אני בקריז.....

dorit124

New member
אני בקריז.....

תגידו לי אם זה לא מעצבן ומה אתם הייתם עושים במקומי... אז ככה... אני בטיפול זוגי לבד (היות ובעלי לא מוכן ללכת), כבר 3 שבועות שהיה ממש בסדר, אבל שלשום נשאר לשנינו ביחד קופסאת סיגריות אחת, ושקמתי בבוקר החוצפן השאיר לי סיגריה אחת (לא חשב להתחלק איתי בקופסא שאני קניתי - סוציומט!), ניחא העברתי את זה... אבל אתמול בערב הוא בא ביציאה יש לך סיגריות בשבילי למחר?, אמרתי לו שלא ויש רק את הסיגריות האלה שנשארו (היו איזה 6-7 סיגריות), ואז הוא שאל "וכסף יש לך להביא לי"? אמרתי לו שלא אז הוא אמר לי שאני שקרנית כי הוא הסתכל לי בארנק וראה שיש לי 20 ש"ח, אמרתי לו שזה לא מוצא חן בעיני שהוא מחטט לי בארנק ושמגיעה לי גם פרטיות ואם אני אומרת שאין לי אז אין לי. ובבוקר היום שקמתי החוצפן הפעם גם לא השאיר סיגריה אחת ממה שנשאר אלא לקח הכל!!! עכשיו אחרי שקראתם את זה אתם בטח תוהים על מה כל המהומה... אז זהו שמרגע שאני מכירה אותו הוא מנגן לי את המשפט "מה ששלי שלך ומה ששלך שלי", הכל טוב ויפה אבל הבעיה האמיתית היא שמאז ומתמיד זה "מה ששלך שלי ומה ששלי שלי" ותמיד אם אני אתקע בלי כסף/סיגריות ואבקש ממנו הוא יענה "אין לי"... די נשבר לי, אז עכשיו אני מוצאת את עצמי מחביאה את הכסף שלי בתאים בתיק והסיגריות אני משאירה בעבודה ולוקחת איתי הביתה דוגמיות כדי לא להשאר בלי כלום כי הבאתי כמה וכמה פעמים "פאקט" של סיגריות הביתה והוא כנראה מהפחד שיגמר פשוט חיסל את כל הפאקט ב-4 ימים (להזכירכם 10 קוסאות). מה אתם אומרים על זה? מה לעשות? זה כבר לא קשור ליעוץ נישואין הבחור פשוט חזיר אגואיסט !!! לא?!

dorit124

New member
רק אוסיף ואומר....

ששנינו עובדים ומרוויחים אותו הדבר, שנינו בחובות מעל הראש רק שאני תמיד מוצאת את עצמי זאת שמשלמת על הכל והוא ה"חוסך", פה ושם הוא משקיע בבית ודברים כאלה אבל אני זאת שמוציאה את כל הכסף שלי בזמן שלטענתו הוא צריך "לחסות חובות", כאילו מה? רק לו יש חובות??? לדעתי צריך חלק מהכסף לשים בצד לסיגריות וכדומה וחלק להכניס לבנק - לא אצלו!!! אוף זה כל כך מרתיח אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרקטיקה

הצעה: אם שניכם מרוויחים אותו הדבר, למה לא תעשו "קופה משותפת" ממנה יצאו הכספים לכל ההוצאות המשותפות (הוצאות לתחזוקת הבית, סגריות וכו'),ויתרת הכסף תלך לכיסוי החובות של כל אחד. כלומר, נניח שמשכורתו של כל אחד מם היא 5000 ש"ח, אז כל אחד יפריש 3500 ש"ח לקופה המשותפת, ואת 1500 הש"ח הנותרים ישקיע בכיסויי חובותיו (או כראות עיניו).

dorit124

New member
כן????????!!!!!!!!!!!!!!!

