אני בקריז

enbalush

New member
אני בקריז ../images/Emo46.gif

אתמול מתנדב אמר לי שהוא ראה גור רועה גרמני ברחוב שלי מסתובב משוחרר עם קולר ורצועה, כשיצאתי לא ראיתי אותו, היום הוא נדרס, כנראה לא קרה לו כלום, ביררתי למי הוא שייך ונכנסתי לחצר שלהם, בחצר לא היו מים ואוכל, מצאתי ארנבת בכלוב עם קערית קטנה עם מים, בלי אוכל. הגור מצא פירצה בגדר ואת השער הם חסמו במזרון, אחרי כמה דקות הגיע אדם שטען שהוא חבר שלהם, אולי זה הבעלים(?) ואמרנו לו שהוא נדרס ואין לו מים ואוכל...לא נראה שזה עניין אותו, הכלב היה רזה יחסית, אני רוצה לקחת להם אותו אבל בדרך חוקית...אני אתקשר למנהלת עמותה שאני מתנדבת, נראה מה האפשרויות. מבחינה חוקית, האם אפשר לקחת להם אותו? אני יודעת שהעירייה לקחה כלב שהיה מוזנח עם קרציות מחצר של מישהו. ומה עם הארנבת....אוף מה אנשים עושים להם...

enbalush

New member
הלכנו אליהם יותר מאוחר....בדיוק הם

הגיעו, וסיפרנו להם מה שקרה, הם פתחו שקית עם ג'חנון עטוף בניילון, עצם תרנגולת ולחם שרוף דבוק לנייר כסף והגור שלף את הגחנון ובלע אותו עם הניילון, את השאר מתנדבת שהייתה איתי לקחה ממנו, הוא אמר שמחר הוא יקנה לו שק אוכל יבש וכל הזמן הבטיח שיהיה בסדר... המקרה שבר אותי, אי אפשר לדעת מה אנשים עושים בבית... אני לא מצליחה להרדם וחושבת על זה כל הזמן ):

simba007

New member
יש אנשים רעים בעולם...

ואני לא יודעת מה להגיד...ומי שמתנהג ככה בסופו של דבר הגלגל חוזר ויתיחסו לאותו בנאדם אותו דבר(במוקדם או במאוחר)! שאני נותנת לכלבה שלי לאכול בשעות הקבועות אני רואה שהיא אוכלת ונהנית כזה וזה גורם לי להרגיש טוב שהיא נהנית מהאוכל(אני שמה לה קצת יותר מהכמות שצריך כדי שלא יקרה מצב שהיא תהיה רעבה...)אני לא מסוגלת לחשוב על זה אפילו!

enbalush

New member
פנינו לשירות הוטרינרי

הם נטעו בנו תקווה גדולה, כי הם הזדעזעו מהאירוע.... אבל ): הם טענו שאי אפשר לעשות הרבה והליך ההחרמה של כלב לא פשוט, אני לא מבינה מה עוד צריך? לשחרר גור יומיים רצוף לכביש סואן לא נקרא התעללות?

למעלה