אני בעננים

אני בעננים

הכרתי בחור מ-ד-ה-י-ם מתא, והתאהבנו קשות. אני מקווה שלא נהיה חלק מהסטטיסטיקה הנוראה על זוגיות הומואית כושלת. יש למישהו רעיון איך לשמר ולטפח זוגיות? (דייקי, אשמח להעזר בנסיונך!)

אולי תרד משם?

לא! אינני מתכוון למנוע ממך אושר. בכל ליבי אני מאחל לך הצלחה. רק האם בדקת גם את פנימיותו של הבחור? לפעמים החיצוניות הנהדרת משמשת מעטה לפנימיות ריקה מתוכן. אני מקווה ומאלך לך, שלא זאת תהיה התוצאה. לדעתי כדאי יותר לשים דגש על הפנימיות ואולי זאת הסיבה לסטטיסטיקה העגומה של זוגיות הומוסקסואלית כושלת.

אל תדאג

יותר אהבתי את מה שהוא משדר ואת התגובות שלו, יותר מאיך שהוא נראה, למרות שגם בזה לא חסר לו כלום.

תבנו מערכת ציפיות משותפת

אם תגדירו לעצמכם מערכת ציפיות משותפת, עולם ערכים חופף, וראיית עולם דומה, אז ניתן יהיה להתגבר על הכשלים המהותיים של קשר חד מיני (ללא ילדים וללא תמיכה ולגיטמציה משפחתית וכו'), ככה שאם תנסו לתכנן את העתיד ביחד ותיראו שאתם באותו ראש, אז יש סבירות שהקשר יצליח אנשים מעולמות שונים, השקפות עולם שונות וציפיות שונות מהחיים יתקשו הרבה יותר לתחזק קשר. ככה זה אצל סטרייטים ואצל הומואים בהצלחה ובשמחות

dkey

New member
איזה כיף!

אני בספק אם יש משהו שגובר על אהבה מבחינת סיפוק ואושר. קצת הובכתי. אני מניח שזאת מחמאה אז תודה. המעמד מחייב אותי כעת
שימור וטיפוח הוא על ידי... שימור וטיפוח כמעט יומיומי. לשדר אהבה בלתי מותנית. טוטאלית. לומר לנעצמך ולו ולהתכוון לכך שהוא האדם הכי חשוב לך בעולם ולהתנהג בהתאם. זוגיות זה דיאלוג כך שצריך לשמוע את זה מהצד השני (אבל לצפות מיד לשמוע את זה. אתה תנסוך בטחון וזה יגיע. שלח לחמך). אם לא שומעים את ההתחייבות מהצד השני זה לא ימריא לעולם. זוגיות זה להראות פגיעות וחשוף לצד השני. לוותר, להנמיך אגו. זה מביא תגובה דומה מהצד השני. אתה שני מחשבים כרגע שמורידים דאטה אחד מהשני. זוגיות מחייבת שינוי חשיבה. זה לא רק אתה יותר אלא גם הוא והחיים שאתם משרטטים לכם יחד (פגשתי בוויקנד ידיד שסיפר לי שהוא נפרד מבן הזוג אחרי שנתיים כי בן הזוג עתיד בעוד שנה לעבור לחו"ל לעשות דוקטורט. בעיני זה פשוט ברור שהם לא שמו את הזוגיות לפני הכל. אפשר להגשים את כל החלומות בזוגיות). לאחר הבטחון שנוסכים אחד בשני זה ההצהרה כלפי כולי עלמא על המחוייבות הזאת והדרישה החד משמעית לכבד בחירה זאת. אתם כח יחד. ודבר אחרון, לא. פחות חשוב, הומור. אין זוגיות ללא קשיים. הומור מאפשר להתגבר על הכל. מאפשר להעביר מסרים סמויים בלי להכנס לפינות. אני כמובן יכול להמשיך ולהמשיך אבל אין זוגיות אחת דומה לשניה כשם שתווי הפנים שונות. אני חושב שאתה בשלב מאוד ראשוני של התאהבות שזה נפלא. תהנו מכל רגע. תמעיטו במפגשים עם הומואים, תרבו באינטימיות וכמובן בהרחבת מעגלים עם חברים ומשפחה. אלה קריטיים להגברת המחוייבות. ימים יגידו לאן כל זה הולך. אני לא חושב שאני מומחה אבל זה מקצת מהנסיון שלי וממה שעלה לי בראש.

zeevik30

New member
נהדר !

אני הייתי ממליץ לך ליהנות מהאהבה שלך אליו ולחשוב על האהבה ולא על הסטטיסטיקה. זוג סטרייטי לא בודק את אחוז הגירושין כשהוא מתאהב ( והאחוז הזה עולה בהתמדה). תיהנה מהאהבה. בעיקר תקשיב לרגשות שלך. הן נכונות תמיד בהצלחה יקירי זאב

likud1

New member
לכל כלל יש יוצא מן הכלל

אמנם נדמה כי אצל הומואים הזוגיות לא שורדת לאורך זמן, אבל זה מה שאנו רואים כלפי חוץ. מי שנמצא באתרי ההיכרויות הם הרווקים ואותם אנו רואים וכך חושבים שכולם, אבל המציאות שונה ויש הרבה מאוד אנשים שנמצאים וחיים בזוגיות ארוכה, טובה ובריאה. לפי דעתי, בכל מערכת יחסים חשוב לשמור על מצב שבו לא רק המשיכה הפיסית קיימת, אלא גם משיכה אינטלקטואלית. צריך לשמור על דו- שיח בנושאים שונים וכך מערכת היחסים מורכבת מרבדים שונים ולא רק על מין. בסופו של דבר היופי נעלם והאופי נשאר (כמה קיצ'י מצידי
). אני לא אשקר ואומר שאני לא בררן ואפילו מאוד בעניין מראה, אבל דבר ראשון, לפני הכל, חשובים לי האופי והאינטיליגנציה. דבר אחרון שלפי דעתי חשוב ביותר- אמינות... חשוב שתהיו אמינים ולא יהיו בתוך הקשר הזה שקרים, זה הדבר הכי נוראי בעיניי. אני מאחל לך בהצלחה והרבה הרבה אושר לאורך שנים רבות עם הבחור.

למעלה