אני בעד..

אני בעד..

לפתוח כאן מרכז הדרכה עם פעולות, מערכים, רעיונות, צ'ופרים, ערבים , ערביות ומה לא!! וש לי כמה דברים לתרום לעניין .. וזהו, זה די במטרה להחליף את החוברות הדרכה המזעזעות האלו שיש בהן פעולות בסדר גודל של לא משהו.. ושל "טוב הנה רעיון, בוא נהפוך אותו גם לריאלי ולמגניב" נו, מי איתי?

בכיף.

[רק שאני מהצד של החניכים.
]

TheBlackFairy

New member
בכיף../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

בכל שבת יפתח על ידי או על ידי כל גולש אחר שרשור שבועי שבו נספר על הפעולות שהיו לנו השבוע ואני אהפוך את כל הפעולות למאמר וההודעה השבועית תטוגלן ותהיה בהודעות הנבחרות בעמוד הראשי של הפורום
. בנוסף, מדריכים (בעיקר), הועלו מאמרים לפורום, אתם מוזמנים להסתכל וללמוד מהם הרבה
.

Gefi Giraf

New member
היי

אני חושב שזה רעיון טוב... אני חניך בשכבה י"ב בנוע"ל, והדרכתי שנתיים ויש לי מלא רעיונות... אשמח לעזור ולתרום... אם מישהו צריך רעיון, אפשר בכיף לפנות אליי במסרים.

Gefi Giraf

New member
אז ככה...

אנחנו בגרעין עם קבוצת ברונו מקן משגב (יש שתי קבוצות ממשגב בשכבה שלנו, זו היותר טובה), כרמיאל, קרית ביאליק, טבעון, ונופית... וגושפנקה זה מקורי ביותר. א)גם אם היו פעם גרעינים בשם הזה, הם שינו אותו לפני שיצאו להגשמה, אחרת הנח"ל לא היה מאשר את השם. ב) זה שהיו גרעינים לפנינו שבחרו בשם הזה בהתחלה לא אומר שהעתקנו מהם, אני יודע למשל על גרעין שובב (קימנרו בשנה שעברה במחוז ירושלים) שקראו להם גושפנקה לפני זה, אבל הם שינו בערך ברפסודיה, וגם לא ידענו על זה. חשבנו על השם בעצמנו. ודרך אגב-גושפנקה, זה לא רק אישור-זו קביעת דרך!!

TheBlackFairy

New member
אחלה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אתה מוזמן לתרום בשרשור שיפתח מחר
.

למעלה