אני בנאדם מוזר...

אני בנאדם מוזר...

יש לי ידיד שאני ממש לא מעוניינת בו אבל אני יודעת שיש לו משהו אליי. לא מזמן היו במפגש חברתי וראיתי אותו מדבר עם בחורה שאני לא מכירה וזה די עצבן אותי. למה זה עצבן אותי אם אני לא מעוניינת בו?! זה כזה מוזר...

זה לא מוזר

את נהינת מההרגשה שהוא רוצה אותך ורק אותך ומתייחס אליו כאילו הוא שלך, למרות שהוא לא. זה משהו טבעי ודי נורמלי בחברה שלנו. נסי לחשוב על אהבה וזוגיות כעל בחירה ששני הצדדים צריכים לעשות כל פעם מחדש. בתוך זוגיות אין באמת "שלי". כל זוגיות נגמרת מתישהו. לכל קשר יש תאריך תפוגה, לצערי. במקרה הטוב, תאריך התפוגה הוא בסוף החיים. לילה טוב ושבוע טוב. רועי.

dudusch

New member
ללכת בלי ולהרגיש עם...

טוב לך ונוח לך שיש מישהו שכרוך אחרייך, מחמיא לך ומגלה עניין, בעוד את לא מחוייבת כלפיו בכלום. יש את התחושה הזו שלמרות שאין לך עכשיו אף אחד, עדיין את מושכת ומעניינת לפחות אותו, ואם תרגישי צורך, תוכלי להפוך את הקשר איתו למשהו אחר. כל עוד אין אחרות בשטח, את הכי בטוחה בזה בעולם, ו"מרוויחה" מכל העולמות. את לא חייבת לו כלום מצד אחד, ומצד שני מקבלת ממנו את התמיכה, החיזורים וכל השאר. כשמישהי נכנסת ומערערת את המשוואה, את מתקוממת מאחר ואת חוששת שאם הוא יילך איתה, את תשארי בלי כלום. לדעתי זו ההזדמנות שלך ל"חשבון נפש". האם מה שאת מרגישה זה חשש אמיתי לאבד אותו, כידיד/חבר, או חשש לאבד אותו כפגיעה באגו/רכושנות? אם התשובה היא הראשונה, הראי לו שאת כן מעוניינת (במידה ואת אכן מעוניינת). במידה ואת לא מעוניינת בקשר מעבר לידידות, היי החברה הטובה ואחלי לו בהצלחה בחיפושיו אחרי האושר, כפי שהיית רוצה שהוא יאחל לך במקרה הפוך...

make u happy

New member
../images/Emo45.gif הבחור יודע מה הוא אומר

ואגב, בלי שום קשר, כיף לי לקרוא את התגובות שלך, אתה כותב לעניין, ישר כוח ידידי

dudusch

New member
זה לא ממש נכון שאת לא מעוניינת בו

אלא שאת מעוניינת בו על בסיס מלטף אגו ולא אדם שיכול באמת להעשיר אותך, את עולמך וכו'. חשבת לרגע איזו השפעה יש ליחס הזה שלך עליו? עלייך? כל עוד את מתייחסת אליו ככה הוא ננעל עלייך כמו כלבלב שחושב שאם ינסה עוד קצת, עוד משהו יזכה בך (מצד אחד). מצד שני את מתייחסת אליו כאל רשת ביטחון, פרס ניחומים על זה ש"כרגע" אין לך אף אחד. הוא נותן לך את התחושה שלא משנה אם יש לך מישהו, יש מי שרוצה אותך. שבי עם עצמך ונסי לראות האם יש קשר בין מערכת היחסים שלכם לבין קיום / חוסר קיום מערכות יחסים רומנטיות בחייך? אולי הוא עלה התאנה שלך?

תשובה

אולי הצטערת, שדבר עם אדם אחר במקום לדבר אתך. נסי להשתתף בשיחה, לתרום לה ולפתח ענין משותף.

מנסה לענות..

אני מבקשת מראש לא לכעוס עליי.. אני מעלה סברה.. יכול להיות שאת אוהבת את היחס שלו אלייך, את אוהבת את הידיעה שהוא מעוניין בך כי זה מחמיא לך. לכן כשראית אותו מפטפט עם בחורה שיש סיכוי בין קטן ובין גדול שתתפוס את מקומך זה מציק לך.. זה די מובן אני חושבת... אם כי לא הכי פייר

למעלה