אני בשוק..! אבל בסדר..

lonely angel

New member
אני בשוק..! אבל בסדר..

אני כנראה עדיין לא מעכלת שכולם ידעו עלי עכשיו וכל ההשתפרות שלי הייתה לחינם כי בכל מקרה הייתם עושות את זה נכון?!.. לא.. בעצם לא- אני השתפרתי בשביל עצמי.. נכון, גם כדי שלא תדווחו עלי.. אבל גם בשבילי וכדי שאני אהייה במצב טוב!.. עדנה- אל תישנאי את עצמך אני יודעת שעשית את זה בישבילי.. ולא כדי לעשות את המצב גרוע יותר... כן.. אני מאוכזברת.. מרגישה נבגדת ושהחברות שלי פנו נגדי.. אבל זה לא משנה את העובדה של ``למה`` עשית את זה!... (מטוב לב)... אני לא יודעת איך אני מנסה לעודד אותך כשהכל הולך לקרוס מעליי... כשהתחלתי לעלות.. להשתפר.. להשתקם. (למרות שעדיין לא היה סיפור כל כך גדול).. היה שיפור.. האחות לא יכלה לראות אותו היא רק ראתה ``ירידה`` של חצי ק` מהמדידה הקודמת.. דבר אחד אני רוצה להבין: הדפסתם את המכתבים????????????? אתם מתכוונות להראות אותם ?????????????? אתן יודעות איך הרגשתי כשקראתי את זה?.. כמו שהגמלה בטח הרגישה.. כאילו אתן אוייבות שלי שמנסות להוכיח שפשעתי!! ו: אתן מתכוונות להמשיך עם זה? אני כבר לא מכירה אתכן.... הבודדה...

tairon

New member
מלאכית בודדה היי

אני רוצה לומר לך כמה מילים יכול להיות שאת השתפרת וזה אחלה אבל חמודה שאת לפעמים לא די ברצון שלנו ואנחנו צריכים עזרה וזה לא בושה וזה בסדר גמור.. בואי נאמר ככה אם לא תצטרכי אז לא יתערבו אבל ככה תוכלי לדעת בוודאות והכוונה של החברות שלך היתה לטובה ובאמת מדאגה נטו לא מתול רוע לב לא מתוך אי איכפתיות תחשבי כמה קשה היה להם לעשות את זה אני מניח שלקח להם זמן ויש פתגם שאומר אם שנים אומרים לך שאתה שיכור אז אתה כזה לפעמים אנחנו וגם לי קצת קשה לראות נטרלי את עצמי ואנשים מבחוץ יכולים לראות דברים שאת אינך מסוגלת לראות יהיה בסדר תאמיני בזה ותדעי לך שיש לך חברות שאוהבות אותך מאד

lonely angel

New member
מצטערת.. אתה לא מבין..

אני ולירן כבר דיברנו על זה... ועל זה שלא נכנסתי לבעיית האכילה מתוך מצב של ``פחד להשמין..`` לא כמו כולם.. ואמרנו וסיכמנו שאם ידווחו עליי.. המצב על בטוח יתדרדר.. ואז ``ידחפו`` לי אוכל.. ואני יחשוב את עצמי לשמנה.. ומה ימנע ממני בעתיד לחזור לזה כשאני במחשבות של: ``אני שמנה``.. ו``יש פתרון..``.. אתה מבין.. ? אז סיכמנו על שבועיים שבסופם אני אשקל ואמורה להיות השתפרות .. אם לא הן יפנו למישהו מיקצועי... הן לא חיכו את השבועיים האלה.. ולמרו שהיה שיפו.. של- 3 קילו.. ואם היו נותנים לי לסיים את השבועיים הייתי מגיעה בטח ל-+50 ... והן פשוט הלכו ושיתפו בפעם השנייה אנשים.. בנושא ``דיי`` רגיש... ומי כמו לירן יודעת את זה... ושוב לירן... אני יודעת שלא עשית את זה עם כוונה רעה..! *אפשר לדעת למה? למה עשיתן את זה?* ..הבודדה....

