אני לא הבנתי את הבדיחה
י ילד רע ומר New member 21/3/13 #113 בואי אלי. תקבלי טבעת. תקבלי בפי הטבעת. תקבלי טבעת.. בפי הטבעת.. זה משנה?
מ מכופף ונועץ New member 21/3/13 #109 שלך כן נורא. זיון עם פגר זה נורא ואיום. מה איתך? ואל תחשוב אפילו להציע לי משהו.
W wish2 New member 21/3/13 #134 שמתי לב שאתה והילד פרשתם ליצועכם באותה הדקה היתכן כי הלילה הוא הלילה הוא הלילה? (ילד,אני יודעת שיורם מדליק אותך,לילוש סיפרה)
שמתי לב שאתה והילד פרשתם ליצועכם באותה הדקה היתכן כי הלילה הוא הלילה הוא הלילה? (ילד,אני יודעת שיורם מדליק אותך,לילוש סיפרה)
מ מכופף ונועץ New member 21/3/13 #140 בואי נשחק משחק אסוסיאציות אני אומר מילה או ביטוי ואת תספרי לנו על איך זה קשור לסטיה שלך. נתחיל? גוג ומגוג.
בואי נשחק משחק אסוסיאציות אני אומר מילה או ביטוי ואת תספרי לנו על איך זה קשור לסטיה שלך. נתחיל? גוג ומגוג.
י ילד רע ומר New member 21/3/13 #42 הלוואי שוורוד פוקסיה יהיה אחד מצבעי קיץ 2013. מה מה הלוואי? תתמסטלי כבר ותעלי ציצי מתוך סאטלה. אני אפילו מוכן לשמוע את היללות שלך למחרת..זיקן תמחק.. זיקן הייתי מסטולה.. זיקן.. בבקשה.. לא ידעתי.. מה אני עושה..
הלוואי שוורוד פוקסיה יהיה אחד מצבעי קיץ 2013. מה מה הלוואי? תתמסטלי כבר ותעלי ציצי מתוך סאטלה. אני אפילו מוכן לשמוע את היללות שלך למחרת..זיקן תמחק.. זיקן הייתי מסטולה.. זיקן.. בבקשה.. לא ידעתי.. מה אני עושה..
S sweet dick willy New member 21/3/13 #92 איזה מהפרוורים איזה את במרכז של שדרות רוטשילד גרה מגשימה את החלומות של ליף ושו'ת
W wish2 New member 21/3/13 #96 ממש לא.נו רוצים את הגירסה המקורית של הסיפור?? זה היה אחי! ובגלל זה נקרעתי מצחוק כשהוא אמא לי ההורים יהיו גאים בך! עכשיו אני פחות תל אביבית צפויה??? ואיזו תל אביבית פאקאצית ממרקת חטאים לפסח? איזו??
ממש לא.נו רוצים את הגירסה המקורית של הסיפור?? זה היה אחי! ובגלל זה נקרעתי מצחוק כשהוא אמא לי ההורים יהיו גאים בך! עכשיו אני פחות תל אביבית צפויה??? ואיזו תל אביבית פאקאצית ממרקת חטאים לפסח? איזו??
W wish2 New member 21/3/13 #119 אני מסרבת להיכנס לתבנית הזו אני לא ריקנית וחלולה. והחיים שלי זה לא רק סטלות. למעשה כמעט אין בהם סטלות!! וחבל. עידו זה אתה?
אני מסרבת להיכנס לתבנית הזו אני לא ריקנית וחלולה. והחיים שלי זה לא רק סטלות. למעשה כמעט אין בהם סטלות!! וחבל. עידו זה אתה?