אני בצ'אט.
ו ויימס New member 21/1/05 #6 ארגגגג... אינטרנט דפוק שעושה בעיות, !the hell with you רגע, אני אנסה עוד פעם.
S Spirite New member 21/1/05 #8 אני רוצה להיות בצ'אט. לא יכולה. אכפת לכם להגיב? להגיד משהו? כל דבר? הודעתי לכם כבר פעמיים שהתקבלתי ואף אחד לא אומר לי כלום, לא טופח לי על השכם ולא זורק אליי ממתק כדי שאני אשתוק. ):
אני רוצה להיות בצ'אט. לא יכולה. אכפת לכם להגיב? להגיד משהו? כל דבר? הודעתי לכם כבר פעמיים שהתקבלתי ואף אחד לא אומר לי כלום, לא טופח לי על השכם ולא זורק אליי ממתק כדי שאני אשתוק. ):
ו ויימס New member 22/1/05 #15 כל הכבוד. יפה מאוד. האמת שבהתחלה לא הבנתי למה את מתכוונת עם ה'התקבלתי' הזה. נכנסתי אתמול לצ'אט ולא היה חדר טרי פראצ'ט. אולי זה כמו החנויות הנעלמות האלה.
כל הכבוד. יפה מאוד. האמת שבהתחלה לא הבנתי למה את מתכוונת עם ה'התקבלתי' הזה. נכנסתי אתמול לצ'אט ולא היה חדר טרי פראצ'ט. אולי זה כמו החנויות הנעלמות האלה.
מ מ א ג ר ט New member 22/1/05 #23 אני רוצה להגיד! מאאאאאאאאאאאאאגניבה! אפילו אני חשבתי לנסות אבל הפסקתי לחשוב על זה אחרי שתי שניות. זה ממש אחלה. את הולכת בסוף? (כן...!)
אני רוצה להגיד! מאאאאאאאאאאאאאגניבה! אפילו אני חשבתי לנסות אבל הפסקתי לחשוב על זה אחרי שתי שניות. זה ממש אחלה. את הולכת בסוף? (כן...!)
S Spirite New member 22/1/05 #24 נראה... יש עוד דברים שאני צריכה לעב ור. ריאיון אישי, סדנה של 3 ימים שם... אבל אם אני לא מקבלת מלגה אני במילא לא אלך אז הכול פתוח.
נראה... יש עוד דברים שאני צריכה לעב ור. ריאיון אישי, סדנה של 3 ימים שם... אבל אם אני לא מקבלת מלגה אני במילא לא אלך אז הכול פתוח.