אני בשוק מעצמי!

אני בשוק מעצמי!

איך לא חשבתי עד עכשו לבדוק אם יש פורום לסידרה האהובה עלי ביותר. אז אני פה, חדשה. קבלו אותי (בבקשה), דבורה בת 22, נשואה חרדית, חובבת מושבעת בסידרה המדהימה, נמלטים.

Angelus

New member
ברוכה הבאה, דבורה!../images/Emo20.gif

את צופה בקצב ישראל? שיהיה לך שבוע טוב.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני קארין, 15, וצופה לפי יס

אליהו1919

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני אליהו 15 וצופה לפי קצב ארה"ב היה לכם דז'ה וו? זה בסדר.

שרית 47

New member
ממש לא ציפיתי את זה ממכם ../images/Emo4.gif

אתם לא מכירים אותי, אבל אני קוראת סמויה פה כבר הרבה הרבה זמן. ואני ממש נהנית לבקר פה מדי כמה ימים (ואחרי כל פרק), לקרוא שרשורים, להתעדכן. כולכם עושים רושם של אנשים מקסימים. באמת! אבל שרשור שכזה, לא ציפיתי שיהיה פה... כותבת חדשה מגיעה לפורום, מספרת שהיא חרדית, ותוך שתי דקות כל הפורום מתנפל עליה. אומרים לה מה היא צריכה לעשות, איך לדבר, איך לחנך את הילדים שלה. חלק אפילו קובעים בשבילה אם היא מוגדרת חרדית או לא - יופי באמת. אתם לא חושבים שהתגובה הראשונית צריכה להיות קודם כל "ברוכה הבאה"? וגם אחרי זה, אם מישהו מחליט שהוא רוצה להתעניין בעולם החרדי, או בעולמה הספציפי של דבורה - יש דרך לפנות, לשאול, להעיר. אני מצטערת להגיד, אבל צורת הכתיבה הבוטה שהופגנה כאן בשרשור ע"י מספר אנשים, מביישת את הפורום כולו, ואני חושב שהאנשים הללו צריכים להתנצל.

אהבתי את הגישה.

אנשים לא מכירים אותי באופן אישי ואח``כ מתקיפים. איפה כל אלו שאומרים תמיד ``חרדים פאנטים`` וכו`, הנה, קיבלתם אחת שהיא לא.

MineraL

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

למרות שפרסמתי את תגובת האזהרה שלי לגבי המשך התגובות האלו, הן המשיכו להגיע גם אחרי ולכן הן נמחקו. מצטער בשם כל חברי הפורום על התגובות החטטניות שפורסמו כאן. ובחזרה לעניין
דור, עוד כמה חודשים 17, חולון.

למעלה