אני בצ'אט אם למישו מתחשק לבוא
E ebonyW New member 20/8/03 #5 חיפשתי אתכם אתמול ../images/Emo13.gif חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי ומי לא בא? אולי נקבע שעה שנפגש בפורום במקום לפספס כל הזמן? Blessed Be אבוני
חיפשתי אתכם אתמול ../images/Emo13.gif חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי ומי לא בא? אולי נקבע שעה שנפגש בפורום במקום לפספס כל הזמן? Blessed Be אבוני
T ToryMaster New member 21/8/03 #9 מצטערת היום תצטרכו להסתדר בלעדי, ב12 אני אהיה באוטו בדרכי לדהב, לחמישה ימים של עשיית הרבה כלום, ובעקיר רביצה על החוף ושיזוף
מצטערת היום תצטרכו להסתדר בלעדי, ב12 אני אהיה באוטו בדרכי לדהב, לחמישה ימים של עשיית הרבה כלום, ובעקיר רביצה על החוף ושיזוף
מ מוסורסקי New member 21/8/03 #10 ואני, היום ב-12 בלילה ממש כבר מחר, מתכוון להחליף את ספרת האחדות בגיל שלי, וסביר להניח שאני לא אהיה בצ'אט.
ואני, היום ב-12 בלילה ממש כבר מחר, מתכוון להחליף את ספרת האחדות בגיל שלי, וסביר להניח שאני לא אהיה בצ'אט.
E ebonyW New member 22/8/03 #11 גם אתה ../images/Emo13.gif מאלו שמתחילים לחגוג ברגע שהיום מתחיל ( קרי, 00:01)? יש לנו משהו במשותף תחגוג כמו שצריך , למרות שתחסר לנו בצ'אט. Blessed Be אבוני
גם אתה ../images/Emo13.gif מאלו שמתחילים לחגוג ברגע שהיום מתחיל ( קרי, 00:01)? יש לנו משהו במשותף תחגוג כמו שצריך , למרות שתחסר לנו בצ'אט. Blessed Be אבוני
מ מוסורסקי New member 22/8/03 #12 חגגתי כמו מטורף... והחגיגות, בהתאם למסורת הפגנית ארוכת השנים נמשכות כמה ימים...