אני במשבר.

talushy

New member
אני במשבר.

אחרי קשר של 10 חודשים, שמתוכם 5 חודשים הוא בצבא, מתחיל להימאס עליי. לא נמאס לי להיות איתו, להפך. רק עוד ועוד. כיף לי להיות איתו, כיף לי להסתכל עליו,כיף לי להשטות איתו, כיף לי לשכב איתו, כיף לי. וזו בעצם מטרת הקשר, לא? של כל הקשרים בעולם. הוא כל הזמן אומר: "אני אוהב אותך", "את כל כך יפה", הוא רק שומר עליי, בהפלה הוא היה הכי כפרה בעולם. לא יודעת, נמאס לי. אולי שגם הוא יעשה משהו? ישלח פרחים! לא יודעת! אני במשבר! אני צריכה משהו מוחשי! מה נשבר לי, זו השאלה פה...

tryme 2 m

New member
זה קורה...טבעי...

שנמאס...לא חייב להמשיך...בטח לא בגילך הצעיר...אלא אם כן את מתכננת חתונה איתו וכאלה...מותר "לסגור את הבאסטה" ולהמשיך הלאה.

talushy

New member
נמאס לי מ..

משאני צריכה אותו לידי והוא לא פה. ונמאס לי שאני יכולה לדבר איתו רק כשהוא יכול כשאני הכי רצכיה אותו בעולם לידי. זה היה בעיקר עם ההפלה שלי. ונמאס לי שאני מוותרת על כ"כ הרבה דברים בשבילו. משפחה, חברים...

וואלה.. איזה אנוכי הוא...

גועל נפש... הלוואי שיעשו לו שמיכה בצבא, למה הוא לא דופק עריקות רק בשביל להיות איתך?! איך איך?! בושה.

black hock

New member
אני מבינה אותך אבל אני משערת שאת

גם מבינה שהוא לא יכול להיות זמין 24/7 או שם בשבילך כל הזמן.....

כמה את כבר מבקרת אותו?

ולמה זה יוצא על חשבון המשפחה והחברים? את לא יכולה לראות אותם לפני/אחרי שאת מבקרת אותו? אני מניחה שאת לא מבקרת אותו יותר מפעם בשבוע, יש לך את שאר השבוע. למשפחה וחברים...

talushy

New member
אני אסביר.

כל יום שבת אפשר לבקר. אז אני מבקרת. במהלך השבוע אני נפגשת עם חברים ומשפחה. אבל את אחותי אני יכולה לפגוש רק בימי שבת, ואני בד"כ לא נמצאת בימי שבת.

ellulli

New member
תשמעי,

אני לא מבינה את הסיטואציה המדויקת למרות שבעוד כמה חודשים אני אבין. אבל אני כן מבינה את הסיטיואציה הכללית - זה ורה. בקשרים רציניים וארוכים יש עליות וירידות - יש משברים. השאלה היא אם את חושבת שזה רק עוד משבר בדרך, או שזה המשבר הסופי, שאחריו אין עוד? את זה רק את יודעת.. אני מציעה לך לקחת את הזמן ולחשוב על זה, כי לא שווה לזרוק הכל בגלל תחושה רעה - אפילו אם היא נמשכת חודש. (וזה מהנסיון שלי)

למעלה