tairon

New member
קראתי ..הבנתי

עכשיו תראי את אם את תמשיכי מעצמך לאכול כמתוכנן אז לא יצטרכו להכריח אותך לאכול פשוט מאד את התחלת לעזור לעצמך זה מצויין תמשיכי ואל תפסיקי ואולי לא תצטרכי שיכריחו אותך מה שכן אולי תזדקקי זה לעזרה מקצועית הדרכה הסבר לא יודע מה אבל לפחות ככה לא יכריחו אותך אני לא חושב שמידית הם פונים לבצע את הקיצוני ביותר ואני חושב שיש בך פחד מהלא ידוע... וזה טבעי

מלאכיתתתתתתת תגובתי בבקשה

עכשיו הבנתי מה העניין ואולי יש מי שיכעסו על מה שאני באה להגיד לך,,אז ככה אני מבינה אותך וחושבת שהיה צריך לבוא בענין זה בצורה אחרת. נכון שכתבתי קודם לכן שהמנהלת של בית הספר של בני הלשינה על פליטת פה שלי...(תקראי תגובה לעדנה) וזה גרר בלאגן ומשפטים ומה לא בבתי משפט. במחשבה אחת היא הצילה אותי אולי. אבל למרות שאני עדיין אוהבת אותה ונהיינו קרובות, רק אני יודעת אם היתה רוצה היתה מוצאת את הדרך הנכונה לעזור לי ולא להלשין על פליטת הפה שלי שבעקבותיה הורחקו ילדי ממני לשבוע ימים. מאז, אני יותר לא משתפת אף אחד וזה יותר קשה, וזה בטח גם ההרגשה שלך עכשיו שאין לך על מי לסמוך אני מבינה אותך מאוד. אז דעי לך שכל דבר שהוא נורה אדומה שתספרי יהיו חייבים לדווח, אפילו החברה הטובה, לכן תחשבי פעמיים למי את מספרת, אם זה לפסיכולוג, למורה , לחברה או סתם לכתוב על הנייר. אבל ברוב המקרים סודות עם נורה אדומה עוברים הלאה. בעקבות ההלשנה עלי, אני שומרת סוד קשה בבטן וזאת מכיון שאני יודעת שאסור לי לספר לאיש כי אם אספר יעשו בזה שמוש לרעתי, אבל אני צריכה עזרה דחופה כי אחרת המצב ילך ויחמיר וזה קשור לילדים שלי כך שלא יחשבו פעמיים. אני מבינה אותך. אם תרצי לדבר איתי אני כאן ברשותך ולרשותך..... יונית

lonely angel

New member
אבל.. לא סיפרתי..

הקטע הוא כזה- הייתי בערך באותו לחץ ואותה הרגשה של חוסר אונים ופחד ענקי ממה שהולך לקרות.. בזמן שאני וחברותיי היינו מדברות רק בפורום: ``על בנות ועל בנים``... אז הן עדיין לא ידעו את הסיפור.. אני כתבתי הודעה שקרואה:``כל האמת``.. ופשוט שפכתי שם ה-כ-ל... תארי את תדהמתי כשגיליתי שבטעות שלחתי את ההודעה הזו לפורום ``על בנות ועל בנים``...!!!!.. כן.. אז זה היה אפילו גרוע יותר מעכשיו.... להצלתי (כך חשבתי) באה t@gel.. שכתבה לי מכתב לפורום (השני).. שהיה כתוב בו`` מלאכית.. הרשתי לעצמי למחוק את ההודעה שלך ולשלוח אותה לפורום שהיא הייתה אמורה להשלח`` (היא ידעה זאת בגלל שאחרי ההודעה, הוידוי, כתבתי ``כרגע הרסתי לעצמי את החיים`` ומשהו על שההודעה אמורה להשלח לוידויים... הקלה ענקית!!! הייתי בטוחה שחיי ניצלו... ושהכל יהייה בסדר... מה שלא ידעתי זה שבשעות המאוחרות של הלילה חברתי ``הפרה עדנה`` ראתה את ההודעה הגורלית.. התקשרה בהיסטרייה לחברותיי לטיירון ול- t@gel ..ביקשה ממנה להעביר את ההודעה ועצות בקשר אליי... אז הייתה שיחה.. ענקית.. איתי ואיתם .. וקבענו את מה שקבענו.. והן כמו שכבר הבנת.. לא עמדו במילתם... ואני...... ???? ...הבודדה...

למלאכית המוקפת אהבה ממני

תראי בואי נעשה סדר בבלאגן. ושוב, יש מי שלא יבינו אותי נכון, אבל מה שאני חושבת בגדול זה שאני מבינה את ההרגשה שלך, את צודקת בגדול. תראי, עברתי משבר ועמדתי להתאבד עם הילדים, זה היה סופי, ולא היה אפשר לעצור אותי, חשבתי שאם אני לא יכולה להנצל מהאלימות אז לפחות שאתאבד ואקח את הילדים איתי, סיפרתי בתמימות את זה לער``ן והם עלו על הטלפון ומכאן את כבר יודעת מה קרה, כמעט נלקחו ממני הילדים. כלומר, עזרה כלשהי בטוח שאת מוכנה לקבל, רק היה צריך לעשות את זה נכון. הרבה פעמים אנשים שלא מבינים ענין לא מטפלים טוב והכוונה הטובה שלהם בדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות. החברות שלך לא אשמות, הן ממש נאיביות ותמימות בענין הזה, הן כל כך רצו לעזור לך, ועשו זאת בטעות לא נכון, אבל ממש לא בכוונה. יש לי עצה בשבילך, אני עושה זאת לעיתים קרובות וזה עוזר בטרוף. כשאת במצוקה ורע לך, תעשי כוכבית 43 שיחה חסומה ותחייגי לער``ן אין לך מושג איך הם אוזן קשבת באופן לא נורמלי, אליהם אני מתקשרת ומתיעצת כשאני בדילמה. תראי אולי בהתחלה זה לא עוזר. כי יש לך מטען בבטן, אבל לאט לאט אחרי מספר שיחות טלפון איתם אין לך מושג איך תרגישי בטוחה איתם. מלאכית, שוב, קשה לי לתקשר כך איתך אבל מקוה שהבנת מה כתבתי. ואני מבינה את ההרגשה שלך מאוד מאוד , הרבה אנשים באים לחברים קרובים שלהם ורוצים לספר סוד אישי ולפני כן אומרים לחבר שמקשיב ``אבל תבטיח לי שלא תספר`` והוא מבטיח שלא יספר אבל הנה זה מתגלה. אז תתקשרי לערן כפי שאמרתי, היתי מציעה לך גם להתקשר אלי, בכיף, אבל אם חלילה יהיה משהו מסוכן מאוד יהיה לי קשה לשמור על זה בסוד ויהיה מחובתי לדווח לכן ברגעי מצוקה קשים תתקשרי לער``ן תשמעי לי , יש לי נסיון רב בזה. אוהבת אותך יוניתתתתת

lonely angel

New member
מ.....אוחר מידי? !!!

אני התחלתי לעשות את זה.... אפילו אמרתי היום ללירן.. לפני שידעתי.. שאני אלך ל: ש.י.ר.ן.. שזה יעוץ בנושא הזה... וזה בסדר.. כך גם ההורים שלי לא היו מגלים... וזה עדיין לא בסדר שהם יגלו.. גם שאני כבר לא ב``זה``.. כי אז כל המשפחה שלי תדע.. ואני לא אוכל להסתכל לאף אחד בעיניים כי.. הם שאלו אותי במפורש !! כי נראתי להם רזה... ואמרתי להם במפורש: ל-א!! כך.. שעכשיו אני עדיין לא מרגישה את ההשפעות של ה``גילוי``.. אבל כשההורים שלי ידעו.. (ואם האחות יודעת.. זה יקרא בקרוב).. ה-כ-ל ירד לטימיון... הכל יהרס... אני לא אדע מה לעשות עם עצמי ומזה ב-ה-ח-ל-ט !! אני פוחדת... ``לא ידוע``.. אולי.. ``הצפוי לבוא``... כן!.. וזה... לא מפחיד????? אני רועדת מהצהריים... וזה לא מקור... ..הבודדה...

למעלה