אני בפאניקה!

shaililo

New member
אני בפאניקה!

כבר איזה שנה לא התחרייתי!!!! לפחות מזמן. אני מתרגשת... באימון האחרון הלך לי חרא... הצילו!!! אני אף פעם לא מתרגשת ככה!!!

חמודה... קחי את זה באיזי...

זה כלום! תחרות אחרת, מקצה אחד, כמה קפיצות קטנות, והופ זה נגמר!

פרסה

New member
קחי באיזי

זה לא תחרות אם פרס זה רק נונים לך דירוג אולי איזה רוזטה וזהוא מקסימום לא זוכים אבל תמיד יעודדו אותך להמשיך והרי מטעיות לומדים אם יהיהו טעויות (חס וחלילה טפו טפו טפו) לפחות תלמדי מהם בהצלחה לכל המתמודדים רציתי ללכת לתחרות בפארק מה שבטוח בתחרות של תלמי מנשה אני אהיה

shaililo

New member
האנשים שם...

ממש מלחיצים אותי, במגרש חימום צועקים עליי כמו אידיוטים... והכל שם לחץ לחץ לחץ... טוב נו לא אכפת לי... למרות שבגלל שאני מתרגשת לא הולך לי. רק תחרות אחת לא התרגשתי ולקחתי מקום ראשון ושני... זה רק מראה שההתרגשות הורסת לי הכל.

פרסה

New member
מטומטמים

שבחימום יהיה איתך מדריך רגוע שירשום הערות ויתן לך בסוף שיסתכל רק מהצד זה מלחיץ שצועקים עליך

shaililo

New member
אין מדריכים!

יש לנו רק מדריך אחד *יודעת שזה מוזר* והוא עוזר בתחרות אז כל העוזרי מדריכים שחושבים שהם מבינים מהחיים שלהם, מלחיצים אותי כמו לא יודעת מה שלא לדבר על הסתומים שרוכבים בחימום

angel457

New member
תבוא לתחרות בפארק!! אני הולכת....

להשתתף בה.. והיא אמורה להיות תחרות שווה(טוב.. מן הסתם היא בחווה שלי) סתם..... ואני אולי יבוא או לתלמי מנשה או לכנות... אבל את זה צריכים לארגן....

angel457

New member

להשתתף בה.. והיא אמורה להיות תחרות שווה(טוב.. מן הסתם היא בחווה שלי) סתם..... ואני אולי יבוא או לתלמי מנשה או לכנות... אבל את זה צריכים לארגן....

angel457

New member

למעלה