אני בפאניקה!

סוכריה 2

New member
לא יודעת

בטח תלוי בבעיה, אני לא מבייצת (יותר נכון, לפעמים). בגיל, 30. ובמידת הלחץ, היסטריה.

רוני322

New member
אני בפאניקה עכשיו..../images/Emo7.gif

אנחנו שנה מנסים..בת 32...ואני שאננה..מחכה שיבוא טבעי..זרע עם מורפולוגיה נמוכה 3% תקין .. מחזור הבא הזרעה על איקקלומין..אני צריכה להילחץ? מה זריקות ?להחליף רופא ?

סוכריה 2

New member
רוני ...../images/Emo141.gif

המשפט שאני הכי שונאת הוא "את צריכה להרגע", ובעלי אומר לי אותו 70 פעמים ביום. אם הצלחת להתגבר על הלחץ כל הכבוד לך, ואל תרגישי צורך להלחץ ככה סתם באמצע היום. אני טיפוס לחוץ באופן כללי אז אין שום חדש גם פה.

רוני322

New member
כן ברמת מרפא אבל אני הולכת ליעוץ

אצל מומחה לפריון להערכה מחדש..ואז ניראה..(אני לא יודעת אם ברמרפא היחס אישי זה מרגיש לי כמו בית חרושת או דואר...כל מטופלת נכנסת הרופא מחתים אותה בחותמת וNEXT ... ועם זרע חלש מורפולוגיה 3% שמעתי שיש רופאים שהלכו ישר לזריקות...אז מה השאננות אצלי עם איקקלומין??

פינקי33

New member
אז לא נראה לי שיש לך מה לדאוג....

אני אוטוטו 34, לחוצה בדיוק כמוך ואולי יותר, גם לנו בעיית זרע (כמות+מורפולוגיה+תנועתיות) ובכל זאת עברתי 3 מחזורי איקקלומין כי אי אפשר לדעת... חוץ מזה חבל לעבור ישר לזריקות אם אפשר לנסות איקקלומין ו-3 חודשים זה סביר. גם אנחנו הלכנו לייעוץ אצל רופא פרטי וכל מה שאמר נאמר בינתיים גם ע"י רופאי מכבי אז בינתיים אני לא דואגת אלא אם כן יעבור עוד זמן ועדיין לא נצליח חס וחלילה אבל עד אז אלוהים גדול. גם אני ברמת מרפא ולמרות ה"בית חרושת" אני מרגישה שהכל שם מאוד מקצועי וזה די מרגיע אותי. חוץ מזה שלפעמים זה לוקח זמן, כל הסיפור של הבדיקות וכו'... אני הייתי אחרי 3 חודשים של חוסר הצלחה אצל הרופא ואח"כ במשך 9 חודשים קיבלתי איקקלומין ל-3 חודשים, עברתי הזרעה אחת, עברנו בדיקת זרע, צילום רחם, פרופיל הורמונלי ומקווה שלא שכחתי כלום. והיום, בדיוק שנה אחרי, התווספה רק הזרעה נוספת (שניה במספר) וחודש אחד של זריקות.... ויש לי קוצים ב- @#&% אבל לא סתם אומרים כאן בפורום ש"ילד עושים בסבלנות או שלא עושים בכלל..." אז המון בהצלחה !!!

chompi XL

New member
בלי פאניקה

גם לי יש מורפולגיה של 3% עברנו שני מחזורי אקקלומין ואח"כ להזרעות. בהזרעה השניה זה הצליח, כך שלא צריך להיות שאננים אבל בלי פאניקה, לעניין הזריקות אני יודע שזה לא נעים אבל תאמת זה לא עד כדי כך כואב, אני הזרקתי לאישתי בבטן, היא בדרך כלל עם סף כאב מאד נמוך וזה היה בסדר, קצת שרף אבל באמת לא יותר מידי כואב אז אל תפחדי והמון בהצלחה

פינקי33

New member
איזה כיף שמדי פעם צצים כאן גם

גברים ומספרים על הצד שלהם... ממש כיף לקרוא...

swswsw

New member
כדורים מול זריקות

באמת איך מחליטים? לי הרופא אפילו לא הזכיר כדורים.

פינקי33

New member
זה תלוי בכ"כ הרבה גורמים....

גיל, מצב הזרע, מה קורה אצלך. לפעמים אין טעם להתחיל בכדורים וישר מתחילים עם זריקות ולפעמים יש עוד סיכוי עם כדורים ומנסים כמה חודשים על איקקלומין...ולפעמים לוקחים איקקלומין למקות שאין טעם ואז זה סתם בזבוז זמן.... אלוהים יודע...

