אני בעצבים!!!

אני בעצבים!!!

היום אני רושמת את ההודעה הזו כי אני די בעצבים! אני מחיפה, בת 18 והיום היה בערוץ המקומי תכנית של שעה וחצי על סכרת נעורים, סבבה, התחלתי לראות, ופשוט עשו מאיתנו הילדים הכי מסכנים ביקום!!! אנחנו בסך הכל יותר מתוקים זה הכל!!! אני מבינה שרוצים כמה שיותר שיתרמו לנו, תודה, זה נורא יפה מצדכם ואני מאוד מעריכה את זה.. אבל אנחנו לא מסכנים, אל תעשו מאיתנו מסכנים, אנחנו בדיוק כמו כולם.. וזה גם גורם לי לחשוב על כל הפרסומות שיש בטלוויזיה ובקולנוע לפני הסרט על התרומה לאגודה לסכרת נעורים. שם הם בכלל מגזימים, זוכרים את זה? מראים אצבע שדוקרים אותה, ברקע שומעים רעש של דקירה ענקית וכואבת ומישהו אומר בלי סוף "8 פעמים ביום, 50 בשבוע, 200 ומשהו פעמים בחודש"!! יאללה... כולה דקירה מזדיינת שלא מרגישים. די לעשות מאיתנו מסכנים אחרי זה אנחנו מתםלאים שכשאנשים שומעים אותנו אומרים שיש לנו סכרת נעורים, חלקם נרתעים מזה... זו מחלה כרונית לכל דבר, כמו שחולי אסטמה יכולים למות מחוסר אוויר, אנחנו יכולים מעודף או חוסר סוכר...אז די לעשות מזה ביג דיל!!! אז רופאים יקרים ואגודה יקרה, המון תודה על הרצון לעזור, אבל אתם לא רק עוזרים אתם גם מחמירים את המצב, אז שימו לב!!!

צודקת ביותר

הפרסומת הזאת על הקופסאות בסופר פארם "כדי להגיע לגיל 17 היא צריכה (בערך) כמה אלפים של דקירות ביום . שיסלחו לי אבל אני לא מרגיש ככה . הנה קניתי בסופר פארם והיא הציעה לי להוסיף עוד 9 ש"ח תרומה לסכרת נעורים , אמרתי לה כן וחייכתי והסברתי לה שיש לי סכרת. בעיקרון הם רק שאלו ולא ניסו לשכנע אבל ששמעה שיש לי סכרת היא אמרה לי- איזה מסכן, אמרתי לי שאני בסדר גמור .

Threat

New member
מסכימה...

מה שהכי מפריע לי הוא שלרוב חולים חדשים בסוכרת נעורים הם ילדים, בסך הכל ילדים, ועם כל הבלגן הזה שעושים סביבם בהתחלה, וכל כך הרבה דברים חדשים ללמוד, שינויים בתזונה והזרקות וביקורים קבועיים בקופת/ בית החולים, והלחץ שההורים נמצאים בו בדרך כלל שילדים מרגישים נורא בקלות, הם עוד צריכים לראות את זה, "8 פעמים ביום, 50 בשבוע, 200 ומשו בחודש כדי להגיע לגיל 17", אם ככה לא מציגים את סוף העולם, אני לא יודעת איך כן. אני מבינה את החשיבות של התרומות אבל משם ועד להפוך אותנו לכל כך מסכנים... לא במקום

האמת - הפרסומות האלו לא מזיזות לי

לא ידוע לי על אדם אחד (שאני מכיר והוא מכיר אותי), שחושב, שאני מסכן בגלל הסכרת. אמנם לא כל מי שמכיר אותי, יודע על הסכרת, אבל לא מבין החברים והמשפחה, שכן יודעים, עוד לא שמעתי את המלה "מסכן" או כל הבעת רחמים. כן יש שאלות ונסיון להבין מה בעצם יש לי, אבל זה נראה לי טבעי ואין לי עם זה שום בעיה. ענין המסכנות הוא בכלל סוביקטיבי. אישית קיבלתי את הסכרת די באדישות. עושה רושם שרוב חברי הפורום לא מרגישים מסכנים עם הסכרת, אבל בהחלט יכול להיות, שיש כאלו, שכן מרגישים מסכנים בגלל הסכרת.

newKiticat

New member
גם לי הציעו

לתרום 9 שקל לחולי סוכרת. ואני בתגובה שאלתי אם אפשר לקבל את הכסף שאחרים תרמו ישר לכיס...
בכל מקרה, התעלומה הזולה הזו כן גורמת בעיות. ילדים קטנים, ראשונים, שספגו את התעלומה הזו, ומאובחנים מאמינים באמת ובתמים שעולמם קרס. אבל אפילו לא ילדים קטנים, אפילו מבוגרים נופלים בפל הזה! אנשים שמכירים אותי, לעיתים בהלם, שהסוכרת שלי היא פרט שולי ותו לא. כיוון שזה "ביג דיל" על ידי הפרסומת הזו. כשהייתה הפרסומות בערוץ 2 וחטפתי עצבים על זה, חברות שלי היו בשוק טוטאלי כזה. עכשיו שאני נזכרת בזה, אני מבינה שבעצם לא היה להם מושג איך להגיב...

למעלה