אם נעשה דבר מטופש שכזה (שלא היה אכפת לי לעשות את זה עם מישהו אחר אבל לא איתו) מה שיקרה זה שהוא יבזבז את כל הכסף שיהיה שם שלי שלו ממש לא משנה יכניס את החשבון הזה למינוס שלא נתפס ואז חזרנו לאותו הסיפור... כלומר זהו גלגל שלא נגמר : הוא גומר את הכסף שלו את הכסף שלי ואז מוציא אותי מהכלים.

dorit124

New member
ושוב אוסיף...

שהצעתי את ההצעה הזאת כלומר אתה חייב כספים אני מבינה אז בוא קח 500 ש"ח מהמשכורת שלך ותקנה לך ואני מדגישה לא לי לך סיגריות ותעזוב אותי בשקט. אז לא נראה לו הרעיון הזה כנראה יותר כיף לעשן את הכסף שלי...

טוב, אל תכעסי, אני מנסה לעזור ...

ומה אם תגדירו שהקופה המשותפת נמצאת בניהולך, ואת היחידה שמוציאה ממנה כספים, אם הוא זה שהולך לשלם חשבון מסויים, הוא יקבל את הסכום ממך. ואת תרכזי את כל הוצאות הקופה המשותפת, (כל סכום שיוצא ירשם על ידך בדף סיכום) כך ששניכם תוכלו להיות בטוחים שהקופה המשותפת היא רק להוצאות שמקובלות על שניכם. תוכלו גם להגדיר שכל אחד יכול לקנות מהקופה 10 קופסאות סיגריות בחודש, ואם ירצה יותר, יקנה מכספו הנותר.

להפסיק עם זה

מהודעותיך לא ברור אם אתם נשואים או רק חיים יחד אלא רק שחשבונותיכם הינם נפרדים לחלוטין. מהודעתך האחרונה נשמע שאין לך אמון של ממש באיש או הערכה כלשהי אליו ונראה כי עניין הסיגריות הינו רק סימפטום להרגשה כללית של אי שביעות רצון מהחיים לצידו. לכן הפתרון יכול להיות בהפסקת העישון, הפסקת הקשר עם בן זוגך או שניהם גם יחד.

סתוית2

New member
../images/Emo65.gifקריז

נשמה אל תהי בקריז. את צריכה להיות ממורכזת. תיראי לפעמים אנו ולא משנה גבר או אשה עושים חיים קלים לבני זוג שלנו ויום בהיר אנו מתעוררים ונמאס לנו. את בטיפול זוגי לבד. טיפול זוגי כשמו זוג אני לא יודעת למה לבד. כנראה משהו מפריע לך בזוגיות. אז כל דבר אפילו הקטן והחסר חשיבות מעלה לך את הנרווים. אז עצתי לך אחותי דפדפי התעלמי זה לא שווה. ישלך שתי אופציות אחת להמשיך את הדרך שלך להחביא ולהשאיר במשרד למרות שזה מעצבן. והשניה לשבת ולדבר איתו ולהבהיר לו עד כאן. כל אחד ידאג לצרכים האישיים שלו כמו כסף סיגריות וכו" והצרכים המשותפים ביחד או כשאת יודעת שהוא בדרך הביתה צלצלי אליו ותבקשי שיקגה סיגריות כי את בלי כך יום יום ולבסוף הוא ילמד אני מקווה שתצליחי בהצלחה

dorit124

New member
אז ככה...

