אני בן אדם רע

Sonic hedgehog

New member
אני בן אדם רע

כל שאר השנה שלי מתמודדת עם הקטסטרופה שהיא NYU אחרי הסופה שהוא כמובן הבית חולים היחיד שהיה צריך להתפנות מכשל גנרטורים. אין חשמל במעבדות וכל המקפאים מפשרים לעיתם. המקפאים של ה-80 עומדים בערך בטמפרטורה של מקפיא רגיל ומקווים שאולי יגיע קרח יבש שאולי יוכל להציל את הדוגמאות מחר. אסור להם להכנס לבניין והחדר עכברים הוצף. לא יודעת מה כל זה יגרום למחקר של אנשים. ההרגשה העיקרית שלי לגבי כל זה שאני שמחה שאני לא שם (טוב, גם זעזוע אבל גם שמחה).

אור302

New member
זה סיפור אחר. לא אחריות שלנו.

לא אדם שם אותם בכלובים וגורלם אינו שונה מזה של בני אדם שנהרגו בסופה. כולם שווים בעיניי סנדי. אבל חדר עכברים זה כבר סיפור אחר. יצורים שהולדו וגודלו לצרכי מחקר כעת מתים בסופה ללא יכולת להימלט אני מנסה לבחון את עצמי, איפה אני מציב את הקו. מבחנות של חרקים, נניח, אני אפילו לא מרגיש טפיחה בכנף. כלבים וחתולים, ודאי קופים, אני מצטער קצת פחות מבני אדם. אבל עכברים, עכברים זה מקרה גבולי. התבנית ברורה פה: ככל שהיצור מתקרב אליי בדומות ובמורכבות, אני חומל עליו יותר. עם זאת, עכברושים גדולים יותר מעכברים ואולי גם מפותחים יותר, אבל לא תמצאו אצלי רבע דמעה עליהם, אם כי סביר כי מעולם לא ראיתי עכברוש. מספיקה סצינת החקירות ב-1984 של אורוול כדי להציג אותם בפניי. אבל עכברים הם חמודים, צייצנים כאלה, עכבר העיר ועכבר הכפר. כלומר, לפחות עליהם אני חושב בצער. יוצא אם כן, כי הקרבן האמתי פה הוא העכברוש.

Sonic hedgehog

New member
מבטיחה לך שהמוטבציה של החוקרים להצלת העכברים

גדולה הרבה יותר משלך ולו רק בגלל העבודה הרבה שהושקעה בהם ובלעדיהם המחקר שלהם הולך לטמיון. מה לעשות שגם החוקרים מכירים בכך שפינוי החולים וביניהם פנוי הטיפול נמרץ תינוקות הגדול של הבית חולים אליו הופנו מירב המשאבים חשובים יותר מפינוי העכברים.

ABD2b

New member
ויש היגידו שבאמת הלכו לעולם הרבה יותר טוב

מחיי עכבר במעבדה

ateo

New member
NYU Loses Years of Cancer Research in Storm

NYU Loses Years of Cancer Research in Storm

Sonic hedgehog

New member
את גם בNYU לא?

בדאון טאון? השרתים שלכם עובדים, כי לי אין גישה לאימייל או למאמרים דרך אתר הספריה.
במרכז הרפואי עדיין אין חשמל, מים או קליטה אבל עד כמה שידוע לי כמעט כל הסטודנטים (או כל אלו שאני בקשר איתם) מצאו מקומות שהיה חלופיים.
בנתיים גם מונעים מהם כניסה לפחות לחלק מבנייני המעבדות. כולם כל כך מדוכאים ולא יודעים מה קורה, מאוד עצוב.

כן אני גם ב-NYU

באופן רשמי הכל סגור עד יום שני!
אצלנו אין חשמל אבל לבנין יש גנרטור שמשתמשים בו כדי לדאוג שיהיו לנו לפחות מים זורמים, ויש חשמל במעבדת המחשבים כדי שכולם יוכלו להטעין את הלפטופ ולדווח לאמאבא שהכל בסדר
. והאוניברסיטה גם מחלקת אוכל לכולם, שזה די מרשים, בעיניי.
אני מצטערת לשמוע על המעבדות... כל המצב הזה באמת מתסכל.

למעלה