אני בפומפיי

itaikuskus

New member
אני בפומפיי

רק רציתי לשתף אותכםלפני כשבועיים פלוס מינוס נסעתי לאיטליה,למן טיול משפחתי אחרון כזה לפני שאני מתגייס ובמסגרת הטיול (תחת לחצים כבדים ממני,ומה שהתברר כמהלך מנצח),ביקרנו גם בעיר פומפיי שכידוע,נקברה תחת ללבה של ההר ווזוב,ונחפרה רק לפני כמה עשרות שנים,ויצאו שם דברים במצב מדהים (עמודים,צנרת,פסיפסים) אבל זה לא ממש עניין לי תקצה של ה מה שעניין אותי כמובן זה העובדה שבשנת 1971 באו לשם איזה 4 היפים עם הרבה ציוד ועשו המון רעש ומיקום האמפיתיאטרון ששם החבר'ה האלה ערכו את סרטם הוא בעצם נקודת השיא של האתר התיירותי/ארכיאולוגי הזה האמפי מאז ההופעה כוסה בדשא ושלל עשבים, והמקום עצמו הרבה יותר קטן מכפי שציפיתיבסרט העניין נראה הרבה הרבה יותר גדול זהו זה היה מן הגשת חלום בשביליתמיד רציתי להגיע לשם

נימרודל

New member
שיהההה!!!

אוי זה כל כך מגניב! הייתי בפומפי לפני שנתיים אבל זה היה בשיא החום, והיה קצת נורא לא נראה לי שהיינו במקום הספציפי הזה /images/Emo4gif לא נורא אני מקווה שנהנית מאד מאד וגיוס נעים, אגב

brotos

New member
איזה חתיךךךךך!!11

לא, לא באמת. ותפסיקו כבר עם ה"אני הייתי שם, אני קניתי את זה, אני מקורב להוא". כולנו אחים
לא, לא באמת. (ופומפיי, לדעתי, הוא מהאירועים הגדולים בהיסטוריה, מקביל לקרב באל-עריש, ווטרלו והמצאת הגלגל.)

itaikuskus

New member
חהחה

הייתה לי פעם חברה שהייתה אומרת "לא באמת" אחרי כל משפט שני ממש עצבן אותי שהיא עושה את זה... דברו לעניין או שאל תדברו... לא,לא באמת.

ADCMAN

New member
פומפיי זה מקום מגניב...

אני גם מתכוון להגיע לשם מתישהו...

oribarak

New member
תדמיינו לעצמכם

השנה 2005. לכבוד 30 לwish you were here ויציאת פומפיי לאקרנים(זה צולם ב72 ויצא ב75?או שאני טועה), פינק פלויד במופע חד פעמי או אפילו רב פעמי, יתאחדו כל ה4, למופע רק שלהם בפומפיי בלי זמרי ליווי וכדומה (חוץ מאולי גיטרה נוספת כשצריך)

oribarak

New member
איזה יצירות הם היו מנגנים לדעתכם?

לדעתי את echos...בשביל לשחזר, אולי גילמור גם יגדל איזה שיער קצת. את כל דארק סייד, את כל וויש יו אר היר,החומה, ומדאל. מופע ככה של 6 שעות היתי אומר... אני חי באשליות או מה

בשום פנים ואופן!!

אסור שכזה דבר יקרה(וכמובן שהוא לא)מהסיבה הפשוטה שאז זה היה המופע הכי אמיתי והכי נכון שהלהקה עשתה וזה התאים בדיוק לאופי התקופה, לאופי שלהם(ולכימקלים בראש שלהם).זאת נוסטלגיה שאסור לגעת בה ולהרוס אותה ולצערי חבורה של מתבגרים בני 60 פלוס תראה פתטית ובעיקר ריקה מתוכן.

One Echoe

New member
מסכים ולא מסכים.

מסכים שזו הייתה רוח התקופה, ההתחלה, הנוסטלגיה. ואין לגעת בזה. אבל ... לדעתי חבורה של בני 60 תיראה מאוד אמיתית. זו קלאסיקה

One Echoe

New member
2 דברים.

קודם כל, אל תגיד רעששש ... :]...שונא שאומרים רעש על מוזיקה. ב'-ווווווואוו. זהו.

itaikuskus

New member
הייתי ציני כמובן....

הכוונה הייתה לגודל המגברים ובכלל לכמות הציוד...

NIR Y

New member
פשש מגניב לך

גם אני רוצה להיות שם. בטח מגניב לחשוב שאיפה שאתה עומד, לפני יותר מ30 שנה, פינק פלויד ממש ניגנו. ובאמת שכדאי לך לקרוא את הספר "התפסן בשדה השיפון" לא לא באמת !

itaikuskus

New member
חהחה

אני הייתי אמור להגיש עבודה עליו (לקרוא אותו בקיץ) אבל אמרתי..עד כאן..חופש זה חופש וזין על כולם ובסוף מתברר שבכלל לא היה צריך לעשות את העבודה מאיזושהי סיבה שאני לא זוכר....מי שקרא אמר לי שזה חרא ספר.

NIR Y

New member
חבל שלי זה לא ככה

לי יש מבחן ביום ראשון עליו. אבל מצד שני בזכות המבחן קראתי אותו, אז אפילו מזל שיש לי מבחן כי נורא אהבתי אותו.

למעלה