אני בשוק חיי!!!

אני בשוק חיי!!!

פורום לאהובתי!!! כריסוש!!!!! אייייי!!! כמה זמן אני מגישה בקשות לניהול.... פחחחחח יאללה מזה משנה? העיקר שאני פה!!!!! אז נעים מאוד אני שירן ואני גרה בבריטניה... (כן כן... לא להיבהל...) ואני חולה על הבובה הזאת!!! אז תגיבו..... אה ומתי פתחו את הפורום הזה??? אני המומה!!! לוב יו אול ובמיוחד את כריסטינה המאמי!

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif שלוםםם../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה!!! אני ליאת... הפורום כבר פתוח יותר מחודש פשוט כמעט אף אחד לא ידע כי לא היה מנהל והוא לא הופיע ברשימת הפורומים...

נכון.....

ובדיוק דיברו על הפורום הזה בשירשור אוף של בריטני אז עזבתי הכל וישר באתי... חחח הוספתי אותו ישר למועדפים!

לא יפה! נעלבתי!!!../images/Emo7.gif

רק מישהו אחד אמר לי ברוכה הבאה ואפילו המנהל לא...
לא נורא... אני אשתדל לחיות עם זה...
(
) חח...

flowers girl

New member
ברוכההה הבאאהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סליחה שלא כתבתי ברוכה הבאה, פשוט אין לי כח.. אממ.. מה בעצם הקשר
לא יודעת.. בכל מקרה.. ברוכה הבאאאההה
---התמכרות נעימה---

Loppy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ו......סליחה שלא רשמתי עד עכשיו פשוט לוקח לי זמן להתרגל לשני פורומים לנהל ועוד שלאחד מהם (כריסטינה) אני עדיין צריך לדאוג לעדכון התכנים... אז, כבר לפורום שלנו יש שגריר בבריטניה...

תודה מתוקימים!!!

יא אתם כאלה חמודים... תודה... ואני אנסה לעדכן אתכם בכל ההופעות שלה..! כבר ראיתי 3 פה... של דירטי... ויש לי אחת מוקלטת... אני פשוט חולה עליה כי היא מדהימה! לוב יו אול! צ'או

Devilish Angel

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo24.gifוולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif אני עדי...

וגם אני מכורה לכריסטינה!!!! פשוט מטורפת עליה..... אני לא ממש אוהבת את בריטני, אבל כן את אבריל לאווין
יש לי הרגשה שאנחנו נסתדר טוב.... בעצם זה תקף לגבי כל חברי הפורום שאוהבים את כריסטי כמוני!!!
קבלי תמונת וולקאם

Loppy

New member
היית ב-3 הופעות של כריסטינה????../images/Emo12.gif

יייייווווווווו!!!!! איזה כיף לך....... ספרי חוויות...איך היה??

אוי לא...

התכוונתי לרשום שראיתי בטלוויזיה 3 הופעות... הסניליות שלי הולכת וגוברת...
סורי על הטעות... אני מתה לראות אותה במציאות!

למעלה