אני בשוק אני בהלם

B a m b i

New member
אני בשוק אני בהלם

אבל היה נחמד להכיר את כולכם סליחה שברחתי מוקדם, הילד שלי נפל מהמיטה. מבטיח להישאר פעם הבאה יותר. אתיאסט, מיכל, רוסישעעעער, טנטרי, מני, וכולם. איזה כיף לי לפגוש אתכם. (לא זוכר שמות). דידית - אנחנו צריכים לדבר. <זה עשוי להיות רציני> ובגללך שיניתי ת´חתימה.

B a m b i

New member
איזה מגעילים אתם

אני מתגעגע

איציק24

New member
קח כוס מים.. הירגע.

אני כמובן הברזתי בשלב מוקדם ביותר. היתי בטוח שזה יתחיל באמת ב9, ואז באתי ב 9:40 , במטרה להישאר לפחות עד 10 וחצי. אבל רק ב10 בערך הראשונים הגיעו, ולי לא נותר אלא להיעלם אל תוך הלילה האפל - שם חיכתה לי פגישה חשובה.

|עייפה בטירוף אחרי יומיים ללא שינה|

היה כזה כייף. שיו! שמחתי לפגוש אותך , במבי, כמו גם את טנטרי , אליה1, מני3 , הבת של אבא (סחטיין על היחוס המשפחתי!) ועוד כמה, חדשים, שאינני מצליחה לדלות מזכרוני. נראה שהרעיון לעשות מפגש באוויר הפתוח, פתחה לנו גם את הלב, וגרמה לנו להיות משוחררים יותר. לי יהיה קשה ,באופן אישי, לערוך מפגשים במקומות קטנים וחנוקים כמו בתי קפה וכאלה.

אליה1

New member
תודה רבה למחפשת ולאתאיסט...

ולכל אלה שארגנו ערב מדליק (פעם הייתי אומרת ערב פיצוץ, אבל מאז הפיגועים אני נמנעת...). היה לי מאוד נחמד להכיר את חלקכם הגדול ולהתאים פנים לשמות. אמנם כחילונית 100% תמיד אני לא ממש מכירה את כל השירים ששרתם, אבל האוירה היתה שווה הכל. אז תודה ורק בשמחות ובכאלה...

היי לכולם ובוקר טוב

היה נהדר מצטרף לדעתה של מחפשת על יתרונות המפגשים הפתוחים אחלה ארגון אחלה של ציוד נדרש כמו הגנרטור למשל להתראות בפעמים הבאים מקווים להגיע בהרכב מלא כמובן ליאור בס"ד

אחר

New member
כיפק היי למיכל!!

כל הכבוד על הארגון, ובאמת היה מאד מאד מוצלח. הגעתי לחצי שעה, ונשארתי כמעט ארבע שעות. היה פשוט מאד מוצלח, רק חבל שהשירה לא הייתה אחידה. גם נהניתי לפגוש את החבר´ה החדשים, ואת אלו שכבר הרבה זמן לא הראו את עצמם, ואת אלו שתמיד מגיעים. בקיצור, נהניתי מאד להיות איתכם. כל כך נהניתי, שהדחקתי את העובדה שביום חמישי יש לי מבחן ענק! וביום ראשון אני צריך לעבור דירה. יאללה, חברים, אני הולך לארוז

זעליג

New member
במפגש, אני הייתי? או שלא ?

זאת אומרת, לא שאני לא זוכר, אני לא יודע. אני צריך לשאול. אבל אני לא יודע את מי לשאול? אם אשאל את יידישיסט, הוא ישלח אותי לאכול "קטלי" (ידעתם שיש קטלי דיאט?) אולי אשאל את אדם222, אבל הוא שאל מי טעם את ה"קטלי" שלי. אשאל את מאיה20.5, אבל היא עונה לי בקולות של סבתא... אדבר עם אתאיסט, אולי אם הוא לא מאמין באלוהים, הוא מאמין שזעליג מדבר אידיש. >צריך משהוא במשולשים, זה בגלל שזה מזכיר את השפם שלי<

מני3

New member
יידישיסט

זעליג כבר מדבר? תזכה לגדלוי לחופע ולמיישים טויבים מתוך שימחע ואהבס ה´

sharkyM

New member
כל הכבוד למארגנים

מיכל ואני לא יודע מי עוד, אתאיסט על הדיגום ,הציוד והבת של אבא וכל המוני בית ישראל על ההופעה שלכם שארקים (מאיה20 - בשבילך סופרמן)

