אני במשבר

Asaf sh

New member
אני במשבר

התעוררתי בוקר אחד וגיליתי ריקנות. פתאם עולות בראשי שאלות מוזרות. אני שואל את עצמי האם לזה יחלתי? מה עם הרומנטיקה שמראים לנו בסרטים? מה עם הסקס שמראים לנו בסרטים אחרים? אני נשוי בעושר ובאושר אבל פתאם התעוררתי לריקנות.

ט לי

New member
אז תמלא אותה

החיים לצערי הם לא סרט והשגרה באמת הורסת אבל תמצא לך איזה יום ותשתף את בת זוגך ותעשו משהו לא שגרתי אפשר למלא את הריקנות הזו אם מחליטים לעשות כך ולאו דווקא צריך לחפש במקומות אחרים לפעמים זה כל כך קרוב עד שלא רואים

goforitnow

New member
לא יודעת אם זה קשור

אסף תנסה לשים לרגע את הרייקנות שלך לגבי אשתך בצד. האם חייך מלאים? האם אתה מסופק בעבודה? האם יש לך חברים טובים? עיסוקים שמעניינים אותך? לדעתי כדאי שתחפור קצת בעצמך אולי חייך כפרט לא מספקים אותך ואתה ישר קושר את זה לאשתך

אסף,

מרגיש רייקנות? מלא אותה - בעצמך. אך לא אחד יכול למלא אותך. רק אתה. הכל תלוי אך ורק בך. קח לך קורס, מצא תחביב, צעד כל יום בחוץ, שתף את אשתך במה שעובר עליך. צאו יחד לבית קפה, לכו לסרט מעת לעת, ומה עם חברה? והעבודה? אינה מספקת? תחליף. האמן לי שלא תהיה פנוי בשביל למצוא את רייקנותך. בהצלחה. וזכור, אף אחד לא יכול להיות הקרקס שלך. רק אתה יכול למלא זמנך בעיסוקים שימלאו אותך באושר וסיפוק. בברכה

שיר2555

New member
היי

מה שמראים בסרטים זה רק בסרטים כל הרומנטיקה והסקס זה מה שקורה תמיד רק בתחילת קשר לאחר מכן מגיעים לשגרה וצריך להתחיל לעבוד על הקשר וזה יהיה כך כל פעם מחדש ולכן עדיף לעבוד על קשר קיים מאשר להתחיל מחדש ואז מן הסתם לעבוד שוב על הקשר

seeyou

New member
זה מזכיר לי משבר גיל ה-40 אצל גברים

להרבה מחלות יש סימפטומים דומים. ריפוי מתחיל באבחון נכון. גם אני עברתי את ההרגשה הזאת בגיל -35 במשבר גיל ה-40 ,יש תחושה של החמצה ורוצים לעשות שינויים קיצונים. יש כאלו שעוזבים משפחה, ויש אחרים שעוזבים מקום עבודה טוב . בקיצור נכנסים להרפתקאות. keep smiling כאשר יש עוצמה חלשה בנגן הנייד אני מבין שצריך להטעין את הסוללות. יש כאלו שזורכים וקונים סוללות חדשות. המבין-יבין

BELEZA

New member
עושר, אושר וריקנות

נשמע כמו בגדי המלך החדשים, או שאולי אתה לא כל כך מאושר כמו שאתה חושב. ולגבי הריקנות, עצה אחת, תחווה אותה ותחווה אותה ותחווה אותה ואל תיתן לה להיעלם כל כך מהר כמו שכולם מייעצים לך אלא פשוט תהיה בה, הריקנות היא מורה נהדר ורובנו מפספסים אותה כשאנחנו רוצים למלא אותה בכוח. אם תהיה בה משהו יבוא - אני מבטיח

משבר

בוקר אחד גילת ריקנות, או קיי, אם יש ריקנות - יש אפשרות למלא, אתה מחפש את הרומנטיקה מהסרטים, אין בעיה, הרם טלפון לאחד מהמלונות בארץ או לאיזה צימר מעניין או שמהו דומה.... קנה לזוגתך כותונת לילה יפה, ו"תפתיע" אותה בסוף שבוע רומנטי, כולל פרחים, יין, ארוחה טובה.... היתר יגיע מעצמו... סקס כמו בסרטים... כשהאווירה מתאימה גם הסקס משתפר. קצת העזה קצת דמיון, והעניינים ימשיכו מעצמם. בכל מקרה - הריקנות לא תתמלא מעצמה, צריך למלא אותה... ואין טוב מרומנטיקה.

אסף

למה שלא תחשוב שאתה בסרט גם? החיים שלך יכולים להיות כמו בסרט, או סיפור טוב אם רק תוסיף תבלינים. אם יש לך דמיון פורה, אתה יכול להיות שחקן מעולה ולממש את הרייקנות בעולם ומלואו. ותחשוב על זה......

Asaf sh

New member
תודה על כל התגובות

אין לי אפילו דקה לנשום, עובד סביב השעון וחיי מלאים מיום א ועד שבת. אבל חסרה לי האינטימיות, הריגושים, הרצון להיות עם... מה יעזור לי הצימר בצפון או סוף שבוע בפריז? ושוב תודה.

רחלי228

New member
צרם לי

"אין לי דקה לנשום". מי מנהל את מי? אתה מנהל את חייך או חייך מנהלים אותך? תעצור לרגע, והתבונן בחייך....אם אינך מרוצה מן המצב/תוצאה - אז יאללה לכתת רגליים ולהתחיל לעבוד. תיצור ראשית עבורך את הסיפוק וההנאה מהחיים. ותמיד תזכור - השינוי מתחיל בך - אל תצפה שמישהו ייצור עבורך את השינוי שלו אתה כל כך מייחל. חג פורים שמח.

seeyou

New member
את צודקת-
- אבל לא כולם מזל אריה

אתינקה1

New member
|שמואולי זה רק הבוקר המסויים הזה...

...שעושה לך להרגיש כל כך ריק מפנים. ואולי זה סתם צינון קל שיעבור כמו לא היה. אם אתה אוהב אותה והיא אותך אם יש ביניכם חום חיבה והרבה רגיעים יפים. שווה לתת לבוקר הזה לחלוף ואיתו גם תחושת הריקנות שאותה יחליפו התחושות האחרות ששוות יותר התייחסות.

למעלה