אני בסיסטית גאה!!!

Barzellica INC.

New member
אני בסיסטית גאה!!!

מי אומר שאין בנות בסיסטיות?! הוא טועה בגדול!!! אני בסיסטית. וזה דווקא אחלה כלי... מי פה אוהב מושבע של החברה פנדר??? שישאיר לי הודעה H-)

Meddle

New member
היי!!! אני מחפש בסיסטים בנרות

...בא לך לג`אמג`ם ?

wiz

New member
H-(

אני לא בא ללכלך על פנדר, אבל הכלים שהיא עושה היום זה לא הכלים של פעם... והמחירים סתם גבוהים. פנדר Stratocaster עולה היום כפול ממה שהיא עלתה לפני 3 שנים... ראיתי בכלי זמר שהם רוצים 7000 שקל... והשאלה היא על מה? גם ככה כל מי שקצת מבין יגיד לכם שפנדר היום לא משקיעה בכלים משהו, ונשארה לה רק המסורת, וזה לא מספיק ! אבל חוצמזה, באס זה אחלה כלי.

Meddle

New member
ובכן

אתה חצי צודק... מאז סוף שנות השישים כשCBS קנתה את פנדר הכלים שלהם לא בשיא. שנות השבעים נחשבו לעשור גרוע ביותר בתולדות פנדר, אבל מאז שנות השמונים הפ משתפרים. הכלים שמיוצרים היום הם אמנם לא מה שהיה פעם כשליאו פנדר היה בונה אותם עם אישתו במתבח אבל אתה מקבל מפנדר של היום גיטרה באיכות גבוהה, עמידה ועם סאונד כללי מעולה... תמיד יש עליות יוצאות דופן ונפילות (גם בפנדרים האמריקאיות) אבל פנדר זה פנדר... בקשר למחירים הגבוהים -זה לא מוצדק, נכון. אבל האשמה לא רק בפנדר אלא גם בכלי צמר... מאחר והם היבואנים הבלעדיים של פנדר הם יכולים להרשות לעצמם לגבות סכומים לא קטנים בכלל. אבל מעבר לכל אסור לשכוח שפנדר של היום היא חברה ממוסחרת שגובה מחירים מופקעים בשביל המדבקה של פנדר על הראש. נ.ב. אני חושב שאפשר להוציא בחשבון את הCUSTOM SHOP של פנדר וגם את גילד ודה-ארמנד.

BooBoo

New member
גיבסון

בלי להעליב את פנדר אני ניגנתי שנה על פנדר עד שגיליתי את גיבסון, לא היה לי מספיק כסף לגיבסון עז קניתי EPIPHONE LES PAUL והצליל שלה ב-ן ז-ו-נ-ה DISTORTION שמרעיד לך את כל העצבים בגוף אני רק חושב על הגיתרה שלי עומד לי והיא גם מהממת מבחינת יופי בצורה בלתי יאומנת!!!!

Meddle

New member
אל תשכח שזה עניין של

טעם ונוחות... הצליל של סטראט והצליל של לס פול זה משהו אחר לגמרי... האלדר או האש בייחד עם סינגלים וצוואר מודבק נותנים סאונד שונה מאד מהסאונד של מהגוני-מייפל עם האמבקרים (נכון שזה רק הקצה של הקצה ויש עוד משתנים אבל זו דוגמא לבנתיים... גם זו וגם זו הן גיטרות מעולות ומדובר כאן בשתי חברות עם מוצרים מעולים...

love my guitar

New member
אולי תוכל...

היי, אולי תוכל בבקשה לשוח תמונה כדי שנוכל להתרשם מיופיה...זה יהיה נהדר..וגם - כמה היא עלתה לך?

wiz

New member
אה... לא

עם כל הכבוד, אפיפון זה לא גיבסון !!! אני אישית ממש לא אוהב את החברה והסאונד שהוא לא מתקרב לאלפית מהסאונד של הגיבסון האמיתיות... ומהניסיון שלי, הדיסטורשן ממש ממש עלוב, בדגם של הלס פול סטנדרט... אבל זה רק מה שאני חושב. ופנדר לא רואה ממטר אפיפון מבחינת סאונד וגימור. וזאת עובדה. ואני הכי אוהב איבנז.

המחירים בארץ יותר גבוהים מבחו``ל

בארץ בכלי זמר קונים פנדר טלקסטר אמריקאית ב7000 ש``ח ככה בארה``ב זה עולה בסביבות 1000$ (5000 ש``ח לאותה גיטרה בדיוק) בארץ יש לך גם מע``מ נורא גבוה, וגם מכס רצחני (70% על מגברים!!!) וכמובן כלי זמר, שהם עד לפני בערך שנה היו היבואנים היחידים של פנדר. בארץ לא מומלץ לקנות בכלל כלי נגינה (מכל סוג) בגלל מחירים מופקעים, הכי טוב זה בחו``ל!

Meddle

New member
הכי טוב יד שניה

ככה אתה גם יודע מה תקבל.... לפעמים אתה יכול ליפול על כלי שהוא זבל (יחסית לכמה ששילמת) כי זה מה שהוציאו מהמחסן הפעם.... ביד שניה זה לא קורה. חוצמזה שאתה יכול ממש להרגיש את הכלי והמחירים יהיו יותר טובים - זה בטוח

wiz

New member
לא נכון !!!

אין כמו ההרגשה להחזיק גיטרה בתולה... כזאת שלא נגעו בה, ואתה הראשון שהולך לנגן עליה, וזה ממש יהיה הכלי שלך, ולא כלי שמישהו אחר קנה ומכר, כי חלק גדול מהכיף בנגינה זה לנגן על כלי שלך. וחוצמזה, איך אתה יודע מה עבר על הגיטרה, אולי היא נראית טוב מבחוץ ובפנים היא הרוסה, אני מתכוון פיקאפים וכל האלקטרוניקה...

Meddle

New member
זו אחת הסיבות שבשבילן יצרו את

המגבר ואת הכבל... כדי שתוכל לשמוע... אם משהו דפוק אתה תוכל לדעת... ובקשר לבתולה, אני חושב שזה הרבה יותר מגניב לנגן על גיטרה עם הסטוריה, כזו שנתבנתה לפני שנולדנו... אם כבר חדשה, אז שתהיה גיטרה בהזמנה אישת, ואז היא למגרי שלך, ואין עוד אחת כזאת בעולם.

Meddle

New member
לא מדויק

גיטרות וינטג` עולות הרבה פעמים הרבה יותר מאותו דגם חדש, אבל, אי אפשר להשוות גיטרה חדשה עם גיטרת וינטג`. הכוונה הייתה שגיטרה משנת 95 תהיה יותר זולה מגיטרה שנת 2000 או 2001 שנמכרת יד ראשונה בחנות. הגיטרות היקרות יותר הן גיטרות שיוצרו לפני הרבה מאד שנים ויש הרבה מאד קריטריונים שקובעים את הערך שלהן. גיטרה משנת 58` לא תשמע כמו גיטרה שיוצרה לא מזמן עד כמה טובה שהיא תהיה... מה לעשות , ככה זה...

שוב

זה תלוי איך שמרו עליהן. לאבא של חברה שלי יש גיטרה קלאסית משנות ה60 או ה70, לקחנו אותה לבדיקה לראות מה הערך שלה והיא שווה 5000 ש``ח (והוא קנה אותה ב700) אם שומרים על הגיטרה כמו שצריך, ולא דופקים אותה 90 אחוז שהערך שלה יהיה יותר גבוה. גם צריך לזכור שהעץ מתיישן ושעץ תיישן הצליל שחוזר ממנו יותר נקי (תלוי באיכות ובסוג העץ)

Meddle

New member
כמובן, שמירה על גיטרה זה דבר חשוב

היא הרי לא לוקחת את עצמה לסט אפ כל כמה זמן :) בסך הכל, זה הכל מסתכם בטעם אישי

למעלה