גם אני...
חושב חבל... ואפילו מופתע קצת. הגדר { את המושגים "בוגד", ו-"תמיד" }, פרט { את הטיפוסים השונים של ה-"בוגד" ואת הסוגים השונים של ה-"תמיד" }, נמק { את החיבור בין "בוגד" ל-"תמיד" } נסח את הפונקציה { הקובעת את תדירות המחזוריות של התרחשות הבגידה } פרש { את ההגדרות, האכסיומות, המשפטים, וחוקי הלוגיקה שמאחרי הנימוקים המלומדים } הסבר { את הדיכוטומיה בין שינויים (בהרגלי הצריכה) ו"תמיד" } תאר { את תהליך הבגידה, סיבותיו, תוצאותיו, היבטיו השונים, המשתנים העומדים מאחרי המחזוריות, והאינטגראל המתתקבל מפונקציית התדירות } על "הדגם", נוותר { ונקבל מראש ובהכנעה, שקזנובה ודון ז'ואן ממשיכים לבגוד, שם בעולם הבא (ירחם האל על נשמתם), ואם לא, אז לפחות נשמותיהם שהתגלגלו לגופם של בוגדים בני זמננו (ובעיקר, אם רחמנא ליצלן, אלה גופות חתולים). וכך יהיה עד בוא המשיח, במהרה בימינו, אמן סלה. וזה לא שאני מאמין, לא באמונה שלמה, ולא בכלל, בביאת המשיח... או מאמין בכלל... ורק בגלל זה, שאיני מאמין...... אני מאמין שקזנובה, ודון ז'ואן, "תמיד" "בוגדים". רגע...... מה זה "בגידה" - כבר הגדרנו ??? } { ובלי סטטיסטיקות..... כי סטטיסטיקה, מעצם הגדרתה, מנוגדת ל-"תמיד". רגע...... מה זה "תמיד" - כבר הגדרנו ??? } אופס... בעצם... בכלל שכחתי לשאול... ממה אתה לא מופתע ? אולי בכלל... זה מן השימוש במטבע הלשון השחוק ( והמכליל, השיטחי, הפשטני ) ???