אני בעצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני בעצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא יאומן כי יסופר פשוט כך! אין לכם מושג כמה אני כועסת אש יוצאת לי מהפה מהלילה ועשן מהאוזן
(חחחח מאיפה חשבתם) אחרי חודשים ארוכים של שכנועים גררררר ידעתי שאסור להשתכנע התחברתי אתמול לדבר הנורא הזה שנקרא חיבור מהיר טפווווווווווו מאתמול אני בעצבים!!! כלום לא עובד וכל הזמן אני שומעת תירוצים כאלה ואחרים מאנשים כאלה ואחרים גררררר. הגדילה לעשות אמש בסביבות השעה 23 בחורה צעירה וחצופה שאמרה לי הרגעי לך ( אבל אני בעצבייייייים) ואם את מתעקשת יחזור אליך מישהו מוסמך אבל ממש מאוחר. מיידעלה שלי אמרתי לה אני אמתין לשיחה שלו כל הלילה (על יונה לא מאיימים ביין) נו נו נו מה אגיד לכם, בשעה 3 לפנות בוקר קיבלתי שיחה שהייתה מופלאה ברדידותה ולא עזר כלום לפני שעה קלה ניסיתי פשוט להתנתק מהדבר המהיר הזה וכרגע אמנם אני מחוברת לאי די אס אמו אבל אני גולשת רגיל אמרתי כבר שאני עצבנית?????????? אוףףףףףףףףףף שיחררתי אש
שיהיה לכם ערב נפלא רק טוב!!!

אני לא מבין ../images/Emo151.gif

אני לא מבין למה כשבחור בא אצלך בשעה שלוש בבוקר במטרה לבמבמ, ויוצאלכם משו רדוד, אני לא מבין למה אני צריך לשבת בצד ולהתגעגע אלייך בגלל זה, זה לא פייר, אם הוא לא יודע לבמבמ שיבוא אצלי לקחת שיעור, ואם את לא יודעת לבמבמ גם כן תבואי אצלי לשעור. מה יש לכם אתם, מה ביקשתי מכם, כולה לבמבמ בשיטת ה א(אוננות), ד(דפרנציאלית), ס(סקסית) ל(לולינית) וזה עוד בתשלום, מה באמת כמה קשה זה כבר יכול להיות, לא מבין. באהבה ממני, שולח לך 10 גחלילים חסונים המומחים להתקנת א.ד.ס.ל. וגם יודעים לעשות מסאג'ים, כך שקודם יתקינו, ואח"כ יעשו. ביי.

ניקו 45

New member
ידידי הסייח ../images/Emo9.gif

בדיוק למען הבעיה שלך המציאו את המושג : ז.ב.ב.מ מת על ההומור שלך תענוג

אמממממממ לא מבין הא???

איזה בא ואיזה נעליים, הוא התקשר בטלפון ובלבל לי המוח תעלי את התוכנה הזו (כשאני מנסה להסביר לו שאני לא מבינה בזה כלום מקסימום יודעת ללחוץ על הכפתור הירוק שפותח המכשיר
) תתחברי לכאן תצאי משם מה, מה הוא חשב לו שאני בשיעור התעמלות?!! ואני אסביר לך שוב סייחניקה: אם תסתכל על המחשב המהיר מנקודת ראות סוריאלסטית תגיע למסקנה סוציאלסטית ואז יווצר מצב אינטגרלי שהוא בהחלט אינדיבידואלי ספציפי למחשב! אבל אם תסתכל על המחשב מנק' ראות ריאלסטית תגיע למסקנה (כמוני) אנטי סוציאלסטית ואז יווצר מצב אנטי אנטגרלי שהוא לא אינדיבידואלי ולא ספציפי למחשב והמהירות שלו טפוווווווו
וזה גם מה שניסיתי להסביר לאותו שוונץ ששוחח איתי בשלוש בלילה וחשב שהוא עושה עלי רושם חחחחחחחח נה נייי נהה נההה נה! איך שלא יהיה מודה לך על המסג' אממממממ דווקא נשמע לי נחמד רק טוב!!!

ניקו 45

New member
../images/Emo6.gifגחליליתתתתתת../images/Emo9.gif

הרגת אותי מצחוק . אם זה חוש ההומור שלך כשאת עצבנית, מת לקרוא אותך כשאת במוד טוב .... נהנתי והתענגתי מכל מילה . ולגבי מהירים....נו את יודעת .... חחחחחחחחחח

ניקולההההההההההה

אמממממממ גש הלום בבקשה ממך, בוא שב על הערסל והתכבד לך בעוגית שוקולד עם פצפוץ כוכב. ועכשיו לענייננו אממממממ אז ככה: ראשית אני מקווה שאתה חי, נושם ובועט (תמיד טוב
) שנית אל תשאל מה קורה כשאני במוד טוב חחחחחחחחח שאלוהי בעלי הכנף ישמרנו נה נייי נההההה ננההה נה! וכן אני יודעת לגבי המהירות בייחוד בסיבובים
נה נייי נהההה נהה נה! שולחת לך שקית של כוכבי חיוך רק טוב!!!

עצביםםםםםםם ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גחלילית תגידי למה מהיר למה? לא יודעת שחפוז זה לא לענין

למעלה