אני, בעוד שנה

Chronicle

New member
אני, בעוד שנה

אני רוצה לקום בבוקר ולנשק את המראה מרוב אהבה לעצמי, ואם לא זה, אז לפחות לתת לעצמי חיוך. אני רוצה ללכת ברחוב מתחילתו ועד סופו מבלי לסדר את החולצה, ולסדר את החצאית, ולהניח יד על הבטן, שלא ייראו. אני רוצה להיכנס לחנות בגדים בגאווה, כמו טווס או יונה, ולא בשקט ובהליכה מהירה לאגף השחורים. אני רוצה להביט בעצמי בעירום, ולא לשנוא, ולא להיגעל. אני רוצה להיות מסוגלת לאכול מול אנשים מבלי להתבייש. אני רוצה לעלות לאוטובוס ולא להיות מושא לצחוק של ילדים מתבגרים. אני רוצה, יותר מזה, לא להיעלב מזה. אני רוצה לראות את עצמי עם רגל אחת בעתיד, ולא עם שתיים בעבר. אני רוצה לראות את עצמי מאוהבת. אני רוצה לראות את עצמי מסתירה כמה שפחות - מגופי, ומחיי. אני רוצה לעלות על במה ולשיר כאילו אין מחר, מבלי להתבייש שאני לא בעובי המיקרופון. אני רוצה להיות שלמה יותר עם טעויות שעשיתי בעבר אני רוצה להיות יותר קלילה וספונטנית. אני רוצה להפסיק לפחד מעצמי. אני רוצה להעריך. רוצה שיעריכו. ומצד שני, רוצה שיפסיק לשנות לי כל כך מה אחרים חושבים. כל כך הרבה שאיפות. מין חלום נוסף שמתווסף בכל יום מ-365 הימים האלה. והאמת? לא מה אני רוצה, מה אני מצפה. אני מצפה ומקווה שיתגשם לפחות אחד מאלו. מה אתם \ ן מצפים \ ות מעצמכם\ן עד השנה הבאה? שיהיה מותק של סוף שנה. איזבל.

les miserables

New member
מאחלת לך את כל זה ועוד.

אני רוצה ללכת יותר זקופה וגאה.רוצה לבלוט ולהתבלט לא רק עם חברים מוכרים אלא גם עם חדשים.רוצה להעריך את עצמי ולראות כמה מוצלחת אני.רוצה לשאוף גבוה ולהשיג עבודה מעולה בלי הפחד שאני לא מספיק טובה בשבילה.כן יהי רוצה.

אני מאחל לך דבר אחד.

שכל זה יתממש רק אחרי שתאהבי את עצמך אני מאחל לך שתגיעי למצב שבוא לא תגשימי את המשאלות שכתבת למעלה כי את רזה ומשלימה סטטוסים מסויימים אלא שאת תגיעי להשלמה עצמית וביטחון שאת תלכי ברחוב ותעשי מה שבא לך גם במשקלך הנוכחי (ואיך לי סיבה לאחל לך להרזות אחר כך כי זה בטוח יבוא.) המון אהבה חיבוקים וברכות.

Chronicle

New member
חלילה לי להשלים עם המוסכמות.

כל מה שרציתי היה לאהוב את עצמי כמו שאני. אולי לרזות קצת כי זה מקשה על הנשימה שלי, אבל אני רוצה לאהוב את עצמי דובונית. תודה ו-2008 מוצלחת. איז

lizush

New member
עשית לי את היום...

הבנתי מה זה אומר להיות: שלמה עם עצמי. הגדרת את זה בצורה הכי טובה שיש, ואחרי שעשיתי
על כל אחד ואחד מהמשפטים האלה, החיוך גדל והתעוררתי לבוקר נפלא. עכשיו רק נשאר לי לאחל לעצמי עבודה חדשה עם רכב צמוד, שהפסקת העישון הזו תצליח ושכל הטוב בחיי יישאר גם השנה הזו. שנה טובה לכולם

Chronicle

New member
שמחה מאוד בשבילך ../images/Emo13.gif

אשמח לדעת איך הצלחת לעשות שלום עם עצמך
בהצלחה עם כל שאיפותייך

מה שיותר חשוב מהרשימה הזו,

הוא רשימת ה"מה אני עושה כדי להשיג את זה". אז אולי תשתפי אותנו, מה את עושה בשביל להגשים את הרשימה שלך?

Chronicle

New member
אז זהו

שאני לא יודעת מה לעשות. אצלי זה לא כמו ללמוד ללכת, שבא גם ככה. יותר כמו ללמוד לקרוא, ואין לי מורים.

../images/Emo24.gif

אז אולי כדאי שתחפשי? לא חסרים בעולם... אני מאמינה שכל שינוי אישיותי-עצמי צריך להתחיל מניתוח של מה הבעיה ומאיפה היא נובעת, ואז טיפול בשורש הבעיה. למשל (וסתם בחרתי משפט ממה שרשמת), להיות יותר קלילה וספונטנית. למה את לא קלילה וספונטנית עכשיו? במה זה מתבטא, וממה זה נובע? תגיעי לתשובות, משם הדרך יותר קצרה (יותר קצרה, לא קצרה. לשנות תכונות מסויימות זה מסע מפרך ומייגע, אבל משתלם).

למעלה