נו, הקריאה השבועית שאנחנו כבר יודעים עליה שכמעט ולא נמצאו חיילים שנענים לה, רק כאלה שלא משרתים ומתלהבים מהקטע. באמת מוזר שהפעם הגענו עד ליום רביעי בלי להיתקל בשרשור כזה
זה היום של הדחת אדלשטיין אז זה היום שמסמל את הכניעה לחרדים.נו, הקריאה השבועית שאנחנו כבר יודעים עליה שכמעט ולא נמצאו חיילים שנענים לה, רק כאלה שלא משרתים ומתלהבים מהקטע. באמת מוזר שהפעם הגענו עד ליום רביעי בלי להיתקל בשרשור כזה.
ועדיין לא ישנה הרבה, אם בכלל, בתחום הזה.זה היום של הדחת אדלשטיין אז זה היום שמסמל את הכניעה לחרדים.
זה לא חוקי לומר את הדברים האלה.
בישמעאל אם אתה שמאל מותר לך הכל.זה לא חוקי לומר את הדברים האלה.
זה מהצד 'הנכון' של המפה הפוליטית. מהצד שמותר לו.זה לא חוקי לומר את הדברים האלה.
אז למה לרבנים מותר?זה מהצד 'הנכון' של המפה הפוליטית. מהצד שמותר לו.
שאל את המערכת ומקבלי ההחלטות.אז למה לרבנים מותר?
אבל אתה אמרת שהצד שלי הוא הצד ה"נכון" אז איך זה מתיישר?שאל את המערכת ומקבלי ההחלטות.
אשריך שיש לך הרבה רבנים גם בקבוצהאבל אתה אמרת שהצד שלי הוא הצד ה"נכון" אז איך זה מתיישר?
כלומר - הצד שמותר לו הוא...?שאל את המערכת ומקבלי ההחלטות.
אז למה לרבנים מותר?זה לא חוקי לומר את הדברים האלה.
הבעיה היא שאם כל האנשים עם הערכים יסרבו לשרת בצה"ל הוא יורכב מביביסטים ומשיחיים. זה יהיה צבא ההלכה לישראל.אני בעד
הבעיה היא שאם כל האנשים עם הערכים יסרבו לשרת בצה"ל הוא יורכב מביביסטים ומשיחיים. זה יהיה צבא ההלכה לישראל.
בדיוק מה שיקרה אם כל החרדים יתגייסו מחר. בכל זאת אתם קוראים לכך בטיפשותכם הרבההבעיה היא שאם כל האנשים עם הערכים יסרבו לשרת בצה"ל הוא יורכב מביביסטים ומשיחיים. זה יהיה צבא ההלכה לישראל.
שיהיה להם בהצלחה. בין כה וכה זה כבר לא צבא הגנה לישראל אלא צבא כיבוש השמדה חורבן וגרוש כחזונו של הגמד סמוטריץהבעיה היא שאם כל האנשים עם הערכים יסרבו לשרת בצה"ל הוא יורכב מביביסטים ומשיחיים. זה יהיה צבא ההלכה לישראל.
גישה תבוסתנית. צריך להילחם, שלפחות נגיד שניסינו.שיהיה להם בהצלחה. בין כה וכה זה כבר לא צבא הגנה לישראל אלא צבא כיבוש השמדה חורבן וגרוש כחזונו של הגמד סמוטריץ
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.