טנטרי

New member
מנקודת מבט של חדש

שלום אנשים יקרים, מפגש ראשון שלי בפורום שבו כתבתי אולי 3 פעמים. אמנם לא התרגשתי אבל בהחלט באתי בלי שום ציפיות. וכמו שכולכם ודאי יודעים אין כמו טיול ספונטני שמצליח. אז הצליח לכם ובגדול. מזמן לא פגשתי כל כך הרבה אנשים זרים, שנותנים את ההרגשה שאם היה לי זמן הייתי יכול לדבר עם כל אחד שעות. אז הפעם בחרתי לי שניים, שלושה לשיחה העמוקה (יותר מדוייק, הם בחרו אותי), אבל נראה לי שזו רק התחלה. ובאשר לחבורה, ביחד אתם נראים כמו משפחה אחת גדולה. כולם מתיחסים לכולם, כולם מברכים את כולם. יושבים ביחד, נהנים. "מעין עולם הבא". הפרש הגילאים גם הוא תורם להרגשה שיש פה משהו הרבה מעבר לסתם מפגש נחמד. אז תודה למיכל שהתקשרה לוודא שאני בא, לאתאיסט שכיוון אותי למקום, לאבי דדון ולים צלול ותכול שישבו וחלקו איתי סיפורי חיים ולכל שאר החברה (אני זוכר חלק מהשמות אבל לא בטוח) שנתנו לי להרגיש בבית. להיתראות במפגשים הבאים ... שלומי

היה מצויין!

המיקום משובח! החברה נהדרת!! מה צריך יותר? >ספל חמאה נהנתה מכל רגע<

ש חף

New member
ומי לא באה??

שחף שהייתה חייבת להיות במקום אחר... (אני יודעת שזה מה שאתם שומעים בכל המפגשים של החודשיים שלושה האחרונים אבל איך אומרים הדתיים- כנראה שהקב"ה לא רצה שאני אהיה שם :) אתאיסט,מיכלי וטובי (וכל המתגעגעים ששכחתי) אני מתחייבת בזאת להגיע להגיע למפגש הבא! (גם אם החבר יצא עוד פעם חמשוש) מחר זאת הבגרות האחרונה שלי!!! ואני יוצאת לחופש של חצי שנה.... זהו,אפשר להתחיל לנשום.................................... IM FREE <שחף חשבה על כולכם בחמישי>

דידית

New member
לקח לי זמן להרגע!

מכל הגילויים במפגש. תמיד אני מנסה לכתוב את כולם אבל בפעם האחרונה היו הרבה חדשים אז סורי מראש! אתאיסט-האבא הגדול מכולם. שיחקת אותה עם הבת של אבא. יידישיסט-יש לך נס שלא דיברת באידיש. אחר- נחמד לפגוש אותך שוב, תודה שבאת למרות הלחץ! מאיה-מתוקה כמו תמיד. אנחנו צריכות לדבר! ספל חמאה- כיף לשיר איתך! ותתחילי לחשוב על איך להוריד לי את האבטיח מהחולצה. אלישע בן אבויה-אלוהים- איזה כיף לי כל פעם שאני רואה אותך!!! אדם-סוף כל סוף ראינו מי אתה, תעבוד על לחיצת היד. במבי-נקסט טיים תודיע לפני שאתה גורם להתקפות לב. אתה יודע יש לי לב חלש! אבידנון-עדין אני חושבת "פני מלאך" ואגב אהבתי שניגנת בחליל. JUSTY- ח"ח על הלוק! נהניתי לראות אותך שוב. לייזר- חבל שברחת מהר כל כך! כנראה שהיתה לך סיבה טובה. גל- סוף כל סוף יצא לנו לדבר קצת! ואהבתי את הנגינה על הגיטרה. שרקי- תודה על הטרמפ, חבל שלא היו כוכבים. שושינקו- (זה השם?) יש לך אחות מדהימה! והסיפור שלך לא פחות מדהים. מני- היית פריק לחלוטין, פעם הבאה אני מזמינה שיר! ליאור שם חנה- לא אמרת שבס"ד אתה עובר לכיפה? כיף לראות אותך! פלאי- לא יצא לנו לדבר-שומרת את הזכות!!- טנטרי- יופי לפגוש מישהוא חדש, אגב השתלבת יופי. מיכללללללללללללללללללל-את גדולה מהחיים אחותי,סחטיין על הפוזה,תודה על הארגון!! אני מחכה לך. טובי- המלכה, מתוקה כמו תמיד תזכרי מה שהבטחת. מטאור- נראה מאוהב, אני לא אפריע לכם. יונה- תחזיר לי את המקל! אני בטוחה ששכחתי כמה אפילו אני זוכרת את הפרצופים אבל לא זוכרת שמות. ככה זה שיש הרבה חדשים. לי היה נחמד, לא משנה לי איפה בבית בחוץ, אתכם תמיד זה כיף. דידית.

למעלה