אני בשוונג בפסח חזרתי להרכיב וזה מה שהניב החג הראשון 2000 חלקים מאוד כיפי להרכבה - מומלץ
1 123נעמי New member 29/4/09 #1 אני בשוונג ../images/Emo9.gif בפסח חזרתי להרכיב וזה מה שהניב החג הראשון 2000 חלקים מאוד כיפי להרכבה - מומלץ
אני בשוונג ../images/Emo9.gif בפסח חזרתי להרכיב וזה מה שהניב החג הראשון 2000 חלקים מאוד כיפי להרכבה - מומלץ
1 123נעמי New member 29/4/09 #2 פאזל מספר 2 אחד משלושת הפאזלים שהזמנתי באיביי איכות - לא הכי טובה שבעולם אבל צורת החלקים מאוד מוזרה ונחמד להרכיב
פאזל מספר 2 אחד משלושת הפאזלים שהזמנתי באיביי איכות - לא הכי טובה שבעולם אבל צורת החלקים מאוד מוזרה ונחמד להרכיב
1 123נעמי New member 29/4/09 #4 פאזל מס 4 עוד פאזל קטן 500 חלקים עוד אחד מסידרת ציורי הרחובות סידרה מקסימה
1 123נעמי New member 29/4/09 #5 פאזל מספר 5 אחד משני פאזלים שקניתי השבוע וכבר מורכב יום הזיכרון עם המוסיקה הישראלית הכי טובה ברקע ציק צאק והוא היה מוכן
פאזל מספר 5 אחד משני פאזלים שקניתי השבוע וכבר מורכב יום הזיכרון עם המוסיקה הישראלית הכי טובה ברקע ציק צאק והוא היה מוכן
1 123נעמי New member 29/4/09 #6 פאזל מס 6 - עוד לא מורכב השני שנקנה השבוע במבצע השני בחצי מחיר סוף סוף הוא הגיע לרחובות פאזל שחיפשתי והזמנתי ולא הצליחו להביא לי אותו השבוע חטפתי אותו מהחנות אבל הוא יחכה קצת
פאזל מס 6 - עוד לא מורכב השני שנקנה השבוע במבצע השני בחצי מחיר סוף סוף הוא הגיע לרחובות פאזל שחיפשתי והזמנתי ולא הצליחו להביא לי אותו השבוע חטפתי אותו מהחנות אבל הוא יחכה קצת
1 123נעמי New member 29/4/09 #7 ותנחשו מה חזר לשולחן ההרכבה ../images/Emo35.gif הוצאתי את הפאזל הענק מהנפטלין (פאזל החיים) אני מנסה לחזור אליו ולגמור אותו סוף סוף תחזיקו אצבעות חזק חזק שזה ילך נשאר עוד רבע אחד
ותנחשו מה חזר לשולחן ההרכבה ../images/Emo35.gif הוצאתי את הפאזל הענק מהנפטלין (פאזל החיים) אני מנסה לחזור אליו ולגמור אותו סוף סוף תחזיקו אצבעות חזק חזק שזה ילך נשאר עוד רבע אחד
J jocie1 New member 30/4/09 #11 היה בפאזלנד כ"ס בפסח ואזל אם תרצי אברר אם יש במלאי וניתן להזמין...אזמין לשנינו...תעדכני אהיה שם עד סוף השבוע הקרוב ובתחילת שבוע הבא
היה בפאזלנד כ"ס בפסח ואזל אם תרצי אברר אם יש במלאי וניתן להזמין...אזמין לשנינו...תעדכני אהיה שם עד סוף השבוע הקרוב ובתחילת שבוע הבא