אני בפניקה

anamoon

New member
אני בפניקה ../images/Emo53.gif

קיבלתי תוצאות של CA-125 ונכנסתי לפניקה (74). קראתי איזו כתבה באינטרנט על כך שערכים גבוהים מ-65 ב98% מהמקרים מעידים על סרטן השחלות. רופא אמר לי לא להתייחס לזה ושלח לבדיקות חוזרות, אך איני מצליחה להרדם בלילה מרוב הפחד. האם זה ערך גבוה מאוד?

panda321

New member
איפה קראת את זה?

לי היה ערך גבוה משלך ועשיתי חיפוש נרחב באינטרנט ולא ראיתי כתבה כזאת. את יכולה לשים פה קישור לכתבה?

lee E

New member
גמני קראתי את זה ,אצרף את הלינק

אבל לא צריך להילחץ. יש כאן בנות עם ערכים הרבה יותר גבוהים וזה מעיד בעיקר על רמת השתוללות האנדו'. אז אל תלחיצי את עצמך לשווא. הנה כאן. תקראי את סעיף 6

זה לא ערך גבוה מאד

הנורמאלי זה עד 35. יש כאן נשים שחיות עם רמות של כמה מאות על בסיס די קבוע. יש לבצע בירור מעמיק וכן להתייחס לזה.. מה זאת אומרת לא להתייחס לזה? זה מימצא חריג שצריך לברר את פשרו. ביצעת אולטרא אגן? יש מימצאים באגן? קיים "פטנט" שרשום על שמה של נעמי 17 בפורום- הזרקה של דקא. 3.75 ומעקב אחרי המרקר- אם המרקר במגמת ירידה כחודש אחרי הדקא. - ברוכה הבאה למועדון- יש לך אנדו'.

ר ו מ י ה

New member
לאו דווקא

ישנן נשים רבות שתוצאות הבדיקה שלהן היו גבוהות בהרבה (אפילו 800+), וכל שאובחן אצלן היה אנדומטריוזיס. יחד עם זאת, אין להקל ראש ויש להמשיך ולערוך בירור לבדיקת הסיבה למרקר הגבוה , אך אם את כבר מאובחנת כחולת אנדומטריוזיס לא הייתי מתרגשת משום שזהו סימפטום אופייני.

למעלה