אני במשבר?

g u y 4 u

New member
מותר לומר משהו?

אין בעיה של משיכה. יש בעיה של ביצוע. לא ביצוע כושל או מוצלח... אלא ביצוע בכלל. אין ביצוע. זו הבעיה.

כמעט 38

New member
גיא תודה, אני בשוק מרמת ההבנה.

אני לא חושב שיכולתי לתאר זאת יותר טוב. כניראה שנורא היה קשה לי להגיד לעצמי את מה שאתה אמרת לי אני חושב שרבים יכולים ללמוד מדבריך. השאלה הנישאלת עכשיו מה עושים?? שיחה צפופה? רמיזה ל... ?? כל הצעה תתקבל בברכה.

g u y 4 u

New member
../images/Emo6.gif

קטעים איתך. רוצה לדעת מה המסקנה שלי? לדבר לא יעזור. ככל שתפציר בה יותר היא תתבצר בעמדתה. אל תתחנן. זה יוריד לה ממך. אל תבכה, אל תתלונן ואל תעקוץ. אל תחכה שהיא תיזום. תיזום בעצמך. אל תחכה שתרצה. תיקח בעצמך. תעשה את זה בהחלטיות - אבל בתשוקה גלויה. בקיצור ידידי - קח שליטה. תפסיק להיות מתחשב... אבל עם אהבה.

rarariot

New member
אוי, עצוב

שאתה באמת מאמין בזה. מסכימה עם קודמתי: "התדירות, האווירה, האיש וכל הבלה בלה שכתבת " - באמת בלה בלה. אני תמיד רציתי יותר - מינון, תזמון, גיוון - מהלשעבר...ואני לא חושבת שאני כזאת יוצאת דופן.

love me 1982

New member
איזה מלחיץ אתה !

אני קוראת במרץ רב את התגובות וכצופה מהצד זמן רב נהנית מאוד מתגובותיך! הפעם הייתי חייבת להגיב למרות שבדרך כלל אני קוראת בלבד.. אז כל העניין של תדירות הסקס הבהילה אותי ! ! זתומרת, כמה שנרגיש שאנו מרצות,נותנות,מפנקות ועוד ועוד.. זה כאין וכאפס לעומת הצורך האמיתי? זה אומר שתמיד הגבר יחפש ` ריגושים` מהצד? נו די, אז מה הכוונה כשאומרים:אם תעניקי לו..תתני..תזרמי הוא יהיה מסופק ולא יחפש בחוץ..מה הגבול?? סקס 5 פע` בשעה ? ? ? ? :)

תרגעי

הוא ממש לא משקף את כל הגברים. הצורך משתנה מגבר לגבר. גבר מסופק לא יחפש ריגושים בחוץ.

למעלה