לגבי ההצעה שאני אנהל את החשבון אז הייתי כבר בסרט הזה איתו בסיטואציה אחרת שהוא החליט אני לא הולך עם ארנק כל כסף שיש לי אני נותן לך ואת תנהלי את משק הבית בילויים וכו' שזה מגניב לאללה אבל הוא היה תמיד אבל תמיד נגיד מכניס 4000 ש"ח אז הוא היה דואג להוציא לצרכיו (דרכי כמובן) לפחות 5000 6000 ש"ח ושהייתי אומרת לו שדי אני לא יכולה להוציא כל כך הרבה כי החשבון בסכנה אז הוא היה אומר "אבל הבאתי לך כסף לא?" וגם לא מזמן קניתי מטבח ששילמתי עליו הרבה כסף כי הוא לא עבד, ואז הוא נתן לי צ'יק שהוא קיבל מאמא שלו ע"ס 139 ש"ח ושאמרתי לו אין סיגריות יותר תקנה לעצמך אין לי כסף לממן את שנינו הוא בא ביציאה "אבל סליחה הבאתי לך צ'יק לא?!" בקיצור לא עובד, ולגבי זה לדבר איתו אז תאמינו לי שאני מנסה אבל הוא אומר טוב טוב טוב ומראה לי את הגב, ולגבי לצלצל אליו ולבקש שיביא בכלל משהו הביתה תמיד הוא יענה "נראה, אין לי כסף". רע רע רע לגבי היעוץ דווקא נחמד לי ללכת לבד כי זה התפרקות בשבילי אז אין לי בעיה עם זה שהוא לא רוצה לבוא, אה כן בהקשר הזה של הטיפול, הוא זה שלחץ עליי ללכת לטיפול היות והייתי מאד עצבנית והוא אמר לי כל הזמן את צריכה לטפל בכעסים שלך (לא משנה שהכל בגללו), ואז תפשתי יוזמה והלכתי לטיפול לבד ועכשיו הוא מתחיל לנדנד לי שזה יקר ואין לנו כסף לזה, חוצפן גם דחף אותי לזה וגם שאני אומרת לו שזה ממש עושה לי טוב אז זה יקר לא?! כאילו זה יוצא לו מהכיס, אני משלמת על זה כמו על כל דבר אחר בחיים שלנו!!!

קופמ משותפת היא רק להוצאות משותפות

אין כזה דבר שהוא יוציא לצרכיו 5000, 6000 ש"ח מהקופה המשותפת. הקופה המשותפת היא רק להוצאות ה- מ-ש-ו-ת-פ-ו-ת !!!. להוצאות פרטיות כל אחד משתמש בכספו הפרטי. מעבר לזה, אני נוטה להסכים עם מה שכתב איש המערות, מדברייך, לא נראה שאת מכבדת את בן זוגך ושיש לך אמון בו. אולי זה רק מפני שאת מאוד כועסת עכשיו... האם זו הבעייה היחידה שלך איתו ? האם באמת את מכבדת ואוהבת אותו ? למה את נשארת בקשר עם אדם, שעל פי תאורך נראה "טפיל" ולא אמין ?

dorit124

New member
תראו זה לא שאני לא אוהבת אותו...

בסכ"ה אנחנו כבר 4 שנים ביחד, ויש עליות וירידות כמו לכל זוג, אבל זה משהו שממש מוציא אותי מהכלים, זה לא סוג של קמצנות כמו שזה סוג של אגואיסטיות לשמה, הוא כל הזמן ידאג לגב שלו ולי אין על מי להשען ואם אצטרך משהו אי פעם הוא לא הכתובת אלא הוריי וזה חבל לי כי התחתנתי איתו ולא עם ההורים שלי... וזה מעצבן וכואב ואין עם מי לדבר. ולפעמים אני ממש תופסת את הראש ואומרת לעצמי למה נכנסתי זה טיפוס שהכניס ועוד יכניס אותי ליותר חובות, פרזיט, אגואיסט... ולמרות הכל אני נשארת כי אני לפני לידה.

סתוית2

New member
dorit124

קשה לחיות עים אדם מבלבל.וחסר אחריות. בשביל הסקרנות איזה מזל הוא? תאריך. לנסות להבין מאיפה זה בא. תודה

סתוית2

New member
dorit124

האים את רוצה שאני הנתח את אופיו של בעליך כאן בפורום או אליך אישית לי אין בעיה רק תודיעי לי.

למעלה