אני בשוק טוטאלי

MeiaLua

New member
אני בשוק טוטאלי

אוקי, זה התחיל ככה...אני וחברים שלי התאמנו בקפואירה במקום שנקרא גן העיר, בראשון לציון, והנה הבאתי את הפלאפון מצלמה שלי לצלם אותנו עושים כל מני תרגילים. באיזה תמונה אחת שצילמתי סתם את הסביבה שבה התאמנו, גיליתי משהו מוזר..מאוד מוזר

ש ח ו ת

New member
../images/Emo8.gifאל תתרגש מזה...

זה בטח איזה פאק במצלמה... זה לא כל כך נראה חשוד...

MeiaLua

New member
../images/Emo3.gif זה פשוט נראה מוזר..

ניסיתי לצלם עכשיו מלאאאאאאאאא תמונות רגילות ואין את הדבר הזה בתמונות שצילמתי עכשיו.....

MeiaLua

New member
קבוצת קפורהג'ינגה CapuraGinga

קבוצת קפורהג'ינגה CapuraGinga

I am a freak

New member
הוא נראה כמו בולי איש השלג!

אני לא חושב שיש לך סיבה לדאוג, אני דווקא הייתי שמח במקומך. הפריק.

MeiaLua

New member
משהו עם 2 רגליים 2 ידיים ושפיץ..

משהו עם 2 רגליים 2 ידיים ושפיץ על הראש

A lost angel

New member
מצטערת, עבדו עלייך.

ערכו את התמונה במחשב. אני אומרת לך את זה בתור צלמת, עשיתי דברים כאלה פעם. דוגמא מצופת.(אין שם בנאדם באמת, רק חבל) (היי שי, שלח לי הודעה, חזרתי
) דנה

A lost angel

New member
ואני אומרת שהתמונה הזו ערוכה.

אולי אני טועה, אבל בתור חובבת צילום אני נותנת את חוות דעתי.

I am a freak

New member
חיחיחי... הרבה עשו את זה כבר

סתם להגיד להרגיש כאילו הם באמת עשו את זה. אני בדעתה של דנה, אני חושב שהיא צודקת. זה לא נראה ככה וזה גם לא נראה מציאותי. הפריק.

Nizzan Cohen

New member
אישית...

אם הייתי עורך תמונה כדי שתראה על טבעית לא הייתי בוחר כוכבית עם שפיץ להיות היצור העל טבעי שלי... אבל מילא
. על כל פנים אל תהיו מקובעים. או שהוא ערך, או שהיתה לו תקלה במצלמה, או ליכלוך. או אולי היה שם משהו.
. ניצן, שבעצם לא יודע ולא אכפת לו מה זה
.

אני חושבת..

שזו תמונה מדהימה ונראה כאילו הבחור שם גולש.. מי שלא מאמין..חבל שאתם חושבים על תעתועי צילום.. לי זה נראה נפלא ואמיתי מה גם שלי זה קרה גם כן.רק לא בעידן הדיגיטלית..וחבל.

I am a freak

New member
יש הבדל בין להאמין בנסתר...

יש הבדל בין להאמין בנסתר לבין לבלוע כל תעלול שאיזה מישהו שמבין בעריכת תמונות יודע לעשות. אני גם יכול להדביק את הראש שלך לתמונה של בחורה ערומה, זה אומר שזה נכון
צריכים לדעת להיות סקפטיים ולא לקבל הכול כמובן מאליו... הפריק.

למעלה