חן123

New member
ברוך הבא

אני מבינה יופי את הפאנקיה, גם אני, כשקיבלתי איקקלומין, הרגשתי שפתאום עברתי פאזה, מאלה ש"מנסים טבעי" לאלה שהם בטיפולים. איקקלומין הוא כדור חביב (אפשר להתווכח על החביב) שעוזר לביוץ. מתן איקקלומין בשלב זה מקובלת מאוד. אני הריתי עם איקקלומין בחודש הרביעי שלקחתי אותו, בחודש של צילום רחם. מומלץ ללות את האיקקלומין במעקב זקיקים שזוהי בדיקות אולטראסאונד וגינלית. לעיתים נותנים גם זריקת כוריגון כשהזקיקים מספיק גדולים ע"מ לשלוט במדויק במועד הביוץ ולהגדיל את הסיכויים לקיום יחסי מין במועד זה. הפורום פה הוא חם, נהדר, ומלא אינפורמציה, אבל, נימצאים פה אנשים בשלבים שונים של טיפולים, החל באיקקלומין דרך הזרעות IVF ותרומת ביצית... מה שאני מנסה להגיד, זה שאתם בשלב מאוד מאוד התחלתי, וקיים סיכוי לא רע בכלל שלא תגיעו לשלבים הבאים וכן - כדי לדבר עם האישה, זה יעזור מאוד בהצלחה חן

babywanted

New member
תודה רבה על הברוך הבא!

קודם כל, תודה לכל העונות/ים. אכן, הבנתי שחצי שנה זה בתחום הנורמלי לחלוטין של נסיונות להרות. הסיבה היחידה שמוציאה את המקרה שלנו כרגע מהנורמה היא המחזור הארוך של אשתי שגם עם איקוקלמין התקצר רק ל 8 ימים. בכל אופן, אם יתברר שגם החודש לא הצלחנו, אנו אמורים לחזור אל הרופא להמשך טיפול. בזכות התגובות כאן והקריאה בפורום בכלל, אני חושב שקיבלתי קצת יותר מושג לגבי מה כדאי לשאול את הרופא ו/או "להציע". (מעקב, בדיקת זרע וכדו') אז שוב, תודה רבה על העזרה ומקווה להתכתב בקרוב בפורום "הריון".

נועם@בת

New member
ברוך הבא לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהסס להשתמש בה
. (שמתם לב להתגנבות יחידים של גברים אל הפורום?) עכשיו אתה בפאניקה? מה תעשה כשלילדה יהיו גזים והיא תבכה כל הלילה? כשהיא תוציא שיניים? שלא נדבר על הדייט הראשון שלה, אתה תשב ליד החלון עד שהבחור ילווה אותה לדלת
? בשלב ראשון כדאי שתקבל מהרופא כמה שיותר נתונים. כלומר- איך הוא מגדיר את הבעיה. כיצד הפתרון המוצע יעזור. אל תחפש יותר מידי תשובות ויותר מידי חומר, כי יש לי תחושה שיותר מידי נתונים יבלבלו אותך . מחזור שנמשך 12 יום נגרם כנראה מחוסר איזון הורמונלי. רמת הפרוגסטרון נשארת נמוכה ולכן יש עדיין דימום. במצב כזה הביוץ גם הוא יכול להדפק (סליחה על הביטוי הנורא לא מקצועי
). איקקלומין משפיע על ההיפופיזה להפריש הורמוני ביוץ. זה אומר שעכשיו כשיופרשו הורמוני ביוץ, הם יגרמו להתפתחות זקיק, לביוץ, ומה שנשאר לך זה במקום להיות ער בלילה- זה לעשות אהבה ולהתפלל לילד. מרגע שהושג ביוץ אתם שקולים לכל זוג פורה (בהנחה שאין לך בעית זרע). הסיכוי של זוג פורה להרות בזמן ביוץ הוא כ20-25% לכלל חודש. חשוב לעקוב באולטרסאונד אחרי רירית הרחם כדי לוודא שהיא מתפתחת כראוי. בכל מקרה, תוכל למצוא בקישורי הפורום (בסרגל הכחול למעלה) קישורים רבים שיעניינו אותך. אני מצטרפת להמלצתה של נרי על ספרו של דר' בר חוה. בעמוד הבית של הפורום יש אפשרות לרכוש אותו. בהצלחה נועם

למעלה