אני בעד

jKiTTiE

New member
אני בעד

שנעזור את שלום אתמול ניהלתי איתו שיחה של שעתיים בפורום...מה לא ניסיתי!? ועכשיו אתם סתם מבזבזים את הזמן שלכם עליו כמו שאני עשיתי...דוגרי נראלי שהוא ילד בן 12 שמשעמם לו...אז בואו נחליט להתעלם ממנו ואולי ככה הוא יפסיק <כמו שעושים לידלים קטנים>... אני יחזור לפה בערב נראה איך התקדם...=] אגבב יש מצב קטן שאני באה לפגנה ביום שלישייי =]

jKiTTiE

New member
שנעזור=שנעזוב

לידלים=לילדים חחח אילנה אני עוד פעם מתרגשת חחחחח

ILANA360

New member
חחחחח טיפשה!!

חחחח אלק נעזור לשלום חחחחחחחחחחחחחחחחחח ממה את מיתרגשת תמיד?

../images/Emo45.gif

תהיה מרינה בחיפה/בת-גלים. תלכו לגלוש כל זמן שאפשר. עוד מעט לא יהיה לכם איפה לגלוש.

ILANA360

New member
טוב שמע יא הומו

כול מה שאתה יודע להגיד זה תהיה מרינה בחיפה/בת-גלים מה אתה נכהה??? מה אכפפת לך בכלל מה יהיה כאיילו שאתה קשור למרינה או לגלישה לך תשגע אנשים במקום אחר ..על ההתנתקות או משו אבל לא אותנו!!

הפרום הזה נועד

להבעת-דעה גם כשהיא לא לרוחך. מה לעשות? שמעתם על דמוקרטיה. אני תומך ורוצה מרינה בחיפה/בת-גלים!!!

068

New member
אני לא מבין אותך...

זה כך כך כיף לך לזרות מלח על הפצעים של כמה מהאנשים פה? מספיק, אנשים פה אוהבים את הים כמו שהוא וזה ממש מעצבן שאתה בא לפה כל שנייה וזורק כאלה הערות כדי "להוסיף אש למדורה" כמו שאומרים. אתה בעד המרינה סבבה לך, אבל על תבוא לכאן ותעצבן סתם אנשים שהים כמו שהוא הוא החיים שלהם.

הפורום הזה נועד

להבעת-דעה גם כשהיא לא לרוחך. מה לעשות? שמעתם על דמוקרטיה. אני תומך ורוצה מרינה בחיפה/בת-גלים!!!

cyb3rmaniak

New member
מגניב לך. לך תקעקע לך את זה על התחת

ותעשה mooning לאיזה חבר כנסת. אבל רבעק, תפסיק להציק. אתה רוצה להגיד משהו חדש? סבבה. עד עכשיו אתה כמו תקליט שבור. יש לך איזה 20 טענות שהעלו נגד הבנייה של המרינה. למה שלא תלמד אותנו משהו ואשכרה תענה על הודעה כמו שצריך? בוא נתחיל בקטן: למה אתה חושב שאתה מבין יותר מהאדריכלים ואנשים שברור שמבינים יותר ממך בתחום? תביא לי לנחש? "תהיה מרינה בחיפה/בת-גלים"? זה מה שרצית להגיד? אם כן - חבל על הזמן של כל האנשים פה. אם אתה רציני - פשוט טענה על השאלה. בלי התחכמויות, ובלי משפטים שנשמעים כאילן לקחת אותם מ- fortune cookie.

שפה יפה להפליא

תקרא שירשורים בעמודים 2, 3, 4. אולי תחכים ותבין את טענותי ותקבל תמונה ללא קללות.

068

New member
הדעה של היא לגמרי בסדר

וזאת זכותך, אבל! זה באמת מיותר לבוא לפה כל 5 דקות ולהגיד "תהיה מרינה בבת-גלים" דיי נמאס וזה לא תורם כלום חוץ מלעצבן את האנשים שנגד המרינה.

זאת זכותי

אני באמת אוהב אתכם תנצלו כל רגע פנוי כדי לגלוש בבת-גלים. אל תלכו להפגנות, זה ביזבוז של זמן הגלישה שלכם. אל תחתמו על עצומות, מישהו ינצל את זה נגדכם בעתיד. . מה שאני עושה כאן זאת הפגנת יחיד, וזאת זכותי !!!

sfl

New member
חח כןן באמת

מה משעמם לך בחיים!?? למה להציק? לך תקים פורום'' בעד הקמת המרינה'' ותפיץ בהודעות '' תהיה מרינה בבת גלים'' פשוט תעוף...:]

למעלה