אני בן אדם רע

אני בן אדם רע

ואני יודעת שככה שורדים. יש לי את כל ההצדקות שבעולם להתנהג כמו שאני מתנהגת, להתעלם משטויות כמו מצפון, או רגשות של אחרים, אני זה מה שחשוב, אף אחד לא דואג לי- אני צריכה לדאוג לעצמי. זה א"א בהישרדות לאומלל המתחיל. אז אני קוטלת אותם. באמת בלי רחמים, אני יורדת לרמות של ילדה בגן לפעמים, מרוב הקטנוניות והכוחניות, רק כדי לתת להם להרגיש מול מי הן עומדות. רק כדי לתת לעצמי את האשליה הרגעית שאני באמת שווה משהו, שבאמת יש לי כח. כי אני יודעת שבלי זה...אני אהיה סתם...והן ינצלו את זה, לא יכולה להיות נחמדה, לא יכולה לתת להן לקחת אותי כמובן מאליו. אסור לי להיות החמודה של החבורה. אני המכשפה של החבורה, וכמה שלפעמים שונאים אותי, לא מעיזים לבוא נגדי. אני בטוחה, במגדל המכושף שיצרתי לעצמי, בטירה השחורה בה הוקפתי, ואני לבד לפעמים ורק הסיפוק מעוד ניצחון מטומטם,הוא האויר שאני נושמת כדי לא להחנק מכל הלבד. יש סביבי מעריצים כמובן, כמה אהבלות ואהבלים שנכרכים סביבי בהתאם לצרכי ולרצוני. כמו שיש לי את העקיצות הכי כואבות, יש לי את הקסם הכי מפתה, התחכום הזה, התככנות הזאת, פועלת רק לטובתי. ולמה לי לשים אותה בצד? בכל פעם שנשארתי חשופה, כנה, הם פגעו בי. אני ביצ'ית.אני מניאקית אגואיסטית אני מניפולטיבית ונצלנית. אני קרה וקשוחה, אני לא בוכה. אבל רק רציתי להתוודות ולנקות את הלב שיש לי תרוץ, שאני לא אפסית כמוכם, שתתן לכם לפגוע בה בלי להחכים וללמוד להתגונן. שמותר לי. ובאמת, אם רק אחד מהם היה מעיז לענות לי פעם בחזרה, ולא בשטחיות ובקול מפוחד, בקול מתגרה, בסטירה חזרה, הייתי כל כך מתרגשת.אולי אפילו מתאהבת בו במקום... אבל אין... הם פוחדים. הם לא מספיק חכמים. לא מספיק מהירים. אז רואים, זה אפילו לא ממש מאתגר אותי.אולי זה בא גם מתוך שעמום. אז נכון, שבלשון חדה אני תמיד הכי טובה אבל כשזה מגיע ליחסי אנוש אנחנו בכלל לא על אותו גל. כן, יש לכם אהבה,ובכי,וצחקוקים מטופשים. ואני מקנאה.

את בנאדם מסכן...

ויום אחד יבוא מישהו שיהיה יותר חזק ממך, ות תבכי אוי כמה שאת תבכי, ואם את חושבת שא ה"חברים" שלך יהיו לצידך אני לא חושב. גם לי יש חברים שיעשו בשבילי כל מה שאני יבקש מהם, אבל את יודע מה ? אני מעולם לא רבתי, צעקתי, השפלתי אף אחד בחיים שלי וכל החברים שלי יעזרו לי כי הם אוהבים אותי. זה בסדר אני מבין את עוד צעירה את וזה יעבור לך.

היית מתה להיות אדם רע אבל את לא

אנשים רעים באמת לא מכריזים על זה....זה בדיוק הקץ'. אוליאת רוצה להיות אדם חזק. ואולי .. זאת דרך להפגין כוח ..כוח סמוי.. אני דווקא אוהב את זה. אם אנשים כמוך לא משעמם אף פעם ! את יכולה להיות הרבה דברים.. אבל אדם רע... את לא יודעת אפילו איך נהיים רעים באמת... אחרת לא היית כותבת את הטקסט הזה. אגב: אהבתי אותו מאוד !

סנגי

New member
סורוקסט יעזור תקראי!!!

שלום .יש לך ללא ספק הפרעת אישיות גבולית לפי דעתי זה קשור לילדות אימא משפילה וכוחנית שנכנסה בך ללא רחם ואת ניכנסת בה בחזרה ללא ספק מקנן בך סוג מסוים של דמות גברית אולי עם נטיות לסביות מוצהרות או בהסתרה את נוירוטית מנופלטיבית שחזקה על חלשים אך עם מישהו יעמיד אותך על מקומך בצורה כוחנית את תשברי לרסיסים ברמה אובדנית לדעתי יש לך שינאה עצמית שאוכלת אותך לא טוב לך לראות את הזולת מאושר את קנאית מטבעך ואולי יש חלק בגוף שאת מתביישת מימנו שוב היי כנה ותני ציון על הדיאגנוזה מי יודע אולי העזור לך.

סנגי

New member
שכחתי שאת בת 17 לכן

הדיאגנוזה אולי ברשית דרכה אך אין ספק שאם תמשיכי כך הדיאגנוזה תתפוס ותתאמת בעתיד בגיל מבוגר יותר.

אנושית~

New member
פששש.. תעלה אותה על מוקד וזהו!

היי סטלה לדעתי ת,צריכה ללמוד להפתח ולבטוח בסובבים אותך כל מה שכתבת כאן לדעתי נובע מחוסר בטחון ואולי גם רגשי נחיתות אז ת,משחקת תפקיד של חזקה ..בלתי נתנת לפגיעה אבל בדרך הזו ת,רק מתרחקת מאנשים ונותנת להם להרגיש מאוימים בחברתך ניבטוחה שזה לא מה שת,רוצה ..באיזשהו שלב המסך יורד ות,נשארת לבד עם עצמך ובתוך תוכך ת,יודעת בדיוק מי ת,.. לחלוק רגשות אינו מעיד על חולשה אלא על אנושיות ..לא מכירה אדם שלא רוצה לקבל אהבה וכדי לקבל צריך לתת.. מציעה לך לעבוד על עצמך ולשנות ת,גישה .. תלמדי להקצין ת,היתרונות שבך ואל תפחדי להתעמת עם החסרונות אפאחד לא מצפה ממך לשלמות ..כי הרי אין אדם שהוא מושלם .. הייי וברוכה הבאה אלינו

למעלה