אני ברוגז עם בעלי

אני ברוגז עם בעלי

הכל התחיל ביום שישי בבוקר. אמרתי לו איזה משפט שהרגיז אותו, אז הוא צעק לי שבאסה להיות איתי והלך לעבודה בלי להגיד שלום. חשבתי שזה סתם, יעבור לו עד הצהרים. התקשרתי אליו לפני הצהרים להגיד לו שיביא מים מינרלים והוא ענה לי עצבני. עדיין לא האמנתי שזה לא עבר לו אבל אמרתי מילא, עד שהוא יחזור הביתה הוא בטח ירגע. ואז, אחה"צ, הוא בא הביתה וישר נרדם. התעצבנתי כמובן כי כל היום שמרתי על הילדה שלנו וכבר היה לי קשה. ב- 19:00 שאלתי אותו אם הולכים להורים שלו והוא ענה לי מתוך שינה שלא. כל שבוע באופן קבוע אנחנו אצל ההורים שלו ב- 19:30. אחרי כמה דקות הערתי אותו בעצבים. תתעורר! צעקתי לו. מה יש לך?. הוא קם והלך לישון בחדר השינה שלנו (קודם הוא ישן בסלון). באתי לחדר השינה שלנו ואמרתי לו: "אתה רוצה שאני אלך? אני הולכת!". אז הוא אמר: "תלכי". אמרתי לו: "אם אני הולכת אני לא חוזרת". אז הוא אמר: "אל תחזרי, רק תשאירי את מיה (הבת שלנו)" ואז התפרצתי פתאום, עלו לי כל הפיוזים לראש, תפסתי את הכרית הורבצתי לו וצעקתי עליו שהוא בן זונה, אגואיסט ומניאק. והלכתי למקלחת בוכה. אח"כ לקחתי מזרון ושמתי בחדר של מיה. מאז לא דיברתי איתו. ישנתי בחדר של מיה. נסעתי להורים שלי בבוקר עם מיה בלי להגיד לו מילה. אחה"צ יצאתי עם חברה בית קפה בלי להגיד לו מילה. עכשיו אני בעבודה מקווה שיעבור היום. אני מרגישה פגועה מאד ולא מסוגלת להסתכל עליו בכלל. שונאת אותו (אבל עדיין אוהבת אותו). האם זה ילמד אותו לקח? מה דעתכם?

לשתיקה יש כח מעבר למילים...

תני לו להרגע... תשתקי גם את... וכשהאוירה תטוהר לפחות במעט, תנסי לדבר אל ליבו... לפעמים משפט אחד שלך נראה קטן... לאחר נשמע ענק... למטבע יש שני צדדים... ודברים שרואים משם לא רואים מכאן. מאחלת לך שבע טוב ושהכל יבוא על מקומו בשלום.

כשאת שותקת.... אני אבוד...

סנובית אחת...

giulietta

New member
קשה לדעת

באיזה עצב רגיש פגעת בו כשאמרת מה שאמרת בלא משים... יש אנשים שההתמודדות הראשונית שלהם היא בהתכנסות אל עצמם, בהתבודדות, בצורך לכעוס לבד. תני לו זמן אבל אחר כך צרי קשר. אל תוותרי. תכריחי אותו לדבר. לא ממקום של התגוננות והצטדקויות אלא ממקום של התנצלות ורצון להבין. בסופו של דבר ההידברות היא הדרך הטובה ביותר. ג´ול

נגה מתוקה...

לדעתי שתיקה לא ממש תעזור זה עלול להעמיק את הכעס , את התסכול לפי דעתי ... תפני לך שעה בצהריי היום,צרי איתו קשר ותקבעו להיפגש באיזה בית קפה תשוחחו על מה שקרה...תבררו את הרגשות והכל יראה אחרת... בוקר מקסים

היי נוגה

סתם נכנסתי לפה וקראתי על הריב שלך עם בעלך ואני לא מבינה מה כבר אמרת לו שהוא כ"כ התעצבן עלייך????? בכל אופן אני אישית חושבת שמה שעשית היה בסדר גמור שלא היית איתו בבית והלכת אולי ככה הוא יירגע קצת. אני מקווה שהוא נרגע ותוכלו לדבר בנחת וללבן את ההעניינים בניכם. אני אישית ממש שונאת לריב ולהשאיר ככה את העיניינים לא פתורים זה מציק לי בנשמה. בכל אופן אני מקווה שתסתדרו והכל יהיה בסדר. שיר

הצופה.

New member
פתרון ../images/Emo13.gif

תעשי אמבטית שמנים משחי את גופך בבושם שימי אודם מפתה איפור "מוגזם מעט" הדליקי קטורת ליבשי ביריות תחתון סקסי חזיה שחורה וחכי לו בתנוחה מפתה שיחזור מהעבודה איך שיכנס ויתקרב אלייך תוציאי נבוט מתחת לכורסא שימי לו הפוכה בראש ותגידילו "רקזיוניםאתהמביןימנייאקק" ותברחי מהביית

מו שיקו

New member
תגידי רגע

לזה את קוראת ריב?????? בסך הכל ישן כמה שעות בסלון בטח שכח שנגמרה עונת הכדורגל והערת אותו בצעקות-זה ממש לא יפה עוד יום יומיים תשכחו מהריב הזה,ועוד שבוע שבועיים תתעסקו בריב החדש וככה יהיה עד שתתחיל עונת הכדורגל אגב, איזה קבוצה הוא אוהד?

../images/Emo65.gif

אם הוא לא רוצה לדבר, ממש לא רוצה, אז, כנראה יש לו סיבה. לפחות הוא חושב כך. לא נראה לי שזה בגלל איזה משפט שאמרת לו. יש גברים, שהם כמו סיר לחץ. צוברים וצוברים, עד שמתפוצצים (מכיר אחד כזה לפחות
). אז, אולי כל הסיפור, זו אינדיקציה למשהו יותר גדול? תדברי איתו, אבל בלי לחץ ובלי כריות... וחוץ מזה, אולי פשוט היו לו כאבי הבטן באותו היום?

ש ו ש ו

New member
נוגה

אם את אוהבת אותו והוא עדיין אוהב אותך הכל עוד אפשרי על הכל עוד ניתן לגשר אני יודעת על מה את מדברת אני עוברת משהו דומה רק שאצלי זה קצת יותר קיצוני חיזקי ואימצי - דברי איתו ואמרי את שעל ליבך

למעלה