אני בר מזל!

Montoya

New member
אני בר מזל!

נחשו מה ראיתי היום? בדרכי מראשון לתל אביב וחזרה (שהכל ביחד לקח בסביבות 3-4 שעות) ראיתי 3 מכוניות פורשה!!! אחת, בראשון, בוקסטר קבריולה בצבע כסף. שניה, ברחוב המזגר, בוקסטר אס קבריולה שחורה. שלישית ,ביציאה מתל אביב, 911 שחורה (יכול להיות אפילו שהיא הייתה טורבו, לא שמתי לב). נ.ב. יש בארץ מכונית פרטית (אני מתכוון לא משאית או איזה טנדר או ג´יפ או מיניבוס) שעולה יותר מפורשה 911 טורבו?

ac cobra

New member
אם אני לא טועה אז יש

את הפורשה GT2 שעולה יותר מהטורבו והיא עולה משהו כ 1.2 מיליון₪ ואפשר ללכת לרחוב דרף פ"ת ולהזמין דרך היבוא כ יבוא סדיר !!

twingo

New member
אתה טועה...

הרכב היקר ביותר שמיובא סדרתית בארץ הוא ה996 טורבו עם תיבת הטיפטרוניק (950 אלף ש"ח), ואחריו אחיו הידני (925 אלף ש"ח). ב770 אלף תוכל להשיג את הGT3, וב725 את הקאררה4 קבריו-טיפטרוניק. אגב, במחיר מציאה של 1000 ש"ח פחות מהקאררה 4, תוכל לקנות את הXKR. הGT2 לא משווקת בארץ.

מצמץ

New member
TWINGO

בשנת 98 קיבלתי (מחו"ל) פרוספקט של הGT1 (דור ריאשון), המכר (שעובד בפורשה) ששלח לי את הפרוספקט ידע שיש סוכנות בארץ ולפי דבריו לא היתה כל בעיה ליבא אותה לארץ דרך היבואן (הוא ידע שאינני מתכוון לרכוש אחת), לכן אני מאמין שאילו מישהו היה רוצה לקנות GT2 זה היה ניתן להזמין אחת דרך הסוכנות בארץ. אל תשכח שעד לפני שנה ה750BMW לא הופיע במחירון אבל הייתה יכול לקנות אותה אצל היבואן, כך לדעתי גם במקרה הזה, אין טעם לפרסם במחירון מכונית שאולי רק אחת (אם בכלל) תמכר בשנה (מי שירצה ידע איפה לחפש). מצמץ, אם כבר פורשה אז 911 בסיסית (מה יש לעשות עם טורבו בארץ?).

twingo

New member
זה בדיוק הכוונה!

הGT2 לא נמכרת רשמית בארץ. כמו שאפשר להזמין S600LWB, או רכבים יקרים אחרים, כך גם ניתן להזמין אישית דרך היבואן את הGT2 (לא בטוח..). בכל מקרה, ביבוא "סדיר", ה996 טורבו היא היקרה ביותר. לגבי GT1- אני לא בטוח אם ליבואן קשרים טובים מספיק בשביל להביא לארץ את מה שנחשב כמכונית מרוץ בסדרה מוגבלת (מדי).

מצמץ

New member
RE

1. "סדיר" זהו תחום אפור במכוניות ולכן לא אוסיף תגובה. 2. אני לא חושב שיש ליבואן פורשה בעיה להביא לארץ GT1, מה שכן תהיה לדעתי בעיה זה הטיפול באוטו, ולכן נראה לי שמי שיזמין אחת יצטרך לוותר על האחריות של היבואן בארץ והוא יצטרך לשלוח לחו"ל את המכונית בכל פעם שתהיה תקלה (אבל אני מניח שלמי שיש כסף לGT1, אז לשלוח את המכונית לתיקון בחו"ל זו בעיה שולית). מצמץ, כשתהיה לי GT1 אני אדווח לכם אם אני צודק או לא

twingo

New member
אפרופו GT1...

בזמנו דובר במעריב על כך שאחת מהסיבות להעדרה של למבורגיני בארץ, היא תקנה ישנה האוסרת על רכבים שגובהם מהכביש נמוך מX ס"מ... מיותר לציין שאם יש X, למבורגיני תמיד תהיה נמוכה ממנו... והGT1, אחרי הכל, היא מכונית מסלול- אין ממש איפה להוציא אותה לסיבוב בלי לדפוק את השילדה על איזה בור/פס האטה...

מצמץ

New member
RE

אני לא יודע אם מה שכתוב במעריב נכון אבל זה הגיוני (תמיד מוצאים דרך לדפוק את הישראלים), בגלל זה קונים למבורגיני LM002
מצמץ, שואל את עצמו האם חוקי המשחק יתהפכו ואנשים יתחילו להגביהה את המכוניות במקום להנמיך? (LOL)

ac cobra

New member
שלום לכם

דבר ראשון בוקר טוב הרגע קמתי דבר שני מה זה אצלכם יבוא סדיר דבר שלישי קראתי בעיתון של ידיעות אחרונות היתה שם כתבה על שיאי מכוניות והיה כתוב בפרוש המכונית היקרה ביותר בארץ היא הGT2 ועולה איזה 1.2 מיליון ₪ ואחרון הGT1 זה לא מכונית מירוץ זה שאורך 24 שעות הלמאן משהו AC מתעורר רק אחרי 12 בצוהרים ואם מכונית מירוץ אז GT3 או מרצדס CLK GTR מאיזה שיייח´

twingo

New member
הGT1 היא מכונית מרוץ...

וגרסאות כביש שלה נמכרות בבודדים ע"מ לאפשר השתתפותה בתחרויות (אתה יודע, לא צריך להדבק לקטנות- מירוצים זה שם כללי לכ-ל המרוצים!!!) לגבי ייבוא סדיר- הכוונה לרכב שמופיע במחירון הייבואן ומגיע לארץ... בתדירות כל שהיא.

מצמץ

New member
האמתי, שעכשיו כשאני חושב על זה אז

S CLASS משוריינת (יש לחברה בגרמניה כמות מסוימת במלאי היא לא משריינת ע"פ הזמנה מראש כמו טראסקו ובראבוס, זה אופציה אצל מרצדס "גארד") בטח עולה יותר מהטורבו...שלא לדבר על PULLMAN (אבל אני מניח שזה כבר כן נחשב ללימיטד אדישן ובתור הזמנה מראש). ועכשיו אני נהייתי רעב.....BRABUS S CLASS משוריינת עם מנוע 7.3... אינדיבידואל....עכשיו רק חסר הצריח של הטנק (למה אני רוצה משוריין?, פשוט מאד כי בארץ יזרקו עלי אבנים וירובי מרוב קנאה בגלל שאני נוסע באחת) מצמץ, אם אין לחם שיאכלו עוגות.

ac cobra

New member
אמממ רכבים משורינים זה מה שהלך ה.

היום אצלנו בשוק בעיקר למתנחלים ואלה שנוסעים לירושלים אני זוכר שפולסוואגן הוציא לפאסאט דגם משורין והוא שוקל לא הרבה של השיריון שלו ואפשר להזמין ביבואן אותה ואפרוםו בראבוס אין להם גרסה של 7.3 ל S רק 6.7 ל´ לערפאת יש מרצדס S600 או 500 משורינת דיאבלו משורינת???

מצמץ

New member
AC

1. זה ממש "גזעני" ולא אחראי לומר שמשוריין משמש בעיקר למתנחלים, ולאלה שנוסעים לירושלים, יש לך שמץ כמה בכלל עולה לשריין מכונית? אחרי שכל יום אתה רואה מכוניות יפניות על הכבישים שמגרדות את ה100K אתה חושב שלאנשים יש כסף לקנות מכונית בסכום של 728 בסיסית מינימום, AC תהיה מציאותי אם היה להם את הכסף הם היו קונים רכב אחר. והמדינה לא יכולה לסבסד +200,000 אש"ח בשביל לשריין לכל אזרח בארץ את האוטו כי זה פשוט יצא סכום אסטרונומי (שלא לדבר על כך שאתה לא תוכל לבחור באיזה מכונית אתה תנסע כי הממשלה תחליט בשבילך ע"פ תקציבה). מה תגיד מחר, שבגלל שבבאר-שבע יש פשע שינהגו בסובארו פשע?, אתה מבין את הנקודה? אני לא אומר את זה בנימה של כעס אבל תחשוב בהיגיון על דבריך. 2. אתה לא מעודכן, לבראבוס יש מנוע 7.3 שלא לדבר על מנוע ה7.4 של רנה-טק. 3. לערפת יש 600 ו 500 (גם מדור הישן וגם מהחדש).אני לא יודע בשביל מה הוא צריך 600 אם הוא רק נוסע מהבית למסוק. 4. ידוע לי על חברה שמשריינת קורבט. מצמץ, כשאמרנו על ערפאת "כל כלב בא יומו" אלוהים התבלבל והבין את זה במובן החיובי ונתן לו S600
.

מצמץ

New member
AC תוספת קטנה

אני מתנצל אם אני קופצני (לגבי השיריון) אבל יש טרור בכל הארץ וכשמישהו מכליל רק אזור מסוים זה פשוט מקפיץ אותי שאנשים לא רואים מה קורה מסביבם ונמצאים במעין חלום של "לא בבית סיפרנו". למתנחלים יש רק אמבולנסים ואטובוסים ממוגנים ואילו מכוניות ממוגנות יש לאנשים במרכז הארץ שיש להם כסף והם קונים משוריין אע"פ שהסיכוי שהם יזדקקו לו בהרצליה פיתוח הוא די אפסי. זאת עובדה קיימת שלעשירים יש ולמי שצריך אין (כמו תמיד), אבל אני לא מאשים את העשירים בכך שיש להם כסף או בכך שהם דואגים למשפחתם ומשריינים, מצמץ, דואג לרווחת ולתדמית הציבור

ac cobra

New member
טוב "קצת " הגזמתי בתגובה

אבל אם אני לא טועה אז דרור ירד לאילת וין משגיח בפורום ולמה גזעני ??? אז אמרתי מה שאמרתי אממממממממ אני "מצטער " על דברי ובקשר לבראבוס נכון יש להם מנוע 7.3 לS אבל זה לישנות (W140) וכאשר אמרתי שיש רק את ה6.7 אז כוונתי היתה לחדשות (W220) אז אני חושב שכל אחד כן דיבר על משהו אחר וקרתה אי הבנה קטנה

מצמץ

New member
AC

1.שמח שליבנו את העניין. 2.אני לא בטוח בנוגע לבראבוס אבל אני אבדוק, למה שבW200 לא יהיה את המנוע 7.3?

ac cobra

New member
twingo

כאשר מצמץ אמר שיש לבראבוס מנוע 7.3 ל´ כוונתו היתה לדגם הישן של מרצדס S CLASS הנקרא גם W140 ואני אמרתי שיש רק עד 6.7 ל´ כמוך ואנחנו אמרו את זה לדגם החדש של המרצדס S CLASS הנקראה גם W 220 והינה לך את הקישור

למעלה