאמיני לי כל שיר של שאניה זה פשוט מדהים יש לך באמת כישרון מיוחד ואלו שאומרים שהיא ממוסחרת שילכו אתם יודעים לאן היא נשמה טובה וכל ההצלחה מגיעה לה אין כזה דבר אצלי הפסקתי את ..לגבי שאניה אי אפשר הלעדי זה:) אבל יהיה לך סבבי מup תאמיני לי:) כל שיר שם מ-ד-ה-י-ם:) אני מקווה שתשארי כאן בפורום:)

Katherine

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

וגם אני ממליצה בחום לקנות את UP דיסק מעולה!!!

למעלה