אני בשוק, אני בהלם

רחלי228

New member
אני בשוק, אני בהלם

מי שבוגד , תמיד יבגוד אינשאללה שאלוהים ינחיל את אותו כאב לאותם אלה שמכאיבים כל כך... לא יודעת מה לעשות עם עצמי..... זה צורב.. ז כואב... כאילו יש לי חור בבטן...

הסוכן64

New member
מה קרה?../images/Emo2.gif רק ניכנסתי לפורום ואיזה

פצצות רושמים פה הערב.

y o u r

New member
הכל עובר ליד(ממול?)

יכל לכאוב לי רק במצב אחד ואם לא הכאבתי לאחר בטח שלא יכאב לי אפילו לרגע אחד אלוהים תמיד שם אלוהים תמיד כאן מחלק מתנות למי שמגיע איך שמגיע

אישה יקרה....../images/Emo39.gif

כן זה בערך נכון בוגדים הם הכי גרועים שיש אפשר להציע לך חיבוק

maof

New member
רחלי ../images/Emo24.gif

כפי הנראה אותו אחד יצליח להרגיש רק אם הוא יעבור את אותה חוויה. אבל אז אנחנו למעשה ניפגע בערכים שאנחנו מאמינים בהם....למעשה נעשה דבר שאנחנו לא מאמינים בו. מעוף

maof

New member
לאאאאאאאאאא../images/Emo5.gif

אתה רוצה שילך ראש מנוע
מעוף

Lonely In Blue

New member
גם אני...

חושב חבל... ואפילו מופתע קצת. הגדר { את המושגים "בוגד", ו-"תמיד" }, פרט { את הטיפוסים השונים של ה-"בוגד" ואת הסוגים השונים של ה-"תמיד" }, נמק { את החיבור בין "בוגד" ל-"תמיד" } נסח את הפונקציה { הקובעת את תדירות המחזוריות של התרחשות הבגידה } פרש { את ההגדרות, האכסיומות, המשפטים, וחוקי הלוגיקה שמאחרי הנימוקים המלומדים } הסבר { את הדיכוטומיה בין שינויים (בהרגלי הצריכה) ו"תמיד" } תאר { את תהליך הבגידה, סיבותיו, תוצאותיו, היבטיו השונים, המשתנים העומדים מאחרי המחזוריות, והאינטגראל המתתקבל מפונקציית התדירות } על "הדגם", נוותר { ונקבל מראש ובהכנעה, שקזנובה ודון ז'ואן ממשיכים לבגוד, שם בעולם הבא (ירחם האל על נשמתם), ואם לא, אז לפחות נשמותיהם שהתגלגלו לגופם של בוגדים בני זמננו (ובעיקר, אם רחמנא ליצלן, אלה גופות חתולים). וכך יהיה עד בוא המשיח, במהרה בימינו, אמן סלה. וזה לא שאני מאמין, לא באמונה שלמה, ולא בכלל, בביאת המשיח... או מאמין בכלל... ורק בגלל זה, שאיני מאמין...... אני מאמין שקזנובה, ודון ז'ואן, "תמיד" "בוגדים". רגע...... מה זה "בגידה" - כבר הגדרנו ??? } { ובלי סטטיסטיקות..... כי סטטיסטיקה, מעצם הגדרתה, מנוגדת ל-"תמיד". רגע...... מה זה "תמיד" - כבר הגדרנו ??? } אופס... בעצם... בכלל שכחתי לשאול... ממה אתה לא מופתע ? אולי בכלל... זה מן השימוש במטבע הלשון השחוק ( והמכליל, השיטחי, הפשטני ) ???

חושב חבל...

שסקפטי כל כך,שלכאב של אחר כבר מתקשה להתחבר...ביחוד כשמגיע הוא ארוז יפה בקפסאות ממוחזרות להם הוראות שמוש...שטאנצים קבועים.לבבות ופרחים.

Lonely In Blue

New member
הסקפטיות...

אינה קשורה לענין. מקבל (מניח) שאכן התרחשה בגידה. ולכאב, עדיין יכול להתחבר. ואפילו אם מתחבר יותר, לכאבה של אמא שאין בידה להאכיל את ילדיה כי אביהם אינו משלם, או לכאבה של נבגדת שנבגדה ע"י אבי-ילדיה, עדיין מבין שגם ב"סתם" מערכת יחסים, בגידה - צורבת. ואפילו יכול להתחבר לכאב, של מי ש"סתם" was dumped. מה שאיני יכול להתחבר איתו, הוא אמירות ( ועוד מודגשות ) "פעם בוגד תמיד בוגד". ובכלל, לא חסיד גדול של המילה "תמיד".

superwoman34

New member
בוגד זה סוג מחלה נפשית <כנראה>

רק שלמחלה הזו קוראים "יצר הרסנות", "בעיית נאמנות" "חוסר בגרות". להמשיך

בוגד...

זו שאלה של תקופה...מה זה שנחשב מקובל בכל רגע נתון...הצמדת הפועל לשמזיין מהצד הינה רק הוכחה נוספת ליומרנות המגוחכת של המין האנושי.שבונה סולמות מוסרים שמאחוריהם הרוב בכלל לא מתיצב...תשאל את הציבור ורק חמש אחוז יודה שפונוגרפיה וסקס מחפש הוא באינטרנט,בעוד בעקביות של שעון שוויצרי סקס מככב ראשון בין ראשונים,וללא הרבה מתחרים, בכל סולמות החיפוש העכשווים....אחד בלב אחד בפה.הוא עוד אחד כזה...חושב יותר מכולם מיצג האדם.

Lonely In Blue

New member
נניח........

שאכן זו מחלה נפשית. ונניח שהמילים "חוסר בגרות" הכי מתאימות... גם דיכאון הוא מחלה נפשית, אבל באמצעים תרופתיים, אנשים יוצאים מזה. ואפילו אם לפעמים זה מצריך שוקים חשמליים, גם זאת דרך לצאת מזה. ובכלל, למחלות נפשיות ישנו טיפול. חלקן מצריך פסיכיאטר, לחלקן יספיק פסיכולוג. לפעמים הגישה הפסיכואנליסטית תתאים, לפעמים המרפא נמצא דווקא בגישה הביהוויוריסטית. ולפעמים, הגישה הביהוויוריסטית אפילו אינה מצריכה פסיכותרפיסט. לפעמים, תהליך הריפוי מתרחש לבד. עצם הגדרת המחלה כ"חוסר בגרות", והרי אנשים מתבגרים, ירצו או לא ירצו, מאשרת שלמחלה הזאת, אפילו שאינה סופנית, יש לפעמים גם סוף. ומעבר לכך, כל הקרויים "שפויים", הולכים על חבל דק מאוד. כל אדם יכול למצוא עצמו באופן זמני במצב של אי-שפיות, אם הוא יהיה בנסיבות, שייגרמו לו לכך. אני משער, שהיית מתנגדת לשימוש במשפט כמו : "פעם בדיכאון, תמיד בדיכאון", או למשפט: "פעם אנורקסית, תמיד אנורקסית", נכון ? המשפט "פעם בוגד, תמיד בוגד" - אינו יותר מדויק, מבוסס, או מעמיק, מן המשפטים האלה.

למעלה