אני בספק

עוד אחת

New member
אני בספק

אם העולם קיים. יכול להיות שכוחות הטבע, המחשב שאני כותבת בו עכשיו, המשפחה שלי, נפוליאון, התנ"ך, היטלר, אפלטון, לאונדרו דה-וינצ´י, אתם, כולם רק חלומות בדמיוני הקודח. יכול להיות שגם הגוף והמוח הגשמי שלי הם רק דברים שאני מדמיינת וגם החושים שלי. יכול להיות שאני רק תודעה טהורה והדבר היחיד שקיים במקום רוחני לגמרי ללא מימדים פיזיים והכל נמצא בדמיון שלי. רק דבר אחד ודאי: עצם העובדה שאני חושבת ומדמיינת, וגם זה שאני מטילה ספק, כבר מעיד שאני קיימת. כי כדי לעשות פעולות מחשבתיות הישות חייבת להיות קיימת. אז רק דבר אחד אני יודעת: התודעה שלי קיימת! גם כוחות הטבע והמרחב יתכן שהם קיימים רק בדמיון שלי. אבל אם יש לי דמיון, אני קיימת. כלומר, התודעה שלי חייבת להיות קיימת, אבל לא הגוף שלי ואפילו לא המוח הגשמי שלי.

לא טוב להיות בספק ../images/Emo22.gif

שלום לך עוד אחת!!! לדעתי לא טוב להיות בספק. התחילי להאמין בעצמך ובמי שאת. הספק החשש הלחץ והמתח הם שליחים של הכח השלילי. הסירי אותם מעלייך. הכנסי לרוח טובה. מיצאי את האיזוןואז תגלי שאת פה ועכשיו. את קיימת. גופך קיים. השרישי שורשים אל הקרקע. פשוט חלצי נעלייך ותנסי לחוש את הרצפה או את האדמה. השאלות שאת מעלה מראות על קשר מאד חזק אל העולמות העליונים. אסור לנו לשכוח שאנחנו פה וכאן. נכון את תודעה טהורה. נכון יש לך דמיון. יחד עם זאת את קיימת. הרבה אור ואהבה לך. מיכל

עננים.

New member
ממליץ לך לקרוא את ספר, יש שם תשובות

שם הספר אינטילגנציה רוחנית שבת שלום עננים

מה שחשוב זה שאם את כבר כאן

אז נצלי את זה, והיי מאושרת! אפילו בחלומות שלך בלילה, אם היית מודעת לעובדה שאת חולמת ויכולה לעשות בחלום מה שאת רוצה, אז במה תבחרי? תבחרי להיות מאושרת...

ayali

New member
אמן

במקום ספק הייתי משתמש בתהייה סקרנות. אני רק לא מבין למה ( לפי התגובות שקיבלת ) חושבים שאת בבעיה. גם אני מטיל ספק ולדוגמא כמו שאני יודע שישנם בחיים הרבה מעבר למה שאנו יכולים להבין ולדימיין אז באותה המידה עד כמה שזה קשה לתפוס שיכול להיות שכרגע אנו חיים ומחר מתים וזהו. "המטריקס" זהו סרט מעולה שמתיחס בדיוק למה שכתבת.

יופיאל

New member
סיבה ותוצאה

הסיבה לכל דבר היא התודעה. בין אם זו התודעה האישית שלך או התודעה הקולקטיבית. כל העולם הפיזי הוא תוצאה של המחשבה שלנו , של כולנו. מהבחינה הזאת , החלומות הם אמיתיים בדיוק באותה מידה , רק במימד אחר... וההבדל הנוסף - בחלום את היחידה שקיימת , וכאן את חלק ממודעות קולקטיבית. ואפשר להרגיש את זה...